האם כדי לעבור מהוט לבזק שניהם במהירות 100 מגה?
-
yotam20
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- שם מלא: יותם בן חמו
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום אני היום גולש על תשתית של הוט וספק 012 שניהם במהירות 100 מגה העניין הוא שבשעות העומס האינטרנט זוחל על גבול פתיחת הוט ספוט מהמכשיר הסלולרי לצורך גלישה באינטרנט .
בעבר עשיתי נסיון והתחברתי לבזק בינלאומי כספק כדי לבדוק אם המצב משתפר והוא לא .
היום אני משלם בהוט 100 שקל על 100 מגה ועוד 18 שקל לקו טלפון בבזק נתנו לי 100 מגה + 100 דקות ב 145 כולל ראוטר ללא עלות חודשית וללא עלות התקנה כדי לעבור אליהם או שלא יהיה לי שיפור משמעותי ?
ד"א יש דרך לבדוק איפה ממוקם הארון של בזק בסיבה שלי כדי שאני אוכל לדעת אם אני אצליח לקבל 100 מגה ?
בעבר עשיתי נסיון והתחברתי לבזק בינלאומי כספק כדי לבדוק אם המצב משתפר והוא לא .
היום אני משלם בהוט 100 שקל על 100 מגה ועוד 18 שקל לקו טלפון בבזק נתנו לי 100 מגה + 100 דקות ב 145 כולל ראוטר ללא עלות חודשית וללא עלות התקנה כדי לעבור אליהם או שלא יהיה לי שיפור משמעותי ?
ד"א יש דרך לבדוק איפה ממוקם הארון של בזק בסיבה שלי כדי שאני אוכל לדעת אם אני אצליח לקבל 100 מגה ?
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
לפעמים הם אומרים 100 ובפועל מסתבר שלא תוכל להסתנכרן על 100. אם כן לרוב תקבל בערך 30% פחות מ100. אני למשל יכול לקבל עד 40 כך שאתה פוטנציאלית במצב טוב יותר.yotam20 כתב:הם אמרו לי שאמור להגיע לי 100 מגה לבית נגיד והם באמת יספקו לי 100 מגה זה שווה לעשות את המעבר ?...
- AlexGelman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
אתה צריך להיות פחות מ-350 מטר מהרכזת של בזק כדי לקבל 100 מגה, אחרת תקבל מקסימום 40.
אם אתה כבר עכשיו בהוט שווה לנסות קודם ספק אחר לפני שאתה עובר לבזק.
אם אתה כבר עכשיו בהוט שווה לנסות קודם ספק אחר לפני שאתה עובר לבזק.
איך נראית הרכזת של בזק?
מישהו יכול לשים תמונה של איך נראית הרכזת של בזק?
ליד הבניין שלי יש ארון של בזק וגם במרחק של כ 50 מ' יש עוד שניים ועדיין אני מקבל רק 55Mb.
אפשר לדעת איכשהו אם אילו הארונות שמשמשים ל DSL?
ליד הבניין שלי יש ארון של בזק וגם במרחק של כ 50 מ' יש עוד שניים ועדיין אני מקבל רק 55Mb.
אפשר לדעת איכשהו אם אילו הארונות שמשמשים ל DSL?
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
הארונות הללו הם בדרך כלל בצבע קרם-אפור ויש עליהם לוגו של בזק. המרחק האווירי מהבית שלך לא אומר כלום לגבי המרחק שהכבל עובר בפועל.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
@NetCHEIF
·
כל הארונות הם כפי שתיארת כולל הארון שממש צמוד לבניין.
זה הארון שהטכנאי התעסק בו כשהותקן הקו (יכול להיות שהוא התעסק גם בארונות אחרים).
יכול להיות שהארון הזה לא משמש לטרמינציה של DSL ולכן המהירות הנמוכה?
מכיוון שעברתי ל 018 אין עם מי לדבר בבזק ולברר את זה.
תודה.
·
כל הארונות הם כפי שתיארת כולל הארון שממש צמוד לבניין.
זה הארון שהטכנאי התעסק בו כשהותקן הקו (יכול להיות שהוא התעסק גם בארונות אחרים).
יכול להיות שהארון הזה לא משמש לטרמינציה של DSL ולכן המהירות הנמוכה?
מכיוון שעברתי ל 018 אין עם מי לדבר בבזק ולברר את זה.
תודה.
-
yotam20
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- שם מלא: יותם בן חמו
- נתן תודות: 7 פעמים
אז עברתי בשעה טובה לבזק מהוט נשארתי על אותו ספק (012 ) סוף סוף האינטרנט רץ וממש טוב אפילו בשעות שלא הייתי מצליח לגלוש וגם הטורנטים מתחברים ומורידים הרבה יותר מהר עד עכשיו אני ממש מרוצה ....
עכשיו יש לי שאלה איך אני בודק על כמה המודם הסתכנן מול בזק יש לי את הנטגיר החדש שלהם
עכשיו יש לי שאלה איך אני בודק על כמה המודם הסתכנן מול בזק יש לי את הנטגיר החדש שלהם