מבצע על ה FIIO X3 GEN2 לבעלי הדור הראשון

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
oferzil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

למי שיש את ה FIIO X3 הדור הראשון יש כעת מבצע על GEN2 במחיר של 160 דולר.

http://www.fiio.net/en/story/258

יש 200 מכשירים בלבד

spiderrrman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

תודה,
הם עושים משלוחים לארץ?
מישהו כבר הזמין מהם?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

ה X3 החדש באופן כללי נראה טוב.
גם החליפו DAC ל Cirrus היי אנד. נראה מפתה אבל נחכה לקצת ביקורות.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #4 

הוא בהחלט מכשיר טוב ונראה שמגשר בין ה- X1 וה- X5, אבל מסקירות שכבר עלו נראה שהפער בינו לבין ה- X1 בתוספת מגבר ממש לא גדול ואפילו קשה להבחנה לאוזן הממצועת. היתרון שלו כמובן בכך שהוא קורא קבצי DSD ושניתן להשתמש ב- DAC המובנה גם עם המחשב. יש שסבורים שגם גלגל הניווט מרגיש טיפה טוב יותר בהשוואה ל- X1 ובטח שטוב יותר מה- X5.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@Nir1
·אני משתמש כרגע ב Leckerton UHA 760 שמכיל את אותו DAC של Cirrus. אני ממש אוהב את הסאונד שלו (למרות שזה נקבע הרבה גם מה Op-Amps ולא רק מה DAC). אגב, גם מכשירי Apple משתמשים בטכנולוגיה דומה של Cirrus.
בכל מקרה, ה DAC שלי משמש אותי גם ללפטופ, גם למחשב נייח וגם, כשיש לי כוח לחבר, בתור DAC בטלפון. אבל אין סיכוי שאני עושה עם זה ספורט... עם ה X3, נראה די נוח ללכת לחדר כושר.
כמו כן, הסוללה של ה X3 גדולה יותר משמעותית מה X1 והוא נראה די חזק מבחינת ווליום, לפחות לאזניות עם עכבה לא גבוהה גם חזק יותר מה 760.
דבר אחרון, ה UHA 760, לא תומך בחיבור USB עם דרייבר ולכן תומך רק עד 48kHz/16-bit וזה יתרון מעניין של ה X3 ודי הסטנדרט כיום.
בקיצור, כמו שאמרתי, נראה טוב ומעניין מאוד בתור מוצר שפותר את כל סוגי השימוש במוצר אחד.

oferzil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

הכנסתי אתמול הזמנה...נראה מתי הוא יגיע
אעדכן...

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

freedom_il כתב: ·אני משתמש כרגע ב Leckerton UHA 760 שמכיל את אותו DAC של Cirrus. אני ממש אוהב את הסאונד שלו (למרות שזה נקבע הרבה גם מה Op-Amps ולא רק מה DAC). אגב, גם מכשירי Apple משתמשים בטכנולוגיה דומה של Cirrus.
בכל מקרה, ה DAC שלי משמש אותי גם ללפטופ, גם למחשב נייח וגם, כשיש לי כוח לחבר, בתור DAC בטלפון. אבל אין סיכוי שאני עושה עם זה ספורט... עם ה X3, נראה די נוח ללכת לחדר כושר.
כמו כן, הסוללה של ה X3 גדולה יותר משמעותית מה X1 והוא נראה די חזק מבחינת ווליום, לפחות לאזניות עם עכבה לא גבוהה גם חזק יותר מה 760.
דבר אחרון, ה UHA 760, לא תומך בחיבור USB עם דרייבר ולכן תומך רק עד 48kHz/16-bit וזה יתרון מעניין של ה X3 ודי הסטנדרט כיום.
בקיצור, כמו שאמרתי, נראה טוב ומעניין מאוד בתור מוצר שפותר את כל סוגי השימוש במוצר אחד.
...
·

כן, גם Astell & kern משתמשים ב- Cirrus לנגנים היקרים שלהם. הסאונד זה כמובן עניין אישי, אני מכיר הרבה שמעדיפים את הסאונד של ה- Cowon P1 מאשר זה של ה- AK 100/120. הכל עניין של העדפות אישיות. ה- X3 טיפה מסיבי יותר, אז אני לא יודע עד כמה הוא יהיה נוח לפעילות ספורטיבית. יש לו עוצמה ככל הנראה חזקה יותר אבל לא בהרבה וגם גודל הבמה מורגש טיפה יותר. אין ספק ש- FIIO מצליחים כל פעם מחדש להפתיע עם התמורה שהם נותנים בעבור עלויות מאוד סבירות.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

@Nir1
·מקריאה מהירה בביקורות, יש ל X3 איזה hiss באזניות רגישות. אם זה קבוע, גם אם זה מעט, זה לא יהיה יורש מבחינתי. ל UHA 760 יש רקע "שחור" מוחלט. זה דבר די מדהים.
בכל מקרה, זה אכן מוצר משתלם.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

ה- X3 החדש יותר בהיר מה- X1. לגבי ה- hiss הוא לא אחיד בכל הביקורות. אני מכיר מישהו שהיה ב- Fiio Tour וקיבל אותו לביקורת. הוא טוען שהנגן שקט מאוד בכל האוזניות שהוא בדק. אני עדיין סבור ש- X1 עם מגבר נותן את התמורה הטובה ביותר, אבל הכל על פי הצרכים והשימושים של כל אחד ואחד.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”