דחוף! חוות דעת על מייבש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
בשביל זה יש חיפוש בפורום
אני רכשתי את הדגם המדובר בדצמבר האחרון, משתמש בו (האישה ליתר דיוק) לפעמים גם 3 פעמים ביום. הפעולה חרישית והמייבש מוצלח.
אני רכשתי את הדגם המדובר בדצמבר האחרון, משתמש בו (האישה ליתר דיוק) לפעמים גם 3 פעמים ביום. הפעולה חרישית והמייבש מוצלח.
גם לי יש אותו, חרישי, אי אפשר לומר עליו, אנחנו מפעילים אותו עם דלת פתוחה בכדי שלא תצטבר לחות בחדר השרות, ולפעמים הרעש שלו בלתי נסבל.
חוץ מזה נראה לי שהוא אחלה, יותר מדי כפתורים לטעמי, ונדמה לי 3 או 5 שנות אחריות
חוץ מזה נראה לי שהוא אחלה, יותר מדי כפתורים לטעמי, ונדמה לי 3 או 5 שנות אחריות
@mickeyar
·קודם כל תודה לשניכם..
אבל למה לחות?! כתוב שהוא מגיע עם קונדוסר...
חששות שיש לי:
לגבי ההספק, יש לו רק 2500 וואט - האם מספיק? כמה זמן לוקחת התוכנית ייבוש הכי מהירה שלו?
לגבי הדרוג אנרגיה שלו C, האם צורך הרבה חשמל? כל שאר המייבשים שכיוונו אליהם היו דרוג B - האם משמעותי?
·קודם כל תודה לשניכם..
אבל למה לחות?! כתוב שהוא מגיע עם קונדוסר...
חששות שיש לי:
לגבי ההספק, יש לו רק 2500 וואט - האם מספיק? כמה זמן לוקחת התוכנית ייבוש הכי מהירה שלו?
לגבי הדרוג אנרגיה שלו C, האם צורך הרבה חשמל? כל שאר המייבשים שכיוונו אליהם היו דרוג B - האם משמעותי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
IDDI,
אומרים קונדנסור ובעברית "מעבה". תפקיד המעבה במייבש הוא המרת הנוזלים ממצב גז חזרה לנוזל ומשם למיכל הניקוז, אבל בתהליך זה הרבה מהלחות מתפזרת בסביבה, לפיכך הצורך להפעיל את המייבש בחדר מאוורר היטב. כל המייבשים הם כך, אלא אם כן בנית ארובה מיוחדת עבור המייבש ואני מניח שלא.
דירוג אנרגטי כמובן שחשוב, יש כאלו שאומרים גם שמה שנחסוך על רכישת דגם עם דירוג אנרגטי נמוך יותר נשלם אח"כ עם החשמל, אני מציע תמיד לאלו לבדוק את ההפרש בש"ח בין הפעלה בין 2 המייבשים שבסימן שאלה. אני לא אומר שהדירוג לא חשוב, אבל צריך לשים אותו בפרופורציה.
בנוגע לזמן העבודה, מכונה מלאה עם בגדים דורשת קצת פחות משעתיים..
אומרים קונדנסור ובעברית "מעבה". תפקיד המעבה במייבש הוא המרת הנוזלים ממצב גז חזרה לנוזל ומשם למיכל הניקוז, אבל בתהליך זה הרבה מהלחות מתפזרת בסביבה, לפיכך הצורך להפעיל את המייבש בחדר מאוורר היטב. כל המייבשים הם כך, אלא אם כן בנית ארובה מיוחדת עבור המייבש ואני מניח שלא.
דירוג אנרגטי כמובן שחשוב, יש כאלו שאומרים גם שמה שנחסוך על רכישת דגם עם דירוג אנרגטי נמוך יותר נשלם אח"כ עם החשמל, אני מציע תמיד לאלו לבדוק את ההפרש בש"ח בין הפעלה בין 2 המייבשים שבסימן שאלה. אני לא אומר שהדירוג לא חשוב, אבל צריך לשים אותו בפרופורציה.
בנוגע לזמן העבודה, מכונה מלאה עם בגדים דורשת קצת פחות משעתיים..