התקנתי את kodi עם מגוון תוספות בעברית. אני בגדול מצליח להגיע בסוף לסדרות ילדים / סרטים אבל תמיד זה לוקח לי המון זמן ותסכול...
המצב כרגע הוא שכל פעם שאני מנסה למצוא סידרה / סרט לראות שמתאימה לי או לבן שלי (5.5) לוקח לי זמן רב של שיטוטים בלתי נגמרים בתתי תפריטים / תוספים עד שאני מצליח למצוא גם משהו שמתאים לצפיה ושגם מסכים לנגן בפועל.
בקיצור כרגע אני לא ממש מסתדר, אז אני בטוח לא רואה איך ילד בן חמש יסתדר לבד (לעומת זה שהוא מדליק בלי בעיה את הטלויזיה והממיר ובוחר את הערוץ שלו בממיר)
הבעיות שלי הן:
א. כמעט בחצי מהמקרים, כאשר אני מנסה להקרין משהו אני מקבל את ההודעה "הניגון נכשל. נכשל בניגון פריט אחד או יותר. לפרטים יש לבדוק יומן הרישום" (או סתם הוא לא מנגן בלי שום הודעה)
ב. האם אפשר להכין לעצמי דף של קיצור דרך לסדרות? נניח שנכנסתי ל וידאו -> הרחבות -> KIDSIL -> ניק -> גן חיות. האם ניתן לשמור את הסידרה הזו כאיקון ואז לגשת אליה מהמסך הראשי?
ג. אחרי שעשיתי את ב' פעם אחת (בעיקר אחרי שאני ראיתי סידרה שמעניינת אותי) עכשיו לחיצה על וידאו -> הרחבות מעבירה לעמוד של הסידרה האחרונה שבה הייתי, עכשיו לך לסביר לילד איך הוא חוזר אחורה ומוצא דווקא את הסידרה שמעניינת אותו?
ד. הרבה פעמים אני לוחץ על משהו, מופיע למטה מימין "עסוק" לזמן רב ובסוף מופיע הסקריפט נכשל. למה זה? (לדוגמא כרגע "מדובבים seretil " מסרב לעבוד)
ה. פעמים רבות אני לוחץ על סרט, מופיע למטה מימין ה "עסוק" ובסוף לא קורה שום דבר..
ו. איך עושים חיפוש שבאמת עובד? לדוגמא באחד השיטוטים שלי ברחבי תתי התפריטים ראיתי את התמונה של הסרט "למעלה" (up בדיבוב לעברית). מאז אני מנסה למצוא אותו שוב ללא הצלחה
לביצוע החיפוש אני נכנס לוידאו -> הרחבות -> חץ שמאלה -> חיפוש. ושם חיפוש אחר "למעלה" או "מדובב" או "פולישוק" לא מחזיר שום תשובה רלוונטית.
ז. האם יש קיצורי המקשים השמישים בתוכנה?
בקיצור, אני אשמח אם תוכלו לפרט קצת איך מתמודדים עם השפע המטורף הזה ומוצאים בו את הידיים והרגליים ובעיקר איך גורמים לילדים למצוא לבד בתוך התוכנה את הסדרות שמתאימות להם בעברית?
האם אצל כולם יש את התופעה שהמון קבצים מסרבים לנגן וכל התהליך של להגיע למשהו שעובד יכול לקחת דקות רבות.
לצערי כרגע אני עם kodi במחשב בסלון, אבל בפועל משתמשים בכבלים ב 90% מהזמן כי ב kodi לא מצליחים למצוא כלום.
תודה,
זוהר