פרויקט מרנץ חדש
לפני שהתחלתי לשוטט בפורום הזה לא הבנתי למה בן אדם אחד צריך יותר מרסיבר/זוג רמקולים אחד. עכשיו לצערי אני מבין אבל משתדל להגיע לעוד מכשירים תוך כדי החלפה של חוליות באוסף ולא ע"י הוספת חוליות.
לאחרונה הגעתי להבנה שמה שאני ממש רוצה זה מרנץ גדול.
לפני כמה חודשים קניתי רסיבר קוואדרו של פישר - 514 ,
את הפישר החלפתי במרנץ 2238b עם FM לא תקין שטופל בעזרת יוסי וצ'יפ של 80 סנט.
אחרי כמה חודשים של הנאה מהמרנץ הקטן שתוך כדי גם רעננתי לו את הקבלים נתקלתי בעוד הזדמנות להחלפה ,
הפעם במכשיר שצריך שיפוץ אבל שווה את השיפוץ - מרנץ 2275!
למכשיר מספר בעיות קוסמטיות - ברגים חסרים , נורות שרופות , 2 כפתורים חסרים (כבר הוזמנו) וכשראיתי אותו היו לו רגליות ענקיות מעץ של ספה בצורת אריה..
מכנית - הוא פורסם כ"נדלק ולא משמיע צליל" , בשרשור ל2238 מתברר שהפרה שלו (והרדיו) תקין ונשמע טוב , עכשיו רק צריך להרים את הפאוור. יש פרויקט לאביב.
לאחרונה הגעתי להבנה שמה שאני ממש רוצה זה מרנץ גדול.
לפני כמה חודשים קניתי רסיבר קוואדרו של פישר - 514 ,
את הפישר החלפתי במרנץ 2238b עם FM לא תקין שטופל בעזרת יוסי וצ'יפ של 80 סנט.
אחרי כמה חודשים של הנאה מהמרנץ הקטן שתוך כדי גם רעננתי לו את הקבלים נתקלתי בעוד הזדמנות להחלפה ,
הפעם במכשיר שצריך שיפוץ אבל שווה את השיפוץ - מרנץ 2275!
למכשיר מספר בעיות קוסמטיות - ברגים חסרים , נורות שרופות , 2 כפתורים חסרים (כבר הוזמנו) וכשראיתי אותו היו לו רגליות ענקיות מעץ של ספה בצורת אריה..
מכנית - הוא פורסם כ"נדלק ולא משמיע צליל" , בשרשור ל2238 מתברר שהפרה שלו (והרדיו) תקין ונשמע טוב , עכשיו רק צריך להרים את הפאוור. יש פרויקט לאביב.
-
- הפישר
-
- 2238b
-
- 2275
אליעד יכול להיות שהגעת לנחלה,יופי של מגבר תתחדש ותהנה.כן ירבו חברי פורום כמוך שאוהבים את הנושא ולא את הממון.איפה הjbl שלך,חשבתי שמכרת את הar48 לא?בכול אופן הklh חזרו היום מרפי האוזמן(עכשיו)והם נשמעים טוב,באמת טוב.כשתסדר את ה2275 הזה לא יפריע לי לתת לך אותם לשם בחינה מול רמקולים שברשותך(בזמנך הפנוי כמובן)אם תרצה.אחללה המשך יום והאזנה לוינטאג.נב:הפישר נראה טוב
הJBL לא הלכו לשום מקום , זאת הייתה תמונה ישנה של הפישר. הוא באמת היה יפה אבל לא אופה (את תתגעגע אליו תוכל לראות אותו אחד הלוחות במחיר מטורף ).
אני אשמח לשמוע את הKLH בהזדמנות , מקווה שהם נשמעים פחות טוב מהJBL אחרי שפיספסתי אותם:)
אני אשמח לשמוע את הKLH בהזדמנות , מקווה שהם נשמעים פחות טוב מהJBL אחרי שפיספסתי אותם:)