המלצה למחשב נייד לשימוש בסיסי.
שלום
אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש בסיסי של גלישה ואופיס.
חשוב שהמחשב יהיה אמין וטוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות או אפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים.
גודל מסך- גמיש, בין 13.3 ל 15.6.
תקציב - עדיפות להוציא כמה שפחות שיענה על הדרישות (שהם לא ממש גבוהות).
תודה!
אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש בסיסי של גלישה ואופיס.
חשוב שהמחשב יהיה אמין וטוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות או אפשרות להרחבת אחריות לשלוש שנים.
גודל מסך- גמיש, בין 13.3 ל 15.6.
תקציב - עדיפות להוציא כמה שפחות שיענה על הדרישות (שהם לא ממש גבוהות).
תודה!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
3 שנות אחריות ומותג אמין - לדעתי יש רק את דל
לא הייתי לוקח פחות מ i3
סתם דוגמא למחשב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14444
לא הייתי לוקח פחות מ i3
סתם דוגמא למחשב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14444
גם אני הייתי ממליץ לך על מחשב של דל, מנסיון טוב עם המחשבים שלהם. כמו-כן, לא הייתי ממליץ להתפשר על מעבד שהוא פחות מ-i3, כי אתה מהר מאוד עלול לגלות את מגבלותיו של המעבד הנחות יותר ולהצטער על הרכישה.
מעבד i3 הכולל מעבד גרפי HD, גם אם יחסית בסיסי (Intel HD Graphics 4400), יאפשר לך את מה שרצית (גלישה/אופיס ועוד...), ובנוסף יריץ תכני HD, לרוב ללא כל בעיה.
הייתי מציע לך ללכת על מחשב כזה , גם אם במחיר של מתיחת התקציב בעוד כ-200 ש"ח. הוא בדיוק אותו מחשב שהוצע לך ע"י oris74 בתגובה הקודמת, אבל עם 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בזה שהוא הציע. לדעתי, שווה לשלם את התוספת הזעומה, עבור עוד שנתיים אחריות. ואם כרגע התקציב הזה קצת מעבר ליכולתך, עדיין הייתי ממליץ להמתין קצת עם הרכישה (מפני שגם כך מה שהוצע לך הוא ברף התחתון) ולא להתפשר יותר מדי, על משהו שאמור לשרת אותך לפחות כמה שנים.
מעבד i3 הכולל מעבד גרפי HD, גם אם יחסית בסיסי (Intel HD Graphics 4400), יאפשר לך את מה שרצית (גלישה/אופיס ועוד...), ובנוסף יריץ תכני HD, לרוב ללא כל בעיה.
הייתי מציע לך ללכת על מחשב כזה , גם אם במחיר של מתיחת התקציב בעוד כ-200 ש"ח. הוא בדיוק אותו מחשב שהוצע לך ע"י oris74 בתגובה הקודמת, אבל עם 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בזה שהוא הציע. לדעתי, שווה לשלם את התוספת הזעומה, עבור עוד שנתיים אחריות. ואם כרגע התקציב הזה קצת מעבר ליכולתך, עדיין הייתי ממליץ להמתין קצת עם הרכישה (מפני שגם כך מה שהוצע לך הוא ברף התחתון) ולא להתפשר יותר מדי, על משהו שאמור לשרת אותך לפחות כמה שנים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
צודק - לא שמתי לב לאחריות. בהחלט מומלץ להוסיף עוד קצת בשביל 3 שנים