התייעצות לפני רכישת DARBEE לחיבור מקרן
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ברשותי מקרן פנאסוניק AE8000 - מסך 120", שימוש בעיקר TV BOX בצפיה ישירה או מרשת מקומית ברזולוציית HD/FULL HD/HQ ומעט בהוט. האם אראה שיפור משמעותי שיתן ערך של השקעה - 230 דולר בקירוב עד הבית ?
http://www.amazon.com/DarbeeVision-DVP- ... ee+darblet
אשמח כמובן להתנסות בשימוש במעבד בעזרת מי מחברי הפורום טרם הקנייה
תודה !
http://www.amazon.com/DarbeeVision-DVP- ... ee+darblet
אשמח כמובן להתנסות בשימוש במעבד בעזרת מי מחברי הפורום טרם הקנייה
תודה !
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
השיפור משמעותי ומורגש לכל עין.
אכן "הפילטר" של DARBEE בהחלט חיוני ובולט לעין כשיפור לחווית הצפייה הכוללת במקרנים.
אני משתמש בו עם SONY VPL-50ES.
יחידת ה-DARBEE מודל 5000 שבאה כיחידה עצמאית עם ספק, לצערי לא ניתנת לעדכון firmware...
עדכונים למינהם קיימים (כרגע ובעיקר) ב-DARBEE שמשולב עם נגני OPPO (דגמים 103D ו-105D)...
אני משתמש בו עם SONY VPL-50ES.
יחידת ה-DARBEE מודל 5000 שבאה כיחידה עצמאית עם ספק, לצערי לא ניתנת לעדכון firmware...
עדכונים למינהם קיימים (כרגע ובעיקר) ב-DARBEE שמשולב עם נגני OPPO (דגמים 103D ו-105D)...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·big27 כתב:אשמח לקבל הסבר קצר בנושא
יש לי היום BENQ W1070 האם זה רלוונטי לגביי ?
תודה מראש...
בטח שרלוונטי גם לגביך.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
·sufgi כתב:תוסיף ל 230 מיסים (18% או 36% , תלוי במצב הרוח של המוכס).
וכמובן עמלת שחרור,ניירת וכו' .
יכול להגיע לתוספת של 100$ ....
אם קונים מאמזון אז כל הפרטים האלה לא מעניינים. משלמים את המחיר שמופיע אצלם באתר לאחר החישוב שלהם של עלות המיסים והעמלות, וזהו. לפעמים אפילו מקבלים מהם זיכוי על גביה נמוכה בפועל ממה שחישבו. אני קניתי מהם לאחרונה מקרן ב-4600 ש"ח (שעולה כפול מזה בארץ), ולאחר כמה שבועות הם החזירו לי 700 ש"ח על גביה נמוכה מהצפוי.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
אני יודע שברכישה באמזון לרוב התשלום הוא כולל המיסים.boren כתב:אם קונים מאמזון אז כל הפרטים האלה לא מעניינים. משלמים את המחיר שמופיע אצלם באתר לאחר החישוב שלהם של עלות המיסים והעמלות, וזהו. לפעמים אפילו מקבלים מהם זיכוי על גביה נמוכה בפועל ממה שחישבו. אני קניתי מהם לאחרונה מקרן ב-4600 ש"ח (שעולה כפול מזה בארץ), ולאחר כמה שבועות הם החזירו לי 700 ש"ח על גביה נמוכה מהצפוי....
קניתי מהם לא מעט מוצרים.
אבל משהו קטן שכדי לדעת הוא שזה רק במקרה והמוכר הוא אמזון.
במקרה של ה darbee המוכר אינו אמזון אלא רק משתמש בפלטפורמה של אמזון לצורך המכירה, ולכן המחיר הסופי אינו כולל מיסים.
תעשה בדיקה קצרה ותתחיל בהליך רכישת המוצר עד להגעה לחשבון לתשלום, ואז תראה שאין רכיב של מיסים, ואף הודעה שהרוכש ישלם את המיסים בהתאם לחוקי המדינה שלו.
-
rosh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ובכן .. הרכבת יצאה כבר מהתחנה. הזמנתי את היחידה, צפויה להגיעה תוך 2-4 שבועות.
נדווח רשמים כשיגיע.
לגבי ה OPPO103D, נראה שהמחיר הכולל צפוי להיות בסביבות 800$.
מהתבוננות במפרט ובהתייחס לזה שיש לי כבר נגן BLU RAY ורסיבר לא רע RX-A3020, נראה שהפער המשמעותי הוא ה UPSCALING ל 4K. האם הפער מוצדק ?
נדווח רשמים כשיגיע.
לגבי ה OPPO103D, נראה שהמחיר הכולל צפוי להיות בסביבות 800$.
מהתבוננות במפרט ובהתייחס לזה שיש לי כבר נגן BLU RAY ורסיבר לא רע RX-A3020, נראה שהפער המשמעותי הוא ה UPSCALING ל 4K. האם הפער מוצדק ?