שאלה ממש דחופה לגבי denon avr x2100W כי כבר הזמנתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום ,
אני לא מצליח להבין האם המגבר הזה יכול להוציא את ה video ל2 מקומות שונים .
אני רואה שיש לו 2 יציאות HDMI מאחורה.

המטרה היא שאוכל לחבר 2 טלויזיות שונות בבית לאותו מגבר.
אפשרי עם המגבר הזה או לא?

אני חייב תשובה כל עוד אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה.

תודה רבה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

הדנון 2100 יכול להוציא סיגנל לשתי טלוויזיות, אבל לא סיגנל שונה - שתי הטלוויזיות יראו את אותה התמונה.

זה נכון גם לפיוניר 924 דרך אגב...

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

epony כתב:הדנון 2100 יכול להוציא סיגנל לשתי טלוויזיות, אבל לא סיגנל שונה - שתי הטלוויזיות יראו את אותה התמונה.

זה נכון גם לפיוניר 924 דרך אגב...
...
מצוין זה מה שאני צריך.

אגב , יש אפשרות שהסאונד יעבור גם ל output ?

זאת אומרת , נניח שאני רוצה לשמוע עם הרמקולים של הטלויזיה ולא מהרמקולים שמחוברים למגבר , אפשרי נכון?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

עקרונית, כן. מעשית, צריך לברר במדריך למשתמש איך עושים את זה מעל HDMI לאיזור משני, כי זה בד"כ כבר דורש נגיעה בהגדרות של הרסיבר.

nice_guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 606
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #5 

בפיוניר כן, מאמין שגם בדנון.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

טוב אני מקווה מאד שכן , זה יחסוך לי הרבה מפצלים ושטויות אחרות כי הרמקולים במסך השני מחוברים לטלויזיה באמצעות כבל אופטי

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

בסה"כ זה הגיוני שכן היות והרמקולים מחוברים ב-ZONE 1, אז צריך למצוא פתרון להעברת אודיו ל-ZONE 2. ההסתייגות היחידה שלי היא שככל הנראה צריך להגדיר איך מוציאים את סיגנל האודיו ל-ZONE 2, כי אתה מתכוון להוציא אותו דרך HDMI או יציאות PRE, ולא לחבר את יציאות הרמקולים הייעודיות ל-ZONE 2 לרמקולים פסיביים שממוקמים ליד ה-TV השנייה.

אישית לא התנסיתי בזה כי אני לא שולח סיגנל וידאו ל-ZONE 2, אלא רק סיגנל אודיו מוגבר ישירות לרמקולים במרפסת...

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

epony כתב:בסה"כ זה הגיוני שכן היות והרמקולים מחוברים ב-ZONE 1, אז צריך למצוא פתרון להעברת אודיו ל-ZONE 2. ההסתייגות היחידה שלי היא שככל הנראה צריך להגדיר איך מוציאים את סיגנל האודיו ל-ZONE 2, כי אתה מתכוון להוציא אותו דרך HDMI או יציאות PRE, ולא לחבר את יציאות הרמקולים הייעודיות ל-ZONE 2 לרמקולים פסיביים שממוקמים ליד ה-TV השנייה.

אישית לא התנסיתי בזה כי אני לא שולח סיגנל וידאו ל-ZONE 2, אלא רק סיגנל אודיו מוגבר ישירות לרמקולים במרפסת...
...
האמת היא שאני מתכנן להעביר HDMI על גבי הרשת , אני לא זוכר אם המכשירים שקניתי תומכים בזה בסוף או לא אבל אם הם תומכים אז יכול להיות שבשלב ראשוני בכל מקרה יהיה לי משדר אחד מחובר למגבר ובכל טלויזיה אשים מקלט (במקום 2 משדרים ל 2 מקלטים) ואז בכל מקרה אשלח רק ZONE1 .

ZONE1 יודע לשלוח גם את הסאונד לטלויזיה?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

כאמור, זה עקרונית רק עניין של הגדרות ברסיבר, אבל בשביל מה אתה קונה בכלל רסיבר אם כל הסאונד הולך לטלוויזיות? :oops:

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

epony כתב:כאמור, זה עקרונית רק עניין של הגדרות ברסיבר, אבל בשביל מה אתה קונה בכלל רסיבר אם כל הסאונד הולך לטלוויזיות? :oops:
...
כמו שאמרתי.
מסך אחד בסלון ושם הולך להיות הסט Wharfedale Moviestar DX-1 HCP.
מסך שני בחדר השינה ואל המסך הולך להיות מחובר בכבל אופטי הסט Z5500 של לוג'יטק שזה סט שמגביר את עצמו (המגבר לכל 5 הרמקולים נמצא בסאב וופר) .

לכן אני חייב שלמסך השני יגיע גם הסאונד ב HDMI

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”