שלום,
הסאב וופר שלי לא היה מחובר לכבל שלו עקב תיקון של הרסיבר (פיוניר) מדובר על סאב של מורל.
אני כרגע לא זוכר להיכן אני אמור לחבר את הכבל שמגיע מהרסיבר לסאב
מדובר על "פין" אחד שאמור להתחבר לסאב - כשבסאב יש לי 4 כניסות
out / in ימין
out /in שמאל
אודה לתשובה
חיבור כבל לסאב וופר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
LEFT IN
תודה- שאלה נוספת לגבי כבל קואקס
אנצל את הבמה לשאלה נוספת.
כאמור מדובר בכבל קואקס - ככה לפחות ראיתי שהוא נראה באינטטרנטץ
בראש הכבל המדובר יש הברגה. בבית פתחתי את ההברגה כי זה היה ניראה לי קצת משוחרר ואני לא בטוח אם משהו בהלחמה שם השתחרר ( הפין עצמו יצא עם ההברגה) -
אם משהו לא ברור אשתדל לשלוח תמונה מחר
בכל מקרה כשהברגתי בחזרה את 2 החלקים וחיברתי לסאב ( לא זוכר אם ל out או ל in ) היה לי רעש היסטרי מהסאב - רעש מחריש אוזניים של בס.
בכל מקרה אני לא בטוח אם זה בגלל הכבל עצמו שאינינו תקין או בגלל שחיברתי את הכבל למקום שאינו נכון.
למקרה שהכבל לא תקין - האם יש אפשרות להחליף רק את הראש של הכבל שכן הכבל עובר בצנרת ואני מקווה שלא אאלץ להתעסק עם השחלות.
כל הארה לגבי העניין תתקבל בברכה
תודה
כאמור מדובר בכבל קואקס - ככה לפחות ראיתי שהוא נראה באינטטרנטץ
בראש הכבל המדובר יש הברגה. בבית פתחתי את ההברגה כי זה היה ניראה לי קצת משוחרר ואני לא בטוח אם משהו בהלחמה שם השתחרר ( הפין עצמו יצא עם ההברגה) -
אם משהו לא ברור אשתדל לשלוח תמונה מחר
בכל מקרה כשהברגתי בחזרה את 2 החלקים וחיברתי לסאב ( לא זוכר אם ל out או ל in ) היה לי רעש היסטרי מהסאב - רעש מחריש אוזניים של בס.
בכל מקרה אני לא בטוח אם זה בגלל הכבל עצמו שאינינו תקין או בגלל שחיברתי את הכבל למקום שאינו נכון.
למקרה שהכבל לא תקין - האם יש אפשרות להחליף רק את הראש של הכבל שכן הכבל עובר בצנרת ואני מקווה שלא אאלץ להתעסק עם השחלות.
כל הארה לגבי העניין תתקבל בברכה
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש מצב שקיצרת את הכבל - עקרונית הפין מחווט לפלוס ו-"הצווארון" למינוס...
אני ממליץ לך לפתוח פוסט חדש בפורום המתאים ולהעלות תמונות כדי לקבל הסבר כיצד לתקן את הראש הקיים, או איך להחליף אותו בראש חדש (עקרונית, לא צריך להחליף את כל הכבל): http://www.hometheater.co.il/forum33
אני ממליץ לך לפתוח פוסט חדש בפורום המתאים ולהעלות תמונות כדי לקבל הסבר כיצד לתקן את הראש הקיים, או איך להחליף אותו בראש חדש (עקרונית, לא צריך להחליף את כל הכבל): http://www.hometheater.co.il/forum33