אתה צודק בעיקרון, אבל עדיין יש הבדל עצום בין הסרטים שהזכרת לסוס המת הזה.toxin כתב:ממתי זה הפריע להוליווד לסחוט עד מוות פריינצ'ייזים אחרים? לא חסר דוגמאות: מלחמת הכוכבים, מהיר ועצבני, הנוסע השמיני, הטורף............
Terminator Genisys (מעל 5 מיליון צפיות ביום אחד)
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
אם אני הולך לראות את חטופה 4 אם וכאשר הוא יצא אז אין סיכוי שאני אפספס את טרמינטור 2500 אפילו
הטריילר נראה משופע באפקטים ובסאונד מהסרטים (תרתי משמע) ..... ממש לא חשוב אם יש עלילה או אין עלילה אם היא טובה או אווזה גוססת שמנסים לסחוט ממנה עוד ועוד.
זה ממש לא רלוונטי להחלטה שאני הולך לראות אותו!........... מבטיח לכבות את כל התאים האפורים לפני. ולהדליק את המערכת בווליום גבוה!
רק שיגיע
הטריילר נראה משופע באפקטים ובסאונד מהסרטים (תרתי משמע) ..... ממש לא חשוב אם יש עלילה או אין עלילה אם היא טובה או אווזה גוססת שמנסים לסחוט ממנה עוד ועוד.
זה ממש לא רלוונטי להחלטה שאני הולך לראות אותו!........... מבטיח לכבות את כל התאים האפורים לפני. ולהדליק את המערכת בווליום גבוה!
רק שיגיע
exactly
אין ספק שבכל הקשור לסאונד, תמונה = תענוג לחושים.
כ-סרט נטו - מחקתי מהספרייה הפרטית שלי ככ הרבה באותו ה"זאנר" ההמשכי (נמתך) הזה וכדגומתו...
אבל הנה עובדה קיימת אצלי לפחות - עדיין T2 קיים אצלי בספרייה ואני עדיין נהנה ממנו בדיוק כמו שנהניתי ממנו בתקופת הלייזר דיסק לפני 20 שנה כמעט.
עם סאונד ותמונה מתקדמים כיום או פרולוגיק ו-"420" קווים - בתקופת ה-LD...
אין ספק שבכל הקשור לסאונד, תמונה = תענוג לחושים.
כ-סרט נטו - מחקתי מהספרייה הפרטית שלי ככ הרבה באותו ה"זאנר" ההמשכי (נמתך) הזה וכדגומתו...
אבל הנה עובדה קיימת אצלי לפחות - עדיין T2 קיים אצלי בספרייה ואני עדיין נהנה ממנו בדיוק כמו שנהניתי ממנו בתקופת הלייזר דיסק לפני 20 שנה כמעט.
עם סאונד ותמונה מתקדמים כיום או פרולוגיק ו-"420" קווים - בתקופת ה-LD...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
הבחור צודק, הטיילר הזה פשוט מוסר יותר מידי מידע על הסרט:
- molvy
- חבר במועדון HT

לא מסכים אתו שהטריילר מעצבן.
אנחנו אומרים כל הזמן שהעלילה לא משנה..... אז מה חשוב שיש ספויילר אחד או יותר?
בכול מיקרה זה לא יהרוס לנו את איכות הסאונד או את הפעלולים.
העלילה ...... זו תהייה ממש עלילה לומר שיש לסרט כזה עלילה ושאפשר לעשות לו ספויילר. אם יתארו מרדף של אופנוע נגד משאית..... זה יהיה ספויילר!
אנחנו אומרים כל הזמן שהעלילה לא משנה..... אז מה חשוב שיש ספויילר אחד או יותר?
בכול מיקרה זה לא יהרוס לנו את איכות הסאונד או את הפעלולים.
העלילה ...... זו תהייה ממש עלילה לומר שיש לסרט כזה עלילה ושאפשר לעשות לו ספויילר. אם יתארו מרדף של אופנוע נגד משאית..... זה יהיה ספויילר!
- Huber
- חבר במועדון HT

משה, מי אמר שהעלילה לא משנה? כי זה מה שהרגילו אותנו בשנים האחרונות בהוליווד?
הראשון היה פריצת דרך לא קטנה מבחינת מה שהוא הביא לתחום (כל נושא ה AI שקם על יוצרו), השני כבר פחות אבל עדיין סביר, מאז זה רק הולך ומתדרדר לצערנו.
הראשון היה פריצת דרך לא קטנה מבחינת מה שהוא הביא לתחום (כל נושא ה AI שקם על יוצרו), השני כבר פחות אבל עדיין סביר, מאז זה רק הולך ומתדרדר לצערנו.
- molvy
- חבר במועדון HT

@Huber
·
אני מתכוון שבסרטים מסוג אלה שהם לעיסה של הרעיון הראשוני (למשל חטופה 3) העלילה לא חשובה אני צופה בסרטים אלו כדי ליהנות מהאקשן מהסאונד ומהחברותא כי בד"כ לא רואים כאלו סרטים לבד.
בסרטים אחרים העלילה מאוד חשובה....
ובאנלוגיה לאוכל.......
לפעמים באוכל ההגשה מאוד חשובה ולפעמים אוכלים שווארמה בפיתה..... משתי צורות האכילה נהנים
·
אני מתכוון שבסרטים מסוג אלה שהם לעיסה של הרעיון הראשוני (למשל חטופה 3) העלילה לא חשובה אני צופה בסרטים אלו כדי ליהנות מהאקשן מהסאונד ומהחברותא כי בד"כ לא רואים כאלו סרטים לבד.
ובאנלוגיה לאוכל.......
לפעמים באוכל ההגשה מאוד חשובה ולפעמים אוכלים שווארמה בפיתה..... משתי צורות האכילה נהנים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
עבור הרבה אנשים שאוהבים סרטים אפילו כאלה עתירי אפקטים, זה לא רק הפירוטכניקה ו CGI אלא גם סיפור. לא שסרט עם סיפור דל לא יכול להיות מהנה אבל השקעה בזה הופכת את הסרט לחוויה הרבה יותר חזקה. תאר לך את "מלחמת הכוכבים" אם היה רק מבוסס אפקטים בלי דגש על הדמויות או עלילה מעניינת ותסריט מושקע? הרי המעריצים נשבו בקסם של אלה האחרונים ולא רק בגלל האפקטים.
לגבי terminator , עבור המון אנשים זו סדרה עם מקום מכובד בהיסטוריה של הקולנוע בעיקר (ואם לא רק) בזכות 2 הסרטים הראשונים ,
זה לא סתם עוד איזה רובוטריקים, זה סרט אייקוני , ולכן צופים מתרעמים על המשכים מחורבנים מבחינת עלילה כמו אינדי ה 4 למשל.
ריאלית, הסיכוי שה 5 יצליח להגיע לקרסולי הסרטים הראשונים הוא די נמוך ואין מה לצפות לזה, אבל אני מקווה שלפחות הוא יהיה מהנה וזכור יותר מקודמו.
לגבי terminator , עבור המון אנשים זו סדרה עם מקום מכובד בהיסטוריה של הקולנוע בעיקר (ואם לא רק) בזכות 2 הסרטים הראשונים ,
זה לא סתם עוד איזה רובוטריקים, זה סרט אייקוני , ולכן צופים מתרעמים על המשכים מחורבנים מבחינת עלילה כמו אינדי ה 4 למשל.
ריאלית, הסיכוי שה 5 יצליח להגיע לקרסולי הסרטים הראשונים הוא די נמוך ואין מה לצפות לזה, אבל אני מקווה שלפחות הוא יהיה מהנה וזכור יותר מקודמו.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
נו, משווים פה Terminator לחטופה. זה כמו שנשווה JAWS ל"פיראנה 2". מה קורה פה?molvy כתב:@Huber
·
ובאנלוגיה לאוכל.......
לפעמים באוכל ההגשה מאוד חשובה ולפעמים אוכלים שווארמה בפיתה..... משתי צורות האכילה נהנים...
- molvy
- חבר במועדון HT

@mulder
·
התוכן בשני הסרטים חשוב באותה מידה
·
התוכן בשני הסרטים חשוב באותה מידה
- Huber
- חבר במועדון HT

·Shayosef כתב:הבחוק צודק , אבל מעצבן מאוד....