דנון x2100 או פיוניר VSX924K
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הי חבר'ה,
בהמשך למתקפת שדרוגי הרסיברים שרצה פה, אם מבית או מחו"ל (אמזון גרמניה/איטליה וכד')
גם לי מדגדג
שני הרסיברים שהגיעו אצלי לקו הסיום בהתלבטיות הם:
דנון x2100
או
פיוניר 924
אשמח לשמוע את מי אתם הייתם מעדיפים. ולמה?
כמובן שנתעלם לרגע מנושא השידוך לרמקולים ספציפים
מנושא העדפה האישית (צליל חם/קר/פושר וכד')
וגם מנושא המחיר
יש לציין שאונקיו/ימהה וסוני לא נפסלו עדיין על הסף ואם מישהו חושב שיש דגם ספסיפי שבעלות/תועלת כדאי לבחון, אשמח לשמוע.
בכל מקרה, מעבר לכל הדברים הברורים שיש בשניהם הדברים שחשובים לי הם:
ZONE 2
2 יציאות HDMI
AIR PLAY
בלוטוס (עדיף מובנה)
חיבור רשת
עדכון עתידי
אפליקציה נוחה
standby hdmi pass through (כזה שבאמת עובד- לא רק שכתוב שיש ולא עובד כמו בדגמים הנמוכים של פיוניר)
הדברים שפחות חשובים
WI-FI
מערכת כיול (חשוב שתהיה, אבל אני לא פוסל אם זה לא אודסיי או משהו כזה)
מספר כניסות HDMI
בהמשך למתקפת שדרוגי הרסיברים שרצה פה, אם מבית או מחו"ל (אמזון גרמניה/איטליה וכד')
גם לי מדגדג
שני הרסיברים שהגיעו אצלי לקו הסיום בהתלבטיות הם:
דנון x2100
או
פיוניר 924
אשמח לשמוע את מי אתם הייתם מעדיפים. ולמה?
כמובן שנתעלם לרגע מנושא השידוך לרמקולים ספציפים
מנושא העדפה האישית (צליל חם/קר/פושר וכד')
וגם מנושא המחיר
יש לציין שאונקיו/ימהה וסוני לא נפסלו עדיין על הסף ואם מישהו חושב שיש דגם ספסיפי שבעלות/תועלת כדאי לבחון, אשמח לשמוע.
בכל מקרה, מעבר לכל הדברים הברורים שיש בשניהם הדברים שחשובים לי הם:
ZONE 2
2 יציאות HDMI
AIR PLAY
בלוטוס (עדיף מובנה)
חיבור רשת
עדכון עתידי
אפליקציה נוחה
standby hdmi pass through (כזה שבאמת עובד- לא רק שכתוב שיש ולא עובד כמו בדגמים הנמוכים של פיוניר)
הדברים שפחות חשובים
WI-FI
מערכת כיול (חשוב שתהיה, אבל אני לא פוסל אם זה לא אודסיי או משהו כזה)
מספר כניסות HDMI
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
כן וגם לצערך אין איפה לשמוע אותו בארץ כי ישפאר לא מייבאים יותר רסיברים של סוני
בכל מקרה כמו שרשמתי גם באחד השרשורים הקודמים
ברמה הזאת כל הרסיברים מעולים (2100, 636, 924, 1050 וה 677)
שמעתי את כולם למעט הסוני על כמה סטים של רמקולים, הבדלים מינוריים בגוון הסאונד
שמעתי את כולם למעט הסוני על כמה סטים של רמקולים, הבדלים מינוריים בגוון הסאונד
·היה לי את ה924 ולא אהבתי את השידוך עם הקליפש שלי, ה2100 החליף את ה924 ואני מאד מרוצה.sh33p כתב:כן וגם לצערך אין איפה לשמוע אותו בארץ כי ישפאר לא מייבאים יותר רסיברים של סוני
שמעתי את כולם למעט הסוני על כמה סטים של רמקולים, הבדלים מינוריים בגוון הסאונד...
הצליל של הדנון חם יותר וזה מה שחיפשתי, אתה מוזמן לשמוע את הדנון אצלי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כמה הערות ברשותך:
1) האם יש תקציב מטרה לרסיבר העתידי שלך? אני מעריך שחשבת על משהו באיזור ה -2,500 ש"ח..?
2) מלבד 2 יציאות HDMI ואולי בלוטות', פחות או יותר כל שאר הפיצ'רים הם די סטנדרטיים ברמה הזאת של רסיברים. האם יש פיצ'רים נוספים שקריטיים לך?
3) קשה לי מאוד מאוד מאוד להתייחס ברצינות להנחיות בסגנון: "אשמח לשמוע את מי אתם הייתם מעדיפים. ולמה? כמובן שנתעלם לרגע מנושא השידוך לרמקולים ספציפים מנושא העדפה האישית (צליל חם/קר/פושר וכד') וגם מנושא המחיר..." - בסופו של יום, אלא בדיוק 3 הפרמטרים שיכריעו בין הרסיבר שתקנה לכל הדגמים שיישארו בחנות.
בהינתן הנ"ל, יש לי הצעה אחרת: לך לחנות מתמחה שמחזיקה רמקולים כמו שלך ומבחר נאה של רסיברים, ובחן את כל הרסיברים הרלוונטיים לפי הפרמטרים "הרכים" של העדפה אישית, התאמה לרמקולים ומחיר. בסוף, אם אתה עדיין מתלבט בין שני דגמים או יותר, אתה יכול לחלוק את הרשמים איתנו ואז באמת נוכל לעזור.

1) האם יש תקציב מטרה לרסיבר העתידי שלך? אני מעריך שחשבת על משהו באיזור ה -2,500 ש"ח..?
2) מלבד 2 יציאות HDMI ואולי בלוטות', פחות או יותר כל שאר הפיצ'רים הם די סטנדרטיים ברמה הזאת של רסיברים. האם יש פיצ'רים נוספים שקריטיים לך?
3) קשה לי מאוד מאוד מאוד להתייחס ברצינות להנחיות בסגנון: "אשמח לשמוע את מי אתם הייתם מעדיפים. ולמה? כמובן שנתעלם לרגע מנושא השידוך לרמקולים ספציפים מנושא העדפה האישית (צליל חם/קר/פושר וכד') וגם מנושא המחיר..." - בסופו של יום, אלא בדיוק 3 הפרמטרים שיכריעו בין הרסיבר שתקנה לכל הדגמים שיישארו בחנות.
בהינתן הנ"ל, יש לי הצעה אחרת: לך לחנות מתמחה שמחזיקה רמקולים כמו שלך ומבחר נאה של רסיברים, ובחן את כל הרסיברים הרלוונטיים לפי הפרמטרים "הרכים" של העדפה אישית, התאמה לרמקולים ומחיר. בסוף, אם אתה עדיין מתלבט בין שני דגמים או יותר, אתה יכול לחלוק את הרשמים איתנו ואז באמת נוכל לעזור.
- epony
- חבר במועדון 10K

אני לא חושב שתמצא מישהו שלא יסכים איתך על זה.sh33p כתב:@eli007
ייתכן, אני לא מתיימר להיות אודיופיל מטורף
לי ההבדל בין הסטים של הרמקולים נשמע משמעותי יותר מאשר מעבר בין רסיבר לרסיבר...
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

@epony
·הי,
לשאולתיך:
1. התקציב עומד על 3-4 אלף
2. רשמתי בסוף ההודעה המקורית את מה שחשוב לי
3. הקשבתי לשניהם, אבל מהאזנה לא מקבלים מספיק אינדיקציה כמו מ"חוכמת ההמונים".
·הי,
לשאולתיך:
1. התקציב עומד על 3-4 אלף
2. רשמתי בסוף ההודעה המקורית את מה שחשוב לי
3. הקשבתי לשניהם, אבל מהאזנה לא מקבלים מספיק אינדיקציה כמו מ"חוכמת ההמונים".
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

·אין ספק שזה יתרון אבל לא על זה אני אפסול את השארbangoo כתב:אם אני במקומך הייתי מסתכל גם על מערכת הכיול שלדעתי הדנון לוקח בגלל ה- Audyssey...
- epony
- חבר במועדון 10K

לעניות דעתי, זה הדבר היחיד שבאמת חשוב בהנחה שהדגם המועדף עליך באופן אישי מסמן "וי" על כל הדרישות שלך (שכאמור, נענות כמעט בהגדרה ע"י פחות או יותר כל רסיבר בטווח המחירים שהגדרת) - הרבה יותר מ-"חוכמת ההמונים"...yoav4x4 כתב:הקשבתי לשניהם, אבל מהאזנה לא מקבלים מספיק אינדיקציה כמו מ"חוכמת ההמונים"....
חוכמת ההמונים יכולה לעזור לך לבחור משהו פונקציונלי כמו איזה מכשירי חשמל לבנים או אולי אפילו איזה רכב לקנות, כי ההחלטה היא הרבה יותר שכלתנית מאשר רגשית. ברכישת ציוד אודיו - בין אם נודה בכך ובין אם לאו - יש רכיבים רגשיים וחווייתיים מאוד משמעותיים, ויש גם עניין מהותי לא פחות של טעם אישי (במוזיקה, בסאונד) שבא לידי ביטוי. כל הנ"ל גורמים לכך שהבחירה בדגם הפופולרי לא בהכרח תהיה הנכונה ביותר עבורך.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יואב למה אי אפשר לשלוח לך בפרטי ? אני רק יכול להזמין אותך אליי ותשמע את הסוני 1040 ותראה איזה רמה גבוהה של מגברים הם הוציאו גם ה1050 יש לו עוד יציאה ופחות כניסה אחת הם שינו את השלט שלו ויש רק לחצנים למה שצריך . אבל ממה שאני שומע ה924 והדנון הם לא פראיירים בכלל ,חברה פה אוהבים אותם. אבל מה שאור כתב בשורה האחרונה זה הדבר הכי נכון .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

הי,
לא יודע למה לא ניתן לשלוח לי הודעות בפרטי...
לגבי חוכמת ההמונים.
הכוונה שלי היא, שבעזרת הרבה אנשים שמחזיקים בדגמים זהים או דומים, ניתן למפות חולשות וחוזקות של מוצרים.
יש הרבה פיצ׳רים שעל הנייר נראים טוב אבל בפועל לא רלוונטים/לא עובדים כמו שצריך.
יש שמועות על הרבה תקלות בדנון.
היום למדתי שבפיוניר ניתן לצפות במקביל בשני תכנים, אחד בכל זון. לעומת הדנון שמוציא את אותו מקור משתי היציאות.
זה מסוג הדברים שמשמיעה בחנות לא עולים עליהם.
זה שבפיוניר ברוב הדגמים לא עובד ה standby hdmi pass through כמו שצריך
כל אלה דוגמאות לדברים שניתן לגלות רק ממשתמשים בשטח. מלחפור בפורומים, מחוכמת ההמונים.
אח״כ משכללים את כל המידע עם הטעם האישי ומקבלים החלטות.
כמו בבחירת רכב, קודם מתייעצים עם מלא אנשים, מצמצמים ואז הולכים לעשות נסיעת מבחן כדי לראות מי הכי מתאים.
לא יודע למה לא ניתן לשלוח לי הודעות בפרטי...
לגבי חוכמת ההמונים.
הכוונה שלי היא, שבעזרת הרבה אנשים שמחזיקים בדגמים זהים או דומים, ניתן למפות חולשות וחוזקות של מוצרים.
יש הרבה פיצ׳רים שעל הנייר נראים טוב אבל בפועל לא רלוונטים/לא עובדים כמו שצריך.
יש שמועות על הרבה תקלות בדנון.
היום למדתי שבפיוניר ניתן לצפות במקביל בשני תכנים, אחד בכל זון. לעומת הדנון שמוציא את אותו מקור משתי היציאות.
זה מסוג הדברים שמשמיעה בחנות לא עולים עליהם.
זה שבפיוניר ברוב הדגמים לא עובד ה standby hdmi pass through כמו שצריך
כל אלה דוגמאות לדברים שניתן לגלות רק ממשתמשים בשטח. מלחפור בפורומים, מחוכמת ההמונים.
אח״כ משכללים את כל המידע עם הטעם האישי ומקבלים החלטות.
כמו בבחירת רכב, קודם מתייעצים עם מלא אנשים, מצמצמים ואז הולכים לעשות נסיעת מבחן כדי לראות מי הכי מתאים.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אני יכול לומר שיש לי את ה 924, ואני סופר מרוצה.
צליל מעולה, פונקציונליות מרובה, כל מה שכתבת שאתה צריך יש בו ועוד...
אם הקשבת לשניהם מאמין עם רמקולים כמו שלך, ולא הרגשת הבדל, אז לך על הזול, לפחות זה מה שאני הייתי עושה.
אם יש העדפה לצליל למישהו מהם, לך עליו.
עצרת על שני דגמים טובים מאוד ביחס עלות תועלת, לא כדאי להתפזר, יש מלא חברות והכל אינדבדואלי.
לא שמעתי את הדנון, ולכן לא יכול לחוות את דעתי. נראה לי שזה הכל ענין של כיול גם של המערכת האוטומטית וגם הטוויקים הידניים שעושים את ההבדל לפי טעם אישי.
אגב, ה PASSTHROUGH עובד נהדר בפיוניר.
בהצלחה.
צליל מעולה, פונקציונליות מרובה, כל מה שכתבת שאתה צריך יש בו ועוד...
אם הקשבת לשניהם מאמין עם רמקולים כמו שלך, ולא הרגשת הבדל, אז לך על הזול, לפחות זה מה שאני הייתי עושה.
אם יש העדפה לצליל למישהו מהם, לך עליו.
עצרת על שני דגמים טובים מאוד ביחס עלות תועלת, לא כדאי להתפזר, יש מלא חברות והכל אינדבדואלי.
לא שמעתי את הדנון, ולכן לא יכול לחוות את דעתי. נראה לי שזה הכל ענין של כיול גם של המערכת האוטומטית וגם הטוויקים הידניים שעושים את ההבדל לפי טעם אישי.
אגב, ה PASSTHROUGH עובד נהדר בפיוניר.
בהצלחה.
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

·תודה, אבל כנראה שלא נזכה לראות אותו בארץ ולשמוע אותו...עופרפולק כתב:יואב חכה קצת הולך לצאת הסוני 1060 ....
אני כנראה אהיה ב IFA BERLIN 2015 ואוכל לשמוע אותו, אבל זה יהיה רק בספטמבר-רחוק...