סאבוופר טוב בתקציב סביר
שלומות
כרגע יש לי אחלה מערכת (כלומר אני מרוצה ממנה) אבל חסר לי סאבוופר.
מכיוון שאני בדירה שכורה, וגם עם ילדים קטנים שנוטים להרוס דברים, אני רוצה לרכוש אחד בתקציב סביר. אין לי בעיה לקנות יד-2, או להזמין מחו"ל. גודל הסלון הוא בערך 5 על 3.5 מטר, אבל נפתח גם לאזור פינת אוכל / מחשב ומטבח.
התקציב הוא עד 1500 ש"ח, כשיד-2 לא הייתי רוצה לעבור את ה-1000. מוכן למתח לכיוון ה-2000.
מה שמצאתי כרגע זה:
- וורפדייל SW-150 ב-1700 ש"ח. הוא לא באמת יורד נמוך, והבנתי שאין יותר מדי מה להתלהב.
- בחו"ל, מצאתי קליפש SW-110 בהזמנה כולל הכל 2200 ש"ח באמזון ארה"ב (בהנחה שמתח מתאים). אמזון גרמניה ואנגליה לא באמת מצאתי משהו (יש הרבה קנטון, אבל לא מכיר).
באנגליה קראתי על ה BK Engima, ועל הטאנוי TS10.2, שניהם נראים במחיר, בהנחה שאני אסע בקיץ ואביא איתי במטוס (מישהו ניסה?)
- יד-2, לא הצלחתי למצוא משהו שנראה טוב בטווח המחירים.
בקיצור, אני תקוע.
אשמח לעצות וטיפים איך להתקדם - גם עצה בסגנון של לחסוך עוד כסף תתקבל בברכה (אם כי בעצב). אם מישהו רוצה למכור סאב טוב בתחום המחירים לעיל, גם אשמח.
כרגע יש לי אחלה מערכת (כלומר אני מרוצה ממנה) אבל חסר לי סאבוופר.
מכיוון שאני בדירה שכורה, וגם עם ילדים קטנים שנוטים להרוס דברים, אני רוצה לרכוש אחד בתקציב סביר. אין לי בעיה לקנות יד-2, או להזמין מחו"ל. גודל הסלון הוא בערך 5 על 3.5 מטר, אבל נפתח גם לאזור פינת אוכל / מחשב ומטבח.
התקציב הוא עד 1500 ש"ח, כשיד-2 לא הייתי רוצה לעבור את ה-1000. מוכן למתח לכיוון ה-2000.
מה שמצאתי כרגע זה:
- וורפדייל SW-150 ב-1700 ש"ח. הוא לא באמת יורד נמוך, והבנתי שאין יותר מדי מה להתלהב.
- בחו"ל, מצאתי קליפש SW-110 בהזמנה כולל הכל 2200 ש"ח באמזון ארה"ב (בהנחה שמתח מתאים). אמזון גרמניה ואנגליה לא באמת מצאתי משהו (יש הרבה קנטון, אבל לא מכיר).
באנגליה קראתי על ה BK Engima, ועל הטאנוי TS10.2, שניהם נראים במחיר, בהנחה שאני אסע בקיץ ואביא איתי במטוס (מישהו ניסה?)
- יד-2, לא הצלחתי למצוא משהו שנראה טוב בטווח המחירים.
בקיצור, אני תקוע.
אשמח לעצות וטיפים איך להתקדם - גם עצה בסגנון של לחסוך עוד כסף תתקבל בברכה (אם כי בעצב). אם מישהו רוצה למכור סאב טוב בתחום המחירים לעיל, גם אשמח.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם אני מבין נכון,אתה לא דבוק לשום פירמה או טעם אישי מסויים...
קנה את הsvsשמדברים עלןו פה הרבה וזהו..
קנה את הsvsשמדברים עלןו פה הרבה וזהו..
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הוא אמר שמוכן לשמוע שהוא צריך גם לחסוך...
כיף חיים.
·akira כתב: כרגע יש לי אחלה מערכת (כלומר אני מרוצה ממנה) אבל חסר לי סאבוופר....
סאבים בתקציב נמוך יחסית כמו שאתה מחפש עשויים להיות איטיים
הכוונה : לא תמיד יצליחו להסתנכרן עם המוזיקה ואתה תקבל מריחות של באס
שלא משתלבות טוב עם מוזיקה קצבית בעיקר (כמו דאנס , האוס , טראנס)
לא רוצה לבאס אותך אבל זה המצב בדר"כ .
תלוי אם יש לך אוזן חדה ואתה שם לך לדברים האלה
כמו כן לסלון הייתי לוקח 10 אינטש .
סאבים איכותיים יותר של SVS או של JL AUDIO יעלו יותר
הי Pessik, תודה - הסאב הוא בעיקר לקולנוע ביתי. יש לי רמקולים רצפתיים שאני מאוד מרוצה מהם למוזיקה.
האם גם לשימוש הזה מדובר במשהו בעייתי?
ג'קסי ו Zeev, תודה אבל לפי מה שראיתי הסאבים הללו לא יורדים מתחת ל-30 הרץ. אני כן רוצה סאב שיורד מתחת ל-30.
ג'קסי ו Zeev, תודה אבל לפי מה שראיתי הסאבים הללו לא יורדים מתחת ל-30 הרץ. אני כן רוצה סאב שיורד מתחת ל-30.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אף סאב אינו אפקטיבי כאשר מדובר בELF... מציינים רק בכדי לדעת עד לאן הדרייבר יודע לרדת אך האם זה בכלל אפקטיבי או נשמע או מועבר בצורה מיטבית מהמערכת? כלל לא...akira כתב:הי Pessik, תודה - הסאב הוא בעיקר לקולנוע ביתי. יש לי רמקולים רצפתיים שאני מאוד מרוצה מהם למוזיקה.
ג'קסי ו Zeev, תודה אבל לפי מה שראיתי הסאבים הללו לא יורדים מתחת ל-30 הרץ. אני כן רוצה סאב שיורד מתחת ל-30....
לפחות היצרן מציין טווח אפקטיבי שנשמע ומודגש על ידי הסאב בניגוד לאחרים שמשוויצים בנתונים...
בכל אופן בתקציב שלך זה הכי טוב שאפשר לקבל כמובן הכל תלוי גם באקוסטיקה... סאב נציל (מעל 90DB ותיבה PORTED) ייתן מענה טוב אפילו לחלל גדול
פאראדיים מוניטור 9
כרגע אני מסתכל על ה BIC F-12, מאמזון דרך ביי2. בערך 1700 ש"ח כולל הכל בשילוח ימי, מגיע לאזור ה-25 הרץ ומקבל הרבה שבחים ביחס למחיר ב AVSFORUM. אומרים שיש לו אפשרות למתג ל 220V
אני גם מסתכל על אח אחר, V1020, קצת יותר קטן ורמקול כלפי מטה - האם יש הבדל עקרוני באיכות בין רמקול קדמי לבין תחתון ?
מחכה לתשובה מ BIC בנוגע למתחים.
זאב - לא מחפש עד ל-20 הרץ, מחפש מתחת ל-30 הרץ. רמקול שעובד עד 35 הרץ מאבד הרבה מידע בדרך...
כרגע אני מסתכל על ה BIC F-12, מאמזון דרך ביי2. בערך 1700 ש"ח כולל הכל בשילוח ימי, מגיע לאזור ה-25 הרץ ומקבל הרבה שבחים ביחס למחיר ב AVSFORUM. אומרים שיש לו אפשרות למתג ל 220V
אני גם מסתכל על אח אחר, V1020, קצת יותר קטן ורמקול כלפי מטה - האם יש הבדל עקרוני באיכות בין רמקול קדמי לבין תחתון ?
מחכה לתשובה מ BIC בנוגע למתחים.
זאב - לא מחפש עד ל-20 הרץ, מחפש מתחת ל-30 הרץ. רמקול שעובד עד 35 הרץ מאבד הרבה מידע בדרך...
יש לך מידע טכני שמגבה את הטענה הלא נכונה הזו?סאבים בתקציב נמוך יחסית כמו שאתה מחפש עשויים להיות איטיים
הכוונה : לא תמיד יצליחו להסתנכרן עם המוזיקה ואתה תקבל מריחות של באס
שלא משתלבות טוב עם מוזיקה קצבית בעיקר (כמו דאנס , האוס , טראנס)
לא רוצה לבאס אותך אבל זה המצב בדר"כ ....
הסאב הזה לא רק שאינו באמת יורד ל 25Hz, אלא גם ככה אינו משתמש בוופר שמתאים להפקת התדרים האלו בעוצמה סבירה. אם אתה רוצה סאב שעושה עבודה טובה בתדרים האלו אתה צריך או להעלות את התקציב, או לחפש יד שניה.כרגע אני מסתכל על ה BIC F-12, מאמזון דרך ביי2. בערך 1700 ש"ח כולל הכל בשילוח ימי, מגיע לאזור ה-25 הרץ...
אין מתג, צריך להוציא את המגבר ולהזיז 2 ג'מפרים.akira כתב:כרגע אני מסתכל על ה BIC F-12, מאמזון דרך ביי2. בערך 1700 ש"ח כולל הכל בשילוח ימי, מגיע לאזור ה-25 הרץ ומקבל הרבה שבחים ביחס למחיר ב AVSFORUM. אומרים שיש לו אפשרות למתג ל 220V
מחכה לתשובה מ BIC בנוגע למתחים....
אגב, עד סוף החודש יש 40% הנחה במשלוח ימי ב-B2U (ל-10 ק"ג +).
SVS הכי זול שמצאתי זה 3500 ש"ח.
בנוגע לקופון של B2U, תודה! מתי אני משתמש בו?
עוד שאלה בנוגע ל B2U, האם הוא לא אמור לגבות רק מע"מ (18%) על מוצרים עד 500 דולר? כי נדמה לי שהוא גובה גם מס קנייה.
עוד מוצר מעניין זה HSU STF-2, במבצע עכשיו ב-340 דולר. דרך B2U (אחרי הקופון, ועם מס קניה) הוא יוצא בערך 2200 ש"ח, אבל נדמה לי שהוא כבר מתקרב לקטגוריה הרצינית?
בנוגע ל BIC, האם הג'אמפר הזה קיים בכל המוצרים שלהם? ראיתי גם סקירה אוהדת לדגם H-100II שלהם.
ושאלה אחרונה, ראיתי כאן בלוחות Audioengine S8, אני מבין שזה סאב למחשב ושאין באמת מה לחשוב עליו לכיוון קולנוע ביתי?
תודה
עוד שאלה בנוגע ל B2U, האם הוא לא אמור לגבות רק מע"מ (18%) על מוצרים עד 500 דולר? כי נדמה לי שהוא גובה גם מס קנייה.
עוד מוצר מעניין זה HSU STF-2, במבצע עכשיו ב-340 דולר. דרך B2U (אחרי הקופון, ועם מס קניה) הוא יוצא בערך 2200 ש"ח, אבל נדמה לי שהוא כבר מתקרב לקטגוריה הרצינית?
בנוגע ל BIC, האם הג'אמפר הזה קיים בכל המוצרים שלהם? ראיתי גם סקירה אוהדת לדגם H-100II שלהם.
ושאלה אחרונה, ראיתי כאן בלוחות Audioengine S8, אני מבין שזה סאב למחשב ושאין באמת מה לחשוב עליו לכיוון קולנוע ביתי?
תודה
פרטים על ההנחה מפורסמים באתר B2U. אני משער שבתהליך התשלום יש מקום שאפשר לכתוב בו את הקוד.
עד 500 דולר אין "מכס" אבל יש "מס קניה". על רוב המוצרים אין מכס אבל יש מס קניה, אז פרקטית המדרגות הרלוונטיות הן עד 75$, ועד 1000$ שאחריו נראה לי שיש יותר סיבוך בחוקי היבוא.
לדבריהם זה קיים בכל הסאבים שלהם. לא הצלחתי להבין במה עדיף ה-H100II. המסקנה שלי היא שהסאב הבא שלהם שיש בו הבדל כלשהו הוא ה-PL200.
עד 500 דולר אין "מכס" אבל יש "מס קניה". על רוב המוצרים אין מכס אבל יש מס קניה, אז פרקטית המדרגות הרלוונטיות הן עד 75$, ועד 1000$ שאחריו נראה לי שיש יותר סיבוך בחוקי היבוא.
לדבריהם זה קיים בכל הסאבים שלהם. לא הצלחתי להבין במה עדיף ה-H100II. המסקנה שלי היא שהסאב הבא שלהם שיש בו הבדל כלשהו הוא ה-PL200.
HSU מחזיק אותו כשנה - סאב נהדר
·akira כתב:SVS הכי זול שמצאתי זה 3500 ש"ח.
תודה...