סלקום TV - חוות דעת ראשונית וקצרה של מנוי YES

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #1 

רקע:

אני מנוי של יס כבר 12 שנים, 2 ממירי טוטאל, 3 ילדים - 2 מתבגרים (15, 12) וילדה בת 3.

באופן כללי אני מרוצה מ YES. אנחנו משתמשים בעיקר ב VOD ובעיקר בסדרות.

תובנות:

התכנים:

- כמובן שבהשוואה ל YES יש הרבה פחות אבל מצד שני להערכתי אנחנו צורכים אולי 10% ממה שמוצע ב YES וחוץ מזה - יש מספיק תוכן בסלקום אבל כמובן שאי אפשר להשוות.

- סרטים: לא ממש מענין אותי כי את החדשים אני גם ככה מוריד ומעבר לזה אנחנו לא צופים כמעט בסרטים מ YES - בעיקר הבנים צופים בסרטים "ישנים" (קומדיות בעיקר)

- סדרות: שוב, אין מה להשוות ל YES. מבחינתי זה בינתיים הדיל ברייקר, בעיקר מצד הבנים. אני ואשתי מוצאים מה לראות אבל לבנים חסרות במיוחד כל הקומדיות (איש משפחה, המפץ הגדול וכו) ואין מספיק סדרות אקשן.
יתרון בסלקום TV הוא שהרבה סדרות ישראליות זמינות למי שאוהב (אני לא צופה כמעט בכלל בתוכן ישראלי אז לא משנה לי)

- ילדים: פה הופתעתי לטובה. יש די והותר, גם תוכניות וגם קלטות (מדובר על ילדה בת 3 כאמור - אוהבת את המועדון של מיקי, ג'ייק והפיראטים וכו). מה שחסר אפשר בקלות להשלים מ YOUTUBE

- עידן+: פעם ראשונה שאני מתנסה בזה. באופן כללי אני לא רואה בכלל ערוץ 2, 10 או 1 אבל האיכות פה הרבה יותר טובה מ YES. חסר הערוץ הראשון ב HD - לא צופה בו הרבה אבל ה HD שלו מהפנט ב YES.

- ערוצי אינטרנט (MAKO, YOUTUBE) - לא רלוונטי כי יש לי אותם כאפליקציות בטלויזיה אבל למי שאין זו תוספת נחמדה

ציוד וממשק:

הממיר קומפקטי ביחס לממיר של YES והרבה יותר קל. החיבור הראשוני מאד פשוט.
הממשק נוח וקל לתפעול - קצת קשה להתרגל אליו אחרי כל כך הרבה שנים עם YES
השלט נוח מאד. לא ניסיתי את המקלדת עדיין.
חיברתי את הממיר לרשת קווית (30M). עדין לא בדקתי את השימוש במתאם הרשת האלחוטית.

איכות השידור

פה ממש הופתעתי לטובה. איכות ה HD של YES בסדרות טובה מאד אבל בסרטים היא בקושי SD משופר. פה מדובר על איכות ברמה אחרת לגמרי! גם תכני SD נראים יותר טוב.
משהו שקצת מפריע לי הוא התרגום - הוא לא חד וברור, נראה קצת כמו תרגומי IDX / SUB

לסיכום: כרגע מה שמונע ממני לעבור הוא מחסור בסדרות, בעיקר קומדיות ואקשן. אם זה יפתר אני עובר.

חשוב לי לציין שאני לא משווה פה את סלקום ל KODI (בין אם מדובר על להוריד תכנים ובין אם מדובר על צפייה ישירה) - מי שטוב לו עם קודי אז מצוין. אני עצלן מדי בשביל הורדות (כן, אני יודע שזו לא טירחה גדולה ובכל זאת) ולא מוכן להסתפק ב 80% אמינות (זמינות) של תכנים בצפייה ישירה ולכן על זה אני משלם (ביוקר) ל YES...

אמשיך לבדוק את הממיר ואעדכן את השירשור.

אורי

yonion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לא כדאי להיתקרב לסלקום, גם אינטרנט זוועה, גם שירות מגעיל, וגרוע מכל, כשמתנתקים מהם, הם מחייבים על חודש מלא.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

אורי - יש את 1HD דרך האינטרנט. כלומר כאחד מהערוצים שאינם עידן פלוס. (כמו נשיונל ג'אוגרפיק או CNN).

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

בתחום התוכן - לעוקבי משחקי הכדורסל בארץ וב NBA יש פתרון HD משובח דרך VOD של ערוץ 5 ודרך ערוץ 1 ב HD

חסר לי צליל באיכות HD.... למרות שאפשר לנתב את האודיו בפורמט AC3 ביציאות HDMI ו SPDI/F .... הרסיבר לא מפענח את ה DOLBY. ההשוואה בוצעה על תוכן זהה ( סרטים מ NETFLIX אמריקאי ןסדרת ה MOZART IN THE JUNGLE באמאזון פייר סטיק)

התמיכה (טכנית, בכירה ) של סלקוםטיוי לא מבינה בכלל על מה מדובר..... חבל

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

גם עברתי השבוע מיס לסלקום טיוי

שליחה #5 

בינתיים חווייה חיובית. נכון שיש פחות תוכן אבל גם מצאתי דברים נחמדים מאוד שאין ביס.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

adimiller
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

מישהו פתר את בעיית ה-AC3 דרך יציאת S/PDIF? גם אצלי המדבר לא מזהה את זה. ניסיתי לקנפג את הממיר ל-PCM ול-AC3 וזה לא משנה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”