שלום לכולם,
ברצוני להיעזר בכם חברים,
יש לנו מודם שמחובר לסוויץ' אשר מפוצל לכמה משרדים , בכל אחד מהמשרדים יש נקודת רשת בקיר.
באחד החדרים יש כבר ראוטר אך לצערי יש מקומות שבהם אין קליטה טובה. האם אני יכול לחבר ראוטר נוסף על הנקודת רשת באחד המשרדים?
אם כן אשמח לדעת מה אני צריך להגדיר בו?
תודה מראש לעוזרים.
הראוטר שאני רוצה להוסיף הוא מסוג - TP-Link TD-W8961ND
תודה.
חיבור ראוטר לסוויץ במשרד
-
LironMizrahi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Liron Mizrahi
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- misanthrope
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בגדול - כן.
אם אתה מתכוון שאתה רוצה לחבר עוד ראוטר בכדי שתהיה קליטה לרשת אלחוטית של המשרד אז אתה צריך להגדיר את הראוטר החדש כbridge לרשת הקיימת, לא יודע אם זה אפשר בראוטר שציינת, אבל גם אם לא - תחבר אותו לקיר במקום שיש קליטה חלשה, תגדיר שם רשת אלחוטית חדשה ושמי שבאיזור שם יעבוד עם הרשת האלחוטית של הTPLINK החדש.
אם אתה רוצה לחזק אות של רשת קווית - לא חושב שלחבר לנק' בקיר יעזור, תצטרך לחבר בדרך - בין הסוויטצ' לנק' בקיר שלהן יש קליטה חלשה.
בהצלחה.
אם אתה מתכוון שאתה רוצה לחבר עוד ראוטר בכדי שתהיה קליטה לרשת אלחוטית של המשרד אז אתה צריך להגדיר את הראוטר החדש כbridge לרשת הקיימת, לא יודע אם זה אפשר בראוטר שציינת, אבל גם אם לא - תחבר אותו לקיר במקום שיש קליטה חלשה, תגדיר שם רשת אלחוטית חדשה ושמי שבאיזור שם יעבוד עם הרשת האלחוטית של הTPLINK החדש.
אם אתה רוצה לחזק אות של רשת קווית - לא חושב שלחבר לנק' בקיר יעזור, תצטרך לחבר בדרך - בין הסוויטצ' לנק' בקיר שלהן יש קליטה חלשה.
בהצלחה.
-
LironMizrahi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Liron Mizrahi
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
תודה רבה.