זקוק לעזרה בהרכבת מחשב על

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
YardenBenlulu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים,
ראשית אפתח בהקדמה קצרה על מנת שתוכלו להבין מה אני רוצה.
כיום המחשב שלי ככל הנראה עשה את שלו, בזמנו הקפדתי לקחת את המחשב הטוב ביותר כיום אני עם מעבד Q9550 הזקן,
והמחשב ממש לא מספק לי ביצועים מינימליים...

אני מעוניין במחשב עם כל האופציות פתוחות ואני אסביר למה אני מתכוון, אני רוצה את המעבד החזק ביותר (כן I7 לא מעניין אותי הבזבוז, גם 30% ביצועים יותר ייטיבו לי) והמקום שבו ממש איבדתי את עצמי זה הנושא של ציפסט וההבדלים ביניהם, כיום המחשב שלי לא עבר OC אבל אני כן רוצה שהאופציה הזו תיהיה לי בבוא העת. ולכן השתגעתי בין מגוון הסוגים השונים H97 X97 X99 וכו'
אשמח להסבר גם בנושא התושבות LGA1150 / LGA2011 מה באמת ההבדלים המשמעותיים ביניהם.
גם חשוב לי שיהיה לי לוח אם טוב שתומך בכל התוצרים האחרונים, אשמח לפירוט וכמובן להמלצות..
בינתיים בהרכבת המפרט הגעתי לתוצר הבא:

מעבד:
i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz

כן וזהו חח, אני כל כך הסתבכתי בין החלקים השונים שאני פשוט מתקשה לבחור, אני מאוד רוצה ביצועים גבוהים מהארד דיסק שיהיה מעולה ועד הזיכרונות שיהיו ברמה גבוה.

על מנת לפשט לכם את שימושיי, המחשב שלי עושה הכל, עריכת וידיאו וגרפיקה, מולטי טקסינג מאוד כבד, עבודה מול תוכנות שמנות ומשומנות במקביל ולכן כל פעם שאני מחליף מחשב זה אמור להיות חללית מהדגם האחרון...
משום שהמון זמן הייתי באאוטינג בתחום אני ממש לא מתמצא ולאחר קריאה של מספר פוסטים בפורום האהוב עליי הבנתי שהאנשים פה ידעו לכוון אותי בידיוק כמו שצריך...

אז תודה מראש חברים וחג שמח !

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

קודם כל אם אתה רוצה את המעבד החזק ביותר, לך על הI7-5930K, עם הלוח אם Asus RAMPAGE V EXTREME או Asus X99-DELUXE
כרטיס מסך: GTX 980 וזכרונות 32 או 64 ג'יגה (אמרת שאתה עורך וידיאו), מהירויות כמו 2600+ יהיו מעולות. לקירור מעבד קח כל אחד מסדרת ה100 של Corsair. כל מארז שתומך בE-ATX, קירור טוב ולפחות 2 כרטיסי מסך יהיה מעולה.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

YardenBenlulu פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

עמית_לגו כתב:קודם כל אם אתה רוצה את המעבד החזק ביותר, לך על הI7-5930K, עם הלוח אם Asus RAMPAGE V EXTREME או Asus X99-DELUXE
כרטיס מסך: GTX 980 וזכרונות 32 או 64 ג'יגה (אמרת שאתה עורך וידיאו), מהירויות כמו 2600+ יהיו מעולות. לקירור מעבד קח כל אחד מסדרת ה100 של Corsair. כל מארז שתומך בE-ATX, קירור טוב ולפחות 2 כרטיסי מסך יהיה מעולה.
...
כן אבל בחרתי במעבד מסדרת LGA1150 כי המעבדי 6 ליבות יקרים מאוד, אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מצוין בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כרטיסי מסך, את כרטיסי המסך אני מצרף בסוף כי לזה יש לי תקציב נפרד..

gilad-fzr
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 118
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 10 פעמים

להרכיב מחשב מצוין ב-4000 זה קשה מאוד על גבול הבלתי אפשרי

שליחה #4 

@YardenBenlulu
·
מה עם זכרונות, דיסק קשיח תרצה SSD לא?!
רק מעבד חזק ולוח מסדרת X99, ישתה לך את כל התציב.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”