בעיות עם תשתית יס בבית
שלום לכולם
אני מחובר בבית ליס עם ארבעה ממירים - שני ממירי טוטאל, ממיר HD וממיר ישן (אפור)
הבעיה היא שהבית בו אני גר הוא דירה בבנין ישן ובעת התקנת התשתית השחילו כבלים ישנים של הכבלים בטור
כך שלמעשה בממיר האחרון בחדר השינה איכות הקליטה על הפנים
כל שקע של כבלים בבית מחובר בטור אל השקע הבא וכך איכות האות הולכת ופוחתת...
היו אצלי בבית עשרות טכנאים וניסו לעשות כל מיני טריקים והגברות ללא פתרון משמעותי
בפעם האחרונה הזמינו לי טכנאי אשר היה אמור להחליף לי את התשתית בבית לתשתית על כבלים RJ45 אבל כאשר הוא הגיע הוא אמר שלא יוכל להעביר את הכבל החדש על גבי התשתית הישנה (מאחר ומדובר בבית ישן יחסית והכבלים לא יישלפו החוצה) ולהניח את הכבלים על הקירות ייצא מאוד לא יפה
ובסיכומו של דבר המצב נשאר כפי שהיה.
היום אני נמצא במהלך שיפוץ בבית ושאלתי היא האם זה כל כך קריטי להחליף את התשתית בבית וכדאי לעשות זאת גם על חשבון כבלים על הקירות ?
כמו כן, אין שום דרך להתקין את הממירים של יס שישדרו באופן אלחוטי על גבי הרשת הביתית ? גם אם יש פתרון שדורש רכישה עצמאית, על חשבוני, אני אשמח להשתמש בפתרון שכזה.
אודה לעצתכם בנושא
אני מחובר בבית ליס עם ארבעה ממירים - שני ממירי טוטאל, ממיר HD וממיר ישן (אפור)
הבעיה היא שהבית בו אני גר הוא דירה בבנין ישן ובעת התקנת התשתית השחילו כבלים ישנים של הכבלים בטור
כך שלמעשה בממיר האחרון בחדר השינה איכות הקליטה על הפנים
כל שקע של כבלים בבית מחובר בטור אל השקע הבא וכך איכות האות הולכת ופוחתת...
היו אצלי בבית עשרות טכנאים וניסו לעשות כל מיני טריקים והגברות ללא פתרון משמעותי
בפעם האחרונה הזמינו לי טכנאי אשר היה אמור להחליף לי את התשתית בבית לתשתית על כבלים RJ45 אבל כאשר הוא הגיע הוא אמר שלא יוכל להעביר את הכבל החדש על גבי התשתית הישנה (מאחר ומדובר בבית ישן יחסית והכבלים לא יישלפו החוצה) ולהניח את הכבלים על הקירות ייצא מאוד לא יפה
ובסיכומו של דבר המצב נשאר כפי שהיה.
היום אני נמצא במהלך שיפוץ בבית ושאלתי היא האם זה כל כך קריטי להחליף את התשתית בבית וכדאי לעשות זאת גם על חשבון כבלים על הקירות ?
כמו כן, אין שום דרך להתקין את הממירים של יס שישדרו באופן אלחוטי על גבי הרשת הביתית ? גם אם יש פתרון שדורש רכישה עצמאית, על חשבוני, אני אשמח להשתמש בפתרון שכזה.
אודה לעצתכם בנושא
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רק בגלל שאתה נמצא בתהליך של שיפוץ הייתי ממליץ בחום להחליף את כל התשתית הישנה ולבנות תשתית חדשה על פי תקן ואז לא יהיו לך יותר בעיות.
באותה הזדמנות תוכל למקסם את יכולת הרשת הביתית שלך וחיבור VOD יציב.
מה שכן לא ניתן לדעת בהתכתבות כיצד לבצע זאת ולא את העלות, ממליץ להזמין איש מקצוע בתחום התשתיות על מנת לבצע תכנון נכון ופריסת כבלים תקנית.
באותה הזדמנות תוכל למקסם את יכולת הרשת הביתית שלך וחיבור VOD יציב.
מה שכן לא ניתן לדעת בהתכתבות כיצד לבצע זאת ולא את העלות, ממליץ להזמין איש מקצוע בתחום התשתיות על מנת לבצע תכנון נכון ופריסת כבלים תקנית.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
·אין אפשרות לחבר את הממירים לרשת אלחוטית ללא תשתית מתאימה.marshal כתב:תודה על התשובה המהירה
מה בעניין חיבור ממיר יס על גבי הרשת האלחוטית ?
ומה בעניין רשת על גבי נקודות החשמל ?
האם מדובר בפתרון מומלץ ?...
YES בעצמם לא ממליצים לחבר את המתאים על גבי חשמל מכוון שהמוצר אינו יציב כלל
פתרון מומלץ זה שינוי תשתית בביתך מהיסוד ובנייה תשתית עדכנית (לפי התקן החדש משנת 2011)
אתה יכול לבקש מיס ולהודיע להם על מעבר דירה , במעבר דירה הם ישחילו לך כבלים ויסדרו לך הכל או לחילופין התלונן על קליטה נמוכה ובהתאם הם יסדרו לך את התשתית מחדש. זכור אתה משלם ליס הרבה מאוד כסף בשביל מוצר איכותי ועובד טוב!
ודרך אגב מאוד איכותי הHPNA של יס , והוא עדיף מאלחוטי.
ודרך אגב מאוד איכותי הHPNA של יס , והוא עדיף מאלחוטי.