הי,
ברשותי מגבר סטריאו של מרנץ PM7004 בעל כניסות ויציאות RCA בלבד. מעונין לבנות מחשב פשוט על מנת לצורך שמיעת מוסיקה וגם הקרנת סרטים בסטריאו.
חשבתי לקנות יד שניה כרטיס קול ASUS XONAR D2X שיש לו יציאה וכניסה אופטית ו4 יציאות 3.5 ממ (PL).
1) אם אני מציג סרט בעל 5.1 ערוצים האם כרטיס הקול עושה את הפיענוח מדיגיטלי לאנלוגי ומרב ערוצי לדו ערוצי?
2) איך אני מחבר פיזית בין כרטיס הקול למגבר (4 יציאות בכרטיס ל2 RCA בסטריאו? אילו לבחור או האם מאחדים 2 ערוצים לאחד?
תודה רבה
חיבור כרטיס קול פנימי למגבר סטריאו
אתה מחבר מיציאת ה FRONT בכרטיס קול לאחת הכניסות הרגילות .
בממשק של הכרטיס קול אתה יכול להגדיר אם יהיו DSP כאלה ואחרים .
בגלל שאתה מתכוון לנגן רק סטיראו אז לא חייבים כרטיס קול רב ערוצי , כל כרטיס קול יעביר את הקידוד הרב ערוצי לסטיראו .
ככה שאולי כדאי לך לקנות את DAC במקום הכרטיס קול כיום היצע כרטיס קול חלש מאוד ותחום ה DAC פורח .
לגבי האסוס אני התנסיתי ב STX וב DGX ואת שניהם ממש ממש לא אהבתי פשוט עשו לי בחילה מסגנון הסאונד שלהם .
אבל זה רק אני אולי אנשים אחרים כן יאהבו .
בממשק של הכרטיס קול אתה יכול להגדיר אם יהיו DSP כאלה ואחרים .
בגלל שאתה מתכוון לנגן רק סטיראו אז לא חייבים כרטיס קול רב ערוצי , כל כרטיס קול יעביר את הקידוד הרב ערוצי לסטיראו .
ככה שאולי כדאי לך לקנות את DAC במקום הכרטיס קול כיום היצע כרטיס קול חלש מאוד ותחום ה DAC פורח .
לגבי האסוס אני התנסיתי ב STX וב DGX ואת שניהם ממש ממש לא אהבתי פשוט עשו לי בחילה מסגנון הסאונד שלהם .
אבל זה רק אני אולי אנשים אחרים כן יאהבו .