המלצה לאוזניות Over-Ear עד 800 ש"ח, למוזיקה ולשקט ...
לאחרונה הבנתי שאני צריך אוזניות טובות יותר (אני עד היום עם האוזניות הישנות של האייפוד ...),
ולכן החלטתי לקנות אוזניות רציניות יותר.
אני מחפש אוזניות Over-Ear עד 800 שקל (אם יש פחות אז גם רלוונטי, אשמח גם להצעות באיזור ה500),
שישמשו אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה במשרד, כדי להינות מהמוזיקה אבל בעיקר להתנתק מרעשי רקע מיותרים.
תודה !
ולכן החלטתי לקנות אוזניות רציניות יותר.
אני מחפש אוזניות Over-Ear עד 800 שקל (אם יש פחות אז גם רלוונטי, אשמח גם להצעות באיזור ה500),
שישמשו אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה במשרד, כדי להינות מהמוזיקה אבל בעיקר להתנתק מרעשי רקע מיותרים.
תודה !
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ממליץ לבדוק את ה-Philips SHL5905 Citiscape Uptown - עולות פחות מ-500 ש"ח ונשמעות כמו הרבה יותר..!
אופציה נוספת בתקציב הנתון: סוני MDR-7506.
ואם אתה פתוח ליבוא אישי מאמזון ארה"ב, הייתי שוקל את הסנהייזר מומנטום שעולות כרגע משהו כמו 900 ש"ח עד הבית (ועולות בארץ בערך 50% יותר..!)
ואם אתה פתוח ליבוא אישי מאמזון ארה"ב, הייתי שוקל את הסנהייזר מומנטום שעולות כרגע משהו כמו 900 ש"ח עד הבית (ועולות בארץ בערך 50% יותר..!)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
http://www.amazon.com/dp/B00AZZNXOKden1al כתב:אני פתוח ליבוא אישי מארה"ב, ועוד בכלל בשביל המומנטום.
חיפשתי את הדגם לא מעט, מאיפה אני יכול לקנות ב900 שקל עם משלוח לארץ? תודה!...
לגבי הסוני MDR-7506: אם מישהו בהתלבטות אני מוכן לתת לו להתרשם (בתור שירות לחברי הפורוםepony כתב:ממליץ לבדוק את ה-Philips SHL5905 Citiscape Uptown - עולות פחות מ-500 ש"ח ונשמעות כמו הרבה יותר..!
ואם אתה פתוח ליבוא אישי מאמזון ארה"ב, הייתי שוקל את הסנהייזר מומנטום שעולות כרגע משהו כמו 900 ש"ח עד הבית (ועולות בארץ בערך 50% יותר..!)...