גם הקודם היה ניראה "טוב" בטריילרים למינהם...
והתברר כ"עוד" סרט.
האמת שלפי הטריילר הנ"ל-אני לגמרי לא בא עם ציפיות...
הלגסי של ה-TERMINATOR הסתיים בשיא ב-T2 מ-91.
שוורצנגר כבר מזמן dated ולא משכנע (אין מה לעשות).
באופן אישי מחכה לסוף השנה ל-STAR WARS שם יש לי "הרגשה" יותר טובה .
...
·
מה לגאסי ושטויות? העלילה פחות מעניינת.
מה שמעניין זה ההשקעה באיכות הוידאו, הסאונד והאפקטים...ומבית היוצר של אווטר יש למה לחכות ולצפות.
אני מניח ומקווה שכבר יצא עם ATMOS....ומאסטר ב 4K.
ivanhoe888 כתב:זה נראה פשוט תת-רמה.
יש מי ישבזבז את הכסף שלו רק בגלל איכות הסאונד..?
...
·
בוא אני אחדש לך משהו... גם אם לדעתך הסרט "תת רמה" עוד לפני שצפית בו שזה הזוי בפני עצמו
אז יש כאלו ודי הרבה מהם בפורום הזה שמשקיעים אלפי ועשרות אלפי ש"ח של הסאט אפ שלהם על מנת שיוכלו להנות מסרטים, מוזיקה והופעות "רק בגלל איכות הסאונד".
·
בוא אני אחדש לך משהו... גם אם לדעתך הסרט "תת רמה" עוד לפני שצפית בו שזה הזוי בפני עצמו
אז יש כאלו ודי הרבה מהם בפורום הזה שמשקיעים אלפי ועשרות אלפי ש"ח של הסאט אפ שלהם על מנת שיוכלו להנות מסרטים, מוזיקה והופעות "רק בגלל איכות הסאונד".
...
2 דק' של אפקטים זולים, חיקויים עלובים לסרטים הראשונים, שחקנים בשקל, טרמינטור מזדקן (!) עלילה ממש - אבל ממש - מטומטמת מספיקות לבסס את הדיעה הזו.
חוץ מזה התכוונתי שללכת לסרט, רע ככל שיהיה, רק בגלל הסאונד, לדעתי זה בזבוז.
חיקויים עלובים לסרטים הראשונים, שחקנים בשקל, טרמינטור מזדקן (!) עלילה ממש - אבל ממש - מטומטמת מספיקות לבסס את הדיעה הזו.
...
מסכים לגמרי. בלי קשר לספויילר שנטען שיש בטריילר, זה נראה כמו אווזה גוססת שמנסים לסחוט ממנה עוד ועוד. זה מה שהם עשו עם T3, עם Salvation, עם הסדרת טלוויזיה ועכשיו עם זה.
מסכים לגמרי. בלי קשר לספויילר שנטען שיש בטריילר, זה נראה כמו אווזה גוססת שמנסים לסחוט ממנה עוד ועוד. זה מה שהם עשו עם T3, עם Salvation, עם הסדרת טלוויזיה ועכשיו עם זה.
...
ממתי זה הפריע להוליווד לסחוט עד מוות פריינצ'ייזים אחרים? לא חסר דוגמאות: מלחמת הכוכבים, מהיר ועצבני, הנוסע השמיני, הטורף...
ממתי זה הפריע להוליווד לסחוט עד מוות פריינצ'ייזים אחרים? לא חסר דוגמאות: מלחמת הכוכבים, מהיר ועצבני, הנוסע השמיני, הטורף...
...
לגבי הנוסע השמיני
לטעמי השלושה הראשונים היו מצויניים - ומאוד שונים אחד מהשני ומהשלישי.
הרביעי מיותר והחמישי שעומד לצאת לדעתי ימשיך את הריקנות שהיה ברביעי...
לגבי מלחמת הכוכבים - אפרופו "מזדקנים" - באיזשהו מקום אני סומך על דיסני ועל שיקוליה יותר מהפרנצ"יז של הטרמיניטור ו-alien..
אבל לגמרי לא בא עם ציפיות - הקודמים (הפריקוואלים - בבימוי של לוקאס שכבר מזמן סימן הדולר נחקק על מצחו מאשר אהבתו לקולנוע) היו דיי מאכזבים (כאמור גודל הציפייה גודל האכזבה לפחות עבורי) - אכישהו עכשיו שהשרביט עבר לדיסני - שיודעים היטב את העבודה בתעשייה - משהו מרגיש לי יותר נוח...מקווה ש"המזדקנים" יוסיפו ולא יפריעו.
...
דווקא די אהבתי את הסידרה וגם Salvation לא כזה גרוע