מה כתובת מייל של שירות לקוחות אמזון גרמניה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
שחו פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

יש לי הזמנה שאנ מעוניין לבטל וזה לא ממש מסתדר דרך האופציות שלהם באתר

תודה
שחר

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #2 

שולחים דרך שירות הלקוחות בקישור ובוחרים email.

https://www.amazon.de/gp/help/contact-u ... ?skip=true

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

מה לא מסתדר לך? אתה נכנס לחשבון שלך, בוחר את ההזמנה הרלוונטית ואז יש אפשרות לביטול (במידה וזה עדיין לא בתהליך משלוח)

שחו פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

הזמנתי מקרן ב02/04 , לא יכלו לספק תאריך שליחה ובהמשך גם שלחו מייל שלא בטוח מבצעים משלוח של מוצר יקר לישראל:roll:
ובאמת הציעו לי גם את האפשרות לבטל.
יום או יומיים אחרי שעדכנו אותי שהם עדיין בודקים ביצעתי את הביטול ומאז שלחו לי כמה מיילים לא ברורים, בסופו של דבר עידכנו היום שלא איפשרו לבטל כי המוצר כבר בתהליך dispatch. למרות שבסטאטוס מוצר מעודכן משהו אחר בכלל:

Shipping soon
Expected Delivery: We need a little more time to provide you with reliable information. We will notify you by email as soon as we have an expected delivery date.
Fade out
Maintain order - April 2, 2015 09:15
We are now preparing for the delivery of your shipment. You will receive an email from us when it was shipped. You can now request a cancellation even if you wish.

שלחתי להם מייל נוסף שיעדכנו אותי מה קורה עם תאריך המשלוח
מה שיותר מעצבן שלאחר שביקשתי ביטול כבר הזמנתי מאיטליה במחיר הרבה יותר זול ונאלצתי לבטל את הרכישה בגלל שלא אישרו את הביטול באמזון גרמניה.

אגב, למעוניינים מחיר מעולה http://www.amazon.it/gp/product/B009JM2 ... lpage_o00_
שחר

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”