מקווה שזה המקום הנכון -
אני מתחבר מרחוק למחשב במשרד באמצעות טבלט מהעבודה.
ההתחברות היא דרך אפליקציית Remote Desktop של מייקרוסופט והיא מאוד נוחה.
אני רוצה לבצע את אותה התחברות מהמחשב בבית.
הצלחתי להגדיר חיבור VPN בהצלחה, אך כאשר אני מנסה להגדיר חיבור RDP
אני מקבל הודעה בסגנון של "החיבור נדחה מכיוון שהמשתמש אינו מורשה לבצע חיבור מרחוק" או משהו כזה.
אין לי הרשאות מנהל במחשב בעבודה, וגם אין לי אפשרות להתקין תוכנות לא חיוניות.
מישהו יודע איך פותרים את זה ?
או לחילופין אם קיימת תוכנה שניתן להתקין במחשב ה-Client ללא צורך בהתקנות ב-Server ?
שליטה מרחוק על המחשב במשרד
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
TeamViewer 9או לחילופין אם קיימת תוכנה שניתן להתקין במחשב ה-Client ללא צורך בהתקנות ב-Server ?...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
@mgold
·
היי,
אם אין לך הרשאות LOCAL ADMIN על התחנה, איך אתה רוצה להתקין תוכנה כזו או אחרת?
במידה ומדובר במשרד שמודע לנושא האבטחה, הוא לא יאפשר חיבורים מבחוץ למכשירים שלא עברו טיפול קודם לכן (כמו הטאבלט), והסיבה אמורה להיות ברורה.
גם אם תצליח להתקין תוכנת השתלטות, יש סבירות גבוהה שחסמו את הפורטים שהתוכנות האלה עובדות איתו מטעמי אבטחה.
ההמלצה הכי טובה שלי היא שתבדוק מול ה-SYS ADMIN במשרד מה אתה יכול ומה מותר לך לעשות והוא זה שאמור לפתור לך את הסוגיות הנ"ל.
·
היי,
אם אין לך הרשאות LOCAL ADMIN על התחנה, איך אתה רוצה להתקין תוכנה כזו או אחרת?
במידה ומדובר במשרד שמודע לנושא האבטחה, הוא לא יאפשר חיבורים מבחוץ למכשירים שלא עברו טיפול קודם לכן (כמו הטאבלט), והסיבה אמורה להיות ברורה.
גם אם תצליח להתקין תוכנת השתלטות, יש סבירות גבוהה שחסמו את הפורטים שהתוכנות האלה עובדות איתו מטעמי אבטחה.
ההמלצה הכי טובה שלי היא שתבדוק מול ה-SYS ADMIN במשרד מה אתה יכול ומה מותר לך לעשות והוא זה שאמור לפתור לך את הסוגיות הנ"ל.