משהו השתנה בהוט בשנה וחצי האלו?
שלום אני עברתי ליס לפני שנה וחצי ואני יחסית מרוצה אבל האיכות שלהם זוועה ומגעילה שזה מוגזם זה מעצבן במיוחד שקניתי
led איכותי של lg ואני רואה באיכות ירודה בגלל שיס מקצצת ברוחב פס אני חושב לעבור להוט אז יש לי כמה שאלות
1 אפשר להזמין יותר ממיר fiberbox 1 או שרק 1 אפשרי? ובכלל אם אפשר להתווכח אם הוט שיביאו עוד 1?
2 הממיר hot magic hd אני הייתי איתו לפני שיצא העדכון הגדול שאמרו שהוא שיפר את הביצועים ואת התצמוגה וכל מיני אז עכשיו
הממיר עצמו עובד במהירות ובלי בעיה או שעדיין יש לו בעיות?
3 הם שיפרו את ה vod? זמן כניסה יותר מהיר והזמנת תוכניות יותר מהירה או שעדיין לוקח זמן שנכנסים ל vod?
4 ובכלל הוט השתפרו במשהו בשנה וחצי האלו או שהם נשארו אם *** מוצרים וחרא תוכנה?
5 איך הממיר fiberbox?
led איכותי של lg ואני רואה באיכות ירודה בגלל שיס מקצצת ברוחב פס אני חושב לעבור להוט אז יש לי כמה שאלות
1 אפשר להזמין יותר ממיר fiberbox 1 או שרק 1 אפשרי? ובכלל אם אפשר להתווכח אם הוט שיביאו עוד 1?
2 הממיר hot magic hd אני הייתי איתו לפני שיצא העדכון הגדול שאמרו שהוא שיפר את הביצועים ואת התצמוגה וכל מיני אז עכשיו
הממיר עצמו עובד במהירות ובלי בעיה או שעדיין יש לו בעיות?
3 הם שיפרו את ה vod? זמן כניסה יותר מהיר והזמנת תוכניות יותר מהירה או שעדיין לוקח זמן שנכנסים ל vod?
4 ובכלל הוט השתפרו במשהו בשנה וחצי האלו או שהם נשארו אם *** מוצרים וחרא תוכנה?
5 איך הממיר fiberbox?
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
1. ממיר hot fiber box הוא קופסת תקשורת, אז טבעי שניתן לקבל רק אחד כזה.
2. ממיר hot magic hd (יש אצלי בבית כמה כאלה) מעולה לדעתי. יותר מה- fiber box . עובד במהירות יחסית בלי בעיות משמעותיות.
3. ה VOD של ה fiber box משופר. חוץ מזה, אין שינויים ב vod הרגיל.
4. השירות של הוט נשאר אותו דבר.. חוץ מהזמני המתנה, שהשתפרו
5. הממיר לא משהו בכלל.. אבל נחמד .
רק טיפ קטן: אם אתה רוצה להצטרף, תצטרף במבצע סוף שבוע, אין מחיר כזה.
2. ממיר hot magic hd (יש אצלי בבית כמה כאלה) מעולה לדעתי. יותר מה- fiber box . עובד במהירות יחסית בלי בעיות משמעותיות.
רק טיפ קטן: אם אתה רוצה להצטרף, תצטרף במבצע סוף שבוע, אין מחיר כזה.
Hot magic hd אז עכשיו הוא מהיר ויציב? והוא עושה בעיות אם ה vod? הרבה פעמים הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולהכניס בגלל שגיאה ב vod אז זה תוקן?גיאעטר כתב:1. ממיר hot fiber box הוא קופסת תקשורת, אז טבעי שניתן לקבל רק אחד כזה.
רק טיפ קטן: אם אתה רוצה להצטרף, תצטרף במבצע סוף שבוע, אין מחיר כזה....
·אני גם לא מתלהב לעבור להוט אבל האיכות ביס עלובה שזה מוגזם באמת מה אנחנו בשנת 2000? בהוט אני זוכר שלפני שנה וחצי הייתה איכות ב sd כמו hd. זה היה נראה אז אולי אפילו הם שיפרו את זה אז בכללamitbak כתב:לרוב, ריח של אשפה לא משתנה...
כך גם בהוט....
·כן אבל יס מקצצת ברוחב פס של הערוצים ככה שזה לא משהו שמגבר יכול לעזור גם עברתי אליהם לפני שנה וחצי וזה לא שאני שנים אצלם שאפשר להגיד שמשהו כבר לא תקיןmatan417 כתב:חבר, ממליץ לך להתקשר ליס ולדווח להם על איכות צפיייה ירודה.
בעבר, אצלנו בבית האיכות היתה ירודה מאוד והתלוננו ליס והם שמו מגבר ומאז איכות התמונה השתפרה פלאים.
ממליץ לנסות לפני מעבר.
מתן....
@satellite
קשה אבל להגיד שהאיכות של YES וHOT אותו הדבר.
- ליס יש יותר מבחר בסרטים ובסדרות בHD אמיתי ולא מותאם.
- ליס יש בהרבה מערוצי הסדרות והסרטים פורמט שידור רב ערוצי של DD . (בעיקר בyes oh ובyes 2 יוצא לי לראות).
לעומת זאת להוט יש פחות ערוצי HD מעניינים וגם יש מעט תוכן HD אמיתי אך האיכות של האמיתי כביכול על פי האמורה להיות יותר טובה.
ממליץ לך להסתכל אצל חברים ולהשוות לפני שתקפוץ למסקנות לפני האמור. מנסיון אישי, לי יש LGLA621LY של 47" והאיכות בא בטוטאל מרשימה ביותר, יותר ממה שהיה לנו בהוט בזמנו.
ואגב מה אם סלקום , היא באמת מתאפיינת באיכות HD מדהימה!
שקול ובחר את האפשרות הנכונה עבורך ועדכן אותנו.
- ליס יש בהרבה מערוצי הסדרות והסרטים פורמט שידור רב ערוצי של DD . (בעיקר בyes oh ובyes 2 יוצא לי לראות).
לעומת זאת להוט יש פחות ערוצי HD מעניינים וגם יש מעט תוכן HD אמיתי אך האיכות של האמיתי כביכול על פי האמורה להיות יותר טובה.
ממליץ לך להסתכל אצל חברים ולהשוות לפני שתקפוץ למסקנות לפני האמור. מנסיון אישי, לי יש LGLA621LY של 47" והאיכות בא בטוטאל מרשימה ביותר, יותר ממה שהיה לנו בהוט בזמנו.
שקול ובחר את האפשרות הנכונה עבורך ועדכן אותנו.
·האמת שב hd אצל יס זה נראה לפעמים גרוע אם זה בסרטים לדוגמא וב sd זה ממש גרוע של מרוח ובהוט ה sd נראה כמו hd שזה ממש כיף לראות ולמה אתה אומר שלהוט יש סרטים וסדרות אם hd מותאם? דווקא להוט אין בעיה של רוחב פס ואיך אתה יודע אם הם שמים hd מותאם?matan417 כתב:@satellite
שקול ובחר את האפשרות הנכונה עבורך ועדכן אותנו....
וסלקום בנתיים לא אופציה אפילו שיש לה איכות גבוהה לעומת הוט ויס עדיין כי היא צריכה להוסיף עוד סדרות וסרטים ואז היא תהפוך למתחרה ראויה