הודעה מאמזון גרמניה לאחר קניה
Please open up to the completion of the review, no new account. Your order will be maintained for 3 days for data synchronization. After this period, your current order will be automatically canceled. Please let send us a recent credit card statement stating the following: - the cardholder - the credit card number - the stored billing address Please enter your order number and your e-mail address to processing to guarantee within 24 hours. You can reach us at the following fax number: 0941-788-78-240 (from Germany) + 49-941-788-78-240 (from all other countries) If you do not have access to a have a fax machine, so you can send us your credit card bill by post to the following address: Amazon.de GmbH Department: Address Confirmation Business Park D55 D-93059 Regensburg , we will notify After checking you by e-mail. We appreciate your understanding of this safety measure which is carried out to protect our customers. Sincerely Amazon.de http://www.amazon.de
מוכר לכם?
אתמול עשיתי קניה והיום בבוקר התעוררתי עם המייל הזה
וכשאני בא לראות את הסטטוס של הקניה באמזון רשום שאין לי מוצרים
מוכר לכם?
אתמול עשיתי קניה והיום בבוקר התעוררתי עם המייל הזה
וכשאני בא לראות את הסטטוס של הקניה באמזון רשום שאין לי מוצרים
האם זאת הזמנה ראשונה מאמזון, או שהשם של הכרטיס אשראי לא תואם לשם המשתמש באמזון או הכתובת של הכרטיס לא תואמת לכתובת שהזנת?
גם פה, השם משתמש לאתר הוא נקבה ואת/ה כותב בצורת זכר. את/ה מנסה לבלבל אותנו?
תעש/י בדיוק מה שאמרו, שליחת הפירוט של הכרטיס אשראי לאמזון תעזור (עם הכתובת והשם אפילו בעברית).
תעש/י בדיוק מה שאמרו, שליחת הפירוט של הכרטיס אשראי לאמזון תעזור (עם הכתובת והשם אפילו בעברית).
HT-Assaf - צודק
קרא לי גם ברכישה הראשונה שלי כשהזמנתי רסיבר.
תספק\י להם העתק של כרטיס אשראי, גם אני סיפקתי את שלי בעברית עם הערות בעט על הדף באנגלית כמו Here is my name\address
בלה בלה בלה.
כמה שעות אח"כ קיבלתי אימייל שההזמנה שלי הופשרה והטיפול בה החל.
קרא לי גם ברכישה הראשונה שלי כשהזמנתי רסיבר.
תספק\י להם העתק של כרטיס אשראי, גם אני סיפקתי את שלי בעברית עם הערות בעט על הדף באנגלית כמו Here is my name\address
בלה בלה בלה.
כמה שעות אח"כ קיבלתי אימייל שההזמנה שלי הופשרה והטיפול בה החל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה להסתבך ולהקיש פרטים בעברית?
אני כתבתי הכל באנגלית ומעולם לא נתקלתי בבעייה כזו.
אני כתבתי הכל באנגלית ומעולם לא נתקלתי בבעייה כזו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ואוו בגלל זה הפסקתי להזמין מאמזון... בהזמנות הראשונות הכול היה בסדר אחר אך פתאום הם החליטו לשלוח לי אימייל כזה שלחתי להם הכול בפקס ולמחרת קיבלתי הודעה לאימייל שהחשבון שלי נחסם והחסימה לא תשוחרר וההזמנה שביצעתי תבוטל, עד היום לא הבנתי למה...
פתחתי משתמש נוסף, וכמובן שוב אותו אימייל... שלחתי להם מיליון פעם את הפקס הזה ואמזון טוענים שהם לא קיבלו אותו.
מי שישמע איזה אבדה, התייאשתי והפסקתי לנסות למרות שעכשיו לא ברור לי מאיפה אני הולך לרכוש את הרסיבר שלי...
פתחתי משתמש נוסף, וכמובן שוב אותו אימייל... שלחתי להם מיליון פעם את הפקס הזה ואמזון טוענים שהם לא קיבלו אותו.
מי שישמע איזה אבדה, התייאשתי והפסקתי לנסות למרות שעכשיו לא ברור לי מאיפה אני הולך לרכוש את הרסיבר שלי...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה נחסמתם? כי יש גוף מסודר שרוצה לעבוד תקין ולא רוצה לפגוע בעסקי המסחר שלו, ואתם סליחה על הביטוי שמים קצוץ.
שולחים לכם מוצר בכמה מאות דולרים מעבר לים - אז כן, רוצים לדעת שהכל תקין.
אחרי שהכל תקין - השמיים הם הגבול עם אמזון. אני מזמין עם האשראי שלי לכל העולם. (טוב נו בעיקר ארה"ב).
שולחים לכם מוצר בכמה מאות דולרים מעבר לים - אז כן, רוצים לדעת שהכל תקין.
אחרי שהכל תקין - השמיים הם הגבול עם אמזון. אני מזמין עם האשראי שלי לכל העולם. (טוב נו בעיקר ארה"ב).
·ואם יש לי ויזה חד פעמי של דואר ישראל?HT-Assaf כתב:האם זאת הזמנה ראשונה מאמזון, או שהשם של הכרטיס אשראי לא תואם לשם המשתמש באמזון או הכתובת של הכרטיס לא תואמת לכתובת שהזנת?
תעש/י בדיוק מה שאמרו, שליחת הפירוט של הכרטיס אשראי לאמזון תעזור (עם הכתובת והשם אפילו בעברית)....
למה לקנות עם כרטיס ויזה נטען מאמזון? מאליאקספרס אני עוד מבין את הבעיתיות. אבל למה מאמזון?
אם אין לך כרטיס אשראי בנקאי, יותר נוח וזול לחפש מישהו שיש לו, לתת לו מזומן (שקלים) ושהוא יקנה לך GiftCard של אמזון בסכום של הקנייה. (זה מגיע בתור קוד באימייל).
אם אין לך כרטיס אשראי בנקאי, יותר נוח וזול לחפש מישהו שיש לו, לתת לו מזומן (שקלים) ושהוא יקנה לך GiftCard של אמזון בסכום של הקנייה. (זה מגיע בתור קוד באימייל).
@אמיל_האח
יש לציין שלא ביקשו ממני שום פירוט ולא חסמו לי את המשתמש
יכול להיות שבגלל שרוב ההזמנות שלי היו מכרטיס VISA BUSINESS ללא עמלות המרה
ולפעמים הייתי משתמש ב VISA נטען
ובכלל הכרטיס הזה לא משתלם בעליל לשום הזמנה באינטרנט
יש לציין שלא ביקשו ממני שום פירוט ולא חסמו לי את המשתמש
יכול להיות שבגלל שרוב ההזמנות שלי היו מכרטיס VISA BUSINESS ללא עמלות המרה
ולפעמים הייתי משתמש ב VISA נטען
ובכלל הכרטיס הזה לא משתלם בעליל לשום הזמנה באינטרנט
היי ראיתי שיש לכם נסיון עם ההודעה לאחר קניה באמזון גרמניה עם הפרטים הנדרשים שהם מבקשים :
- the cardholder -
the credit card number -
the stored billing-
קיבלתי בדיוק הודעה כזו הבוקר .
האם יש לכם מושג מה צריך לעשות בשלב זה ?
אני הזמנתי אמש מחשב נייד ויש לי בדיוק עוד כמה שעות עד שהם יסיימו לי את האולטימטום למכתב הזה .
שלחתי פקס עם פירוט אשראי והוא יצא באיכות ירודה מאד והם שלחו מייל שהם לא הבינו מה כתוב שם .
אולי מישהו יודע כיצד לשלוח להם פקס שגם יהיה ברור וגם יתן להם מענה לבקשה שלהם ?
תודה מראש !
בכבוד רב,
יועד .
- the cardholder -
the credit card number -
the stored billing-
קיבלתי בדיוק הודעה כזו הבוקר .
האם יש לכם מושג מה צריך לעשות בשלב זה ?
אני הזמנתי אמש מחשב נייד ויש לי בדיוק עוד כמה שעות עד שהם יסיימו לי את האולטימטום למכתב הזה .
שלחתי פקס עם פירוט אשראי והוא יצא באיכות ירודה מאד והם שלחו מייל שהם לא הבינו מה כתוב שם .
אולי מישהו יודע כיצד לשלוח להם פקס שגם יהיה ברור וגם יתן להם מענה לבקשה שלהם ?
תודה מראש !
בכבוד רב,
יועד .