מעשה בחברה-הוט מובייל
חברים אני חייב לשתף אתכם במשהו.
היום אחי נתן לאמא שלי מכשיר ישן שהיה לו, מכשיר ישן (לא סמארטפון).
הבעיה הייתה שלמכשיר החדש יש כניסה של מיקרו סים ולאמא שלי היה סים רגיל.
במקרה היה לי מיקרו סים במגירה שלא היה בשימוש אז התקשרתי להוט מובייל החברה שאמא שלי מנויה בה לבקש שיעבירו את המספר למיקרו סים.
מתברר שעל הפעולה המצחיקה הזאת ביקשו ממני לשלם 41 שקלים!
על העברת המספר שלה מהסים הגדול לסים הקטן, 41 שקלים על מנת לתקתק 10 מספרים במערכת שלהם!!!!!
ביקשתי מהנציגה לבדוק את העניין כי זה נראה לי דבר ממש מוזר לבקש מחיר כזה על פעולה פשוט כזאת וגם הסברתי לנציגה שבחברה אחרת על פעולה כזאת לא לקחו ממני אפילו אגורה אחת.
לאחר בדיקה של הנציגה היא אמרה לי "שככה זה אצלם" ציטוט אמיתי, ושאין מה לעשות בנוגע למחיר.
לאחר שהבנתי עם מי יש לי עסק פשוט ניתקתי את השיחה וחתכתי את הסים לבד. פעולה שלקחה לי 5 דקות.
פשוט חוצפה של חברה שבאמת אין לי מילים לתאר.
בבקשה לא למחוק את התגובה הזאת חשוב שאנשים יראו את החוצפה של החברה הזאת הוט מובייל!
במקרה היה לי מיקרו סים במגירה שלא היה בשימוש אז התקשרתי להוט מובייל החברה שאמא שלי מנויה בה לבקש שיעבירו את המספר למיקרו סים.
על העברת המספר שלה מהסים הגדול לסים הקטן, 41 שקלים על מנת לתקתק 10 מספרים במערכת שלהם!!!!!
ביקשתי מהנציגה לבדוק את העניין כי זה נראה לי דבר ממש מוזר לבקש מחיר כזה על פעולה פשוט כזאת וגם הסברתי לנציגה שבחברה אחרת על פעולה כזאת לא לקחו ממני אפילו אגורה אחת.
לאחר בדיקה של הנציגה היא אמרה לי "שככה זה אצלם" ציטוט אמיתי, ושאין מה לעשות בנוגע למחיר.
לאחר שהבנתי עם מי יש לי עסק פשוט ניתקתי את השיחה וחתכתי את הסים לבד. פעולה שלקחה לי 5 דקות.
בבקשה לא למחוק את התגובה הזאת חשוב שאנשים יראו את החוצפה של החברה הזאת הוט מובייל!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
זה לא רק הוט מובייל, זה כל החברות.
החברות הוותיקות, מהימים שלפני הרפורמה, סיפקו בחינם את כל שירותי הסים.
אספקה, החלפה, שינויים כמו זה שביקשת.
לאחר כניסת הרפורמה, כל הזמנת סים עולה סכום חד פעמי בסביבות המחיר שציינת.
כל פעולה של החלפת סים בגלל החלפת מכשיר הצורך סים בגודל שונה, עולה כך.
כנראה שזה מותר על פי תנאי הרשיונות החדשים, כסוכריה לחברות על הפגיעה בהכנסותיהן.
לא שאני מצדיק את זה, אבל איפה שיש פתח לחברות להגדיל הכנסות, ולעקוף מגבלות רגולטוריות, הן יעשו זאת.
החברות הוותיקות, מהימים שלפני הרפורמה, סיפקו בחינם את כל שירותי הסים.
אספקה, החלפה, שינויים כמו זה שביקשת.
לאחר כניסת הרפורמה, כל הזמנת סים עולה סכום חד פעמי בסביבות המחיר שציינת.
כל פעולה של החלפת סים בגלל החלפת מכשיר הצורך סים בגודל שונה, עולה כך.
כנראה שזה מותר על פי תנאי הרשיונות החדשים, כסוכריה לחברות על הפגיעה בהכנסותיהן.
לא שאני מצדיק את זה, אבל איפה שיש פתח לחברות להגדיל הכנסות, ולעקוף מגבלות רגולטוריות, הן יעשו זאת.
@dima_vy
ומצד שני גם על 012 התלוננו פה לפני כמה זמן על כך שהם גובים תשלום על משהו הזוי לגמרי... אני לא זוכר עכשיו מה זה, אני רק זוכר שזה היה הזוי לגמרי
סך הכל, להיות חכמים ולא לשלם איפה שלא צריך.
במקומות האלה דווקא תמיד אפשר לעקוף את הדברים המגוכחים האלה איכשהו, כמו שפותח האשכול עשה בעצמו.
בכלל, ההתניידות בין החברות חינמית כיום, אז תמיד אפשר לעבור לחברה אחרת כאקט מחאתי
ומצד שני גם על 012 התלוננו פה לפני כמה זמן על כך שהם גובים תשלום על משהו הזוי לגמרי... אני לא זוכר עכשיו מה זה, אני רק זוכר שזה היה הזוי לגמרי
במקומות האלה דווקא תמיד אפשר לעקוף את הדברים המגוכחים האלה איכשהו, כמו שפותח האשכול עשה בעצמו.
בכלל, ההתניידות בין החברות חינמית כיום, אז תמיד אפשר לעבור לחברה אחרת כאקט מחאתי
שלום,guyy17 כתב:חברים אני חייב לשתף אתכם במשהו.
בבקשה לא למחוק את התגובה הזאת חשוב שאנשים יראו את החוצפה של החברה הזאת הוט מובייל!...
לפני שנה בערך היה לי סיפור דומה איתם.
התלוננתי למשרד התקשורת וכעבור מספר ימים התקשרו מהוט מובייל ואמרו שלפנים משורת הדין הם מוכנים לעשות לי את זה בחינם.
ואז כמובן חזרה תשובה ממשרד התקשורת שהוט מובייל נתנו פיתרון לשביעות רצוני.
בכל מקרה כפי שהגיבו לפניי: החברות הגדולות נתנו את השירות בחינם לפני הרפורמה וכיום לא.
תתנחם בכך שפעם היו משלמים מאות ש"ח בחודש על שיחות למשפחה.
בכל מקרה, כדאי לקנות באיביי סט מתאמים ב 1$ שיהיו בבית ואז לא צריך טובות מאף אחד.
והערה אחרונה: מעבר מסים רגיל למיקרו-סים דווקא פשוט בהוט-מובייל: הסים שהם שולחים נמצא בתוך מסגרת מתפרקת שאפשר בקלות לשלוף ממנה את המיקרו-סים (במקרה עשיתי את זה לפני מספר שבועות עקב מעבר ל Moto G של מוטורולה).
ואם רוצים לחזור לסים רגיל אז מחזירים את המסגרת או משתמשים במתאם איביי.
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·נכון, היה סיפור עם 012 שהתחילו לדרוש תשלום על מעבר תוכנית, והיה תשלום גבוה יחסית, של 39 ש"ח. אבל לאחר מכן הם הורידו את המחיר ל-9.90, אם אני לא טועה. ז"א כשעברתי קוים לתוכנית במחיר קבוע ("מבצע לכל החיים") שילמתי כ-10 ש"ח על שינוי תוכנית. נכון לעכשיו 012 גובים 25 ש"ח דמי מעבר, שזה לפחות זול יותר ממחיר של הסיםgiladk123 כתב:@dima_vy
בכלל, ההתניידות בין החברות חינמית כיום, אז תמיד אפשר לעבור לחברה אחרת כאקט מחאתי...
הוט מובייל עדיין גובים 40 ש"ח למעבר תוכנית כולל סיום מבצע וכניסה למבצע חדש.dima_vy כתב:·נכון, היה סיפור עם 012 שהתחילו לדרוש תשלום על מעבר תוכנית, והיה תשלום גבוה יחסית, של 39 ש"ח. אבל לאחר מכן הם הורידו את המחיר ל-9.90, אם אני לא טועה. ז"א כשעברתי קוים לתוכנית במחיר קבוע ("מבצע לכל החיים") שילמתי כ-10 ש"ח על שינוי תוכנית. נכון לעכשיו 012 גובים 25 ש"ח דמי מעבר, שזה לפחות זול יותר ממחיר של הסים.........
למשל: לפני חודש עברתי להכל-כלול ב 40 ש"ח לחודש מ 60 ש"ח לחודש. לקחו לי 40 ש"ח ובעוד שנה יקחו עוד פעם 40 ש"ח כשהמבצע ייגמר (כי אחרת המחיר קופץ ל 100 ש"ח בחודש)