דילים שעלו לאחרונה במאסדרופ
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U
Fostex TH-600 Reference Headphones
במידה ויהיו 6 קונים המחיר יהיה 520$
Sony MDR-1A
240$ אם יהיו 15 רוכשים
מי שלא מכיר זה אתר שמארגן רכישות קבוצתיות של פריטים
משלוח יחסית זול
מי יודע איזה מיסים חלים על אוזניות שמזמינים מחו"ל?
אתר מאוד מומלץ יצא לי להזמין בו כבר הרבה מוצרים לא רק של אודיו, גם עטים, פנסים וכל מיני דברים אחרים...
קרה גם שהלך לאיבוד חבילה וכמובן אחרי מילוי טופס שלחו לי שוב חבילה חדשה
אתר מאוד אמין, שירות טוב...
לדעתי חובה להכיר, מחירים הרבה יותר טובים בדרך כלל מהארץ ומחו"ל (EBAY)....
Fostex TH-600 Reference Headphones
במידה ויהיו 6 קונים המחיר יהיה 520$
Sony MDR-1A
240$ אם יהיו 15 רוכשים
מי שלא מכיר זה אתר שמארגן רכישות קבוצתיות של פריטים
משלוח יחסית זול
מי יודע איזה מיסים חלים על אוזניות שמזמינים מחו"ל?
אתר מאוד מומלץ יצא לי להזמין בו כבר הרבה מוצרים לא רק של אודיו, גם עטים, פנסים וכל מיני דברים אחרים...
קרה גם שהלך לאיבוד חבילה וכמובן אחרי מילוי טופס שלחו לי שוב חבילה חדשה
אתר מאוד אמין, שירות טוב...
לדעתי חובה להכיר, מחירים הרבה יותר טובים בדרך כלל מהארץ ומחו"ל (EBAY)....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תריץ חיפוש על מאסדרופ בפורום ותגלה שהרכבת כבר מזמן יצאה מהרציף... 
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

דוקא בחיפוש לא קפצו לי הרבה תוצאות, ציפיתי שיהיה יותר לאור זה שהמחירים שהם מציעים בדרך כלל נמוכים ממה שיש בשוק...epony כתב:תריץ חיפוש על מאסדרופ בפורום ותגלה שהרכבת כבר מזמן יצאה מהרציף......
עכשיו מופיע דיל חדש על
Audeze LCD-2 + Violectric HPA V200
ב-1600 דולר
יש לי את האוזניות האלה ואני מאוד מרוצה קניתי אותם בארץ...
את המגבר שהם מציעים לא מכיר האמת, הוא נחשב טוב לאוזניות LCD-2? אני משתמש ב IFI
לא יודע האמת גם כמה יקחו מכס ומעמ על זה אבל קשה להאמין שזה יעבור בלי לעצור במכס
- epony
- חבר במועדון 10K

מאסדרופ "מככבים" בפורום מזה כשנתיים. אני הגעתי אליו משרשור שפורסם פה בקיץ 2013...
מלבד מע"מ יש מס קנייה בשיעור 15% על מגברים, מה שככל הנראה יושת על המגבר אוזניות שבסט שמוצע כרגע במאסדרופ. יתר על כן, סביר מאוד שהחבילה תיבדק באופן פרטני ע"י המכס בשל העובדה שערכה עולה על $1,000, וזה גורר כמעט תמיד עמלה של כ-250-350 ש"ח לחברת השילוח.
כדאי לשאול את מאסדרופ אם הם יפרטו עלויות לכל פריט בחבילה בנפרד, כי אז ייתכן וה-15% מס קניה יושתו רק על ערך המגבר, ולא על כל ערך החבילה כולל האוזניות.
בדיקה קצרה מראה שהכדאיות של הדיל הזה תקום ותיפול על שיטת חישוב המיסים על הסט כולו. אם רשויות המס יגבו מס קניה רק על העלות של המגבר בתוך הדיל, אז כל הסיפור יעלה משהו כמו 8,600 ש"ח עד הבית. אבל אם ייגבה מס קניה ממלוא ערך החבילה, אז העלות הכוללת יכולה להאמיר עד לכ-9,400 ש"ח.
לעומת זאת, רכישה של ה-LCD-2 מהיבואן תעלה 5,000 ש"ח (ואולי אפילו פחות), ואת המגבר אפשר לקנות מ-Thomann בעלות משוערת של כ-4,600 ש"ח, ובסה"כ כ-9,600 ש"ח.
מכאן, שבסה"כ ההפרש הוא 1,000 ש"ח במקרה הכי טוב, אבל הוא מתקזז כמעט לחלוטין אם רשויות המס יחליטו כאמור להשית את מס הקנייה על כל החבילה, ולא רק על ה-V200.
באשר ל-iFi, השתמשתי בנאנו כשבחנתי את ה-HE-400I של HiFiMan (שמיובאות לארץ ע"י מאסטרו אודיו, כמו ה-Audeze), והוא דחף אותן בקלות רבה. בהינתן שהעכבה של ה-LCD-2 היא 70 אוהם והרגישות היא 101dB/mW, אני לא חושב שאתה צריך מגבר יותר חזק בהכרח.
נ.ב. אתה יכול לשאול את @frippos על השילוב בין המגבר והאוזניות הללו - זה בדיוק מה שיש לו: http://www.hometheater.co.il/vp2079545.html
מלבד מע"מ יש מס קנייה בשיעור 15% על מגברים, מה שככל הנראה יושת על המגבר אוזניות שבסט שמוצע כרגע במאסדרופ. יתר על כן, סביר מאוד שהחבילה תיבדק באופן פרטני ע"י המכס בשל העובדה שערכה עולה על $1,000, וזה גורר כמעט תמיד עמלה של כ-250-350 ש"ח לחברת השילוח.
כדאי לשאול את מאסדרופ אם הם יפרטו עלויות לכל פריט בחבילה בנפרד, כי אז ייתכן וה-15% מס קניה יושתו רק על ערך המגבר, ולא על כל ערך החבילה כולל האוזניות.
בדיקה קצרה מראה שהכדאיות של הדיל הזה תקום ותיפול על שיטת חישוב המיסים על הסט כולו. אם רשויות המס יגבו מס קניה רק על העלות של המגבר בתוך הדיל, אז כל הסיפור יעלה משהו כמו 8,600 ש"ח עד הבית. אבל אם ייגבה מס קניה ממלוא ערך החבילה, אז העלות הכוללת יכולה להאמיר עד לכ-9,400 ש"ח.
לעומת זאת, רכישה של ה-LCD-2 מהיבואן תעלה 5,000 ש"ח (ואולי אפילו פחות), ואת המגבר אפשר לקנות מ-Thomann בעלות משוערת של כ-4,600 ש"ח, ובסה"כ כ-9,600 ש"ח.
מכאן, שבסה"כ ההפרש הוא 1,000 ש"ח במקרה הכי טוב, אבל הוא מתקזז כמעט לחלוטין אם רשויות המס יחליטו כאמור להשית את מס הקנייה על כל החבילה, ולא רק על ה-V200.
באשר ל-iFi, השתמשתי בנאנו כשבחנתי את ה-HE-400I של HiFiMan (שמיובאות לארץ ע"י מאסטרו אודיו, כמו ה-Audeze), והוא דחף אותן בקלות רבה. בהינתן שהעכבה של ה-LCD-2 היא 70 אוהם והרגישות היא 101dB/mW, אני לא חושב שאתה צריך מגבר יותר חזק בהכרח.
נ.ב. אתה יכול לשאול את @frippos על השילוב בין המגבר והאוזניות הללו - זה בדיוק מה שיש לו: http://www.hometheater.co.il/vp2079545.html
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

@epony
·
תודה על התשובה המפורטת...
האמת ראיתי עכשיו שהם העלו דיל רק האוזניות בקצת פחות מ-1000 דולר...
·
תודה על התשובה המפורטת...
האמת ראיתי עכשיו שהם העלו דיל רק האוזניות בקצת פחות מ-1000 דולר...
- epony
- חבר במועדון 10K

הם כותבים בתגובה הראשונה בדיון של המכירה הזאת שבגלל שיקולי יחסים מסחריים של Audeze עם המפיצים הבינ"ל, הם בעצם מעלים את האוזניות ב-0% הנחה כדי להדגיש את המשמעות של ההנחה על הסט של ה-LCD-2 וה-V200.alonwa כתב:מה הרעיון בדרופ הזה? זה המחיר הרגיל של האזניות...
[left]
[/left]Yes, that's right folks. For the low, low price of $995, you can now purchase the Audeze LCD-2 on Massdrop for 0% off. What a steal! Hurry up and secure your pair!
But Danny, where's the discount, you ask? Well... Audeze has a dealer network they want to keep happy. But they also know about the cool folks at Massdrop and how we've done some pretty rocking things working with other manufacturers. So we took the creative path less traveled to do something neat for you guys. Check it out here - https://www.massdrop.com/buy/audeze-lcd ... c-hpa-v200...
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

מוזר, לדעתי הם צריכים להתרכז בהשגת מחיר יותר טוב ממה שקיים באינטרנט
זה מה שמייחד אותם
אם לא הם יהיו סתם אתר מכירות רגיל
זה מה שמייחד אותם
אם לא הם יהיו סתם אתר מכירות רגיל
- epony
- חבר במועדון 10K

מה שהם עושים מאז ומתמיד זה לתת מענה לרצונות של קהילת המשתמשים. ככל הנראה, הקהילה רצת מאוד מאוד מאוד לראות אוזניות פלנאריות למכירה, וכנראה שהיה דגש חזק על Audeze, כי אחרת אני לא מבין למה הלכו דווקא על ה-LCD-2 - בטח לא כשה-HE400i עולות פחות מחצי מחיר ו-OPPO נכנסו חזק לעניינים עם סדרת ה-PM שלהם - לך תדע, אולי בכלל היה דיבור על ה-EL-8, אבל הפריצה למחסנים של Audeze שינתה את התכנית...spiderrrman כתב:מוזר, לדעתי הם צריכים להתרכז בהשגת מחיר יותר טוב ממה שקיים באינטרנט
זה מה שמייחד אותם
אם לא הם יהיו סתם אתר מכירות רגיל...
לדעתי זאת הפעם הראשונה שהם מעלים מכירה ללא הנחה באתר, וזה ככל הנראה נעשה אך ורק כדי לדחוף את הדיל על הסט של ה-LCD-2+V200. זה מרגיש קצת כמו גימיק זול, אבל בוא נראה איך הולך להם (בינתיים הם מכרו 3 חתיכות ב-24 שעות הראשונות, אבל זה דיל מאוד יקר ביחס לאתר אז הם בטח לא הולכים על כמויות היסטריות).