מדובר על מדפסת לשימוש ביתי לסטודנט, הבנתי שככל הנראה כדאי לקנות הזרקת דיו. האם יש איזה שהוא דגם משולב ממולץ?
מדובר על תקציב פחות או יותר בסביבות 550 ש"ח.
מכיר מישהי שיש לה את זו: מדפסת הזרקת דיו Brother MFCJ470DW
עולה בסביבות ה-500 שקלים. משולבת עם פקס וכוללת WIFI.
סה"כ מרוצה. זו גם מדפסת צבעונית.
אם אינך צריך צבעוני ומשולב, שקול לקחת את הלייזר הזולות של אותה חברה או HP.
עלויות ההדפסה בנפחים גבוהים משתלמות יותר בלייזר.
אני כסטודנט לתואר שני שרפתי איזה 1500 דף ב-3 חודשים.
אם אתה לא צריך צבעוני אני ממליץ לך על Brother DCP7055
מדפסת לייזר עם סורק שצילמתי איתה גם דפים מחברים בתקופת הלימודים.
חסכונית ביותר.
שימשה אותי ב 4 שנים של לימודים ועדיין "כוחה במותנה"
לעניות דעתי אין צורך במדפסת צבעונית לסטודנט ואם אתה לא חייב רשת אז אל תתאמץ לקנות אחת עם כזו למרות שיש דגמים מאותה סדרה שכן יש להם.
קח טיפ - תנסה לקנות אותה מאחת הרשתות הם בד"כ נותנות גם טונר חלופי.
בהצלחה.
אני אישית לא הייתי מתקרב למדפסות הזולות של HP
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
אם אתה צפוי להדפיס הרבה, בדוק לייזר שחור לבן.
לעבודות באוניברסיטה לא צריך צבעוני. וזה יכול לחסוך לך הרבה כסף ברכישה ובתחזוקה אני מאמין שגם.
לא יודע מהי עלות הדפסה של הזרקת דיו. אני יכול לומר לך ששחור לבן לייזר בכיסוי של 5% נותן לך עלות של בערך 12 אג' לדף.
@DaTHE
·
Oki B411D
היא דו צדדית ועולה בערך 400 שקל. אבל הטונר שלה יקר. יביא אותך ל-14 אגורות לדף
יש כאלה דו צדדי שעולות 1000 שקל אבל הטונר שלהן זול יותר.
קח לדוגמא את Samsung ProXpress M3370FD
היא 1100 ש"ח אבל מאוד זולה לתחזוקה.
טונר מקורי - יעלה לך כ-10 אגרות לדף.
טונר תואם - יעלה לך כ-5 אג' לדף.
אני מניח שהיצרנים חושבים על הדבר הזה כשהם מתמחרים את המוצר שלהם.
באופן אישי אני משתמש בPANTUM 2500W. עם חיבור אלחוטי. המדפסת עלתה לי 250 שקל. הגיעה עם טונר ל-700 דף שהספיק לי ל-1300 דף.
כך שעלות ההדפסה בפועל היא משהו כמו 10אג' לדף.
כמו שציינתי קודם, אני סטודנט לתואר שני ומדפיס רק מסמכים.
ברדר 470DW עושה את העבודה נפלא!
הדיו החליפי שלה עובד מצוין והמחיר לסט(4 צבעים) הכי יקר בחליפי זה 150 שקל בערך שזה מספיק ל600 דף מכל צבע(שחור,אדום,צהוב,כחול) בכיסוי 5%.
לי יש אותה ואני מרוצה מאוד!
אם אתה רוצה עזרה והמלצה על מדפסת חדשה אחרת, תתקשר לחברה בשם "ראש דיו" תבקש את יפעת היא תעזור לך בכל מה שקשור בקנית מדפסת חדשה.
המספר הוא *2050
בהצלחה
וגם המלצה ממני
מדפסת אפסון מהסידרה החדשה. אפסון החליטו למכור את המדפסת בערכה "האמיתי" ומצד שני להוזיל את מחיר הדיו. בסידרה החדשה הדיו לא נמצא במיכלים שיושבים בתוך המדפסת (כמו בכל מדפסת רגילה), הדיו נוזלי ונמצא במארז בקבוקים שמוצמדים לצידה הימני של המדפסת.
לדוגמה, מודל L300 במחיר של כ 850 שקל. יחסית יקר אבל מקבלים 4 בקבוקי דיו בנפח של 70 מילי ליטר כל אחד. במילים פשוטות - כמות הדיו מקבילה להחלפה של כל ראשי הדיו לפחות 5 פעמים.
סה"כ יוצא זול.
כשהדיו בבקבוקים נגמר, אפשר לקנות דיו תחליפי (נוזלי) ולמלא שוב את המיכלים בצידי המדפסת. במקרה הזה החסכון הכספי גדול עוד יותר.
חברים נעשה סיכום כדי שגם אני ואחרים שקוראים את הפוסט יבינו.
כרגע אתם ממליצים לקנות רק מדפסת ולא משולבת (תאמת שאני אוכל להסתדר בלי פקס , אבל סורק אני די צריך).
אז מדובר על שני מוצרים נפרדים.
בנוגע לסוג המדפסת,
אם לקחת כמו ש @תמיר_מ ממליץ , את הלייזר PANTUM (שעלות ההדפסה היא 10 אג' לדף)
או כמו ש @motico המליץ ולקחת את L300 שממלאים בדיו. ד"א מוטי תוכל פחות או יותר לציין את מכיר הבקבוקים?
במידה ואני אצטרך להדפיס צבעוני (שזה אני מאמין רק לעיתים מאוד רחוקות) כדי להשתמש בשירותים של אופיס דיפו ודומיו?
@רמילביא , אני קצת מפחד להתעסק עם המדפסת הזאת אחרי שקראתי ברשת שאנשים לא מרוצים ממנה כל-כך ומתלוננים על הטיונר שהולך להם מאוד מהר.
לגבי החנות, אני מעדיף לבוא מוכן עם עזרה של חברים כמוכם ולא לתת לבעל אינטרס לכוון אותי למוצר מסיום.
אם אתה רוצה מדפסת + סורק, אתה יכול לבחור ב L355 של אפסון. מחירו כ 1150 שקל וזה כולל Wi-Fi . כלומר אפשרות לשלוח הדפסות מכל מחשב בבית ישירות למדפסת. גם מהטלפון הסלולארי.
גם ה- L210 הזול יותר כולל סורק ויכול להתאים.
לגבי בקבוקי הדיו, אתה מקבל עם המדפסת 4 בקבוקים של 70 מילי ליטר כל אחד. הרבה הדפסות ללא הצורך בהחלפת מיכלים.
4 בקבוקי דיו מקוריים עולים כ- 300 שקל. ב Ebay ראיתי בקבוקי דיו תחליפיים ב 150 שקל.
אם אתה מדפיס בעיקר שחור ברור שתאלץ למלא מידי פעם רק את הדיו השחור. כלומר רק כ- 70 שקל לדיו מקורי.
לא ערכתי השוואה בין מחיר הדפסה במדפסת הזרקת דיו לבין לייזר אבל תמיד היה כלל אצבע, כמו ש תמיר_מ כתב, שהדפסה במדפסת לייזר יותר זולה.
DaTHE כתב:חברים נעשה סיכום כדי שגם אני ואחרים שקוראים את הפוסט יבינו.
כרגע אתם ממליצים לקנות רק מדפסת ולא משולבת (תאמת שאני אוכל להסתדר בלי פקס , אבל סורק אני די צריך).
אז מדובר על שני מוצרים נפרדים.
בנוגע לסוג המדפסת,
אם לקחת כמו ש @תמיר_מ ממליץ , את הלייזר PANTUM (שעלות ההדפסה היא 10 אג' לדף)
או כמו ש @motico המליץ ולקחת את L300 שממלאים בדיו. ד"א מוטי תוכל פחות או יותר לציין את מכיר הבקבוקים?
במידה ואני אצטרך להדפיס צבעוני (שזה אני מאמין רק לעיתים מאוד רחוקות) כדי להשתמש בשירותים של אופיס דיפו ודומיו?
@רמילביא , אני קצת מפחד להתעסק עם המדפסת הזאת אחרי שקראתי ברשת שאנשים לא מרוצים ממנה כל-כך ומתלוננים על הטיונר שהולך להם מאוד מהר.
לגבי החנות, אני מעדיף לבוא מוכן עם עזרה של חברים כמוכם ולא לתת לבעל אינטרס לכוון אותי למוצר מסיום.
...
לא הבנתי למה אתה פוסל את ההמלצה של אופיר למדפסת לייזר של Brother.
יש לי דגם דומה Brother DCP7030 כבר 5 שנים. הדפסנו איתה למעלה מ 13,000 דפים עם 0 בעיות.
והכי חשוב: מחיר טונר במחיר הזול ביותר שנתקלתי בו:
טונר חלופי של 2,500 דפים עולה 60 ש"ח. זה יוצא פחות מ 2.5 אגורות לדף. יותר זול מהנייר עצמו.
חברים יקרים, המילצו לי על brother mfc-1810 שכולל גם פקס. היות והמלאי של dcp7055 אזל בחלק מהחניות.
עשיתי בירור ב-EBAY ונראה שטיוניר תואם ל-1000דף עולה בסביבות 40 ש"ח. מה דעתכם?
DaTHE כתב:חברים יקרים, המילצו לי על brother mfc-1810 שכולל גם פקס. היות והמלאי של dcp7055 אזל בחלק מהחניות.
עשיתי בירור ב-EBAY ונראה שטיוניר תואם ל-1000דף עולה בסביבות 40 ש"ח. מה דעתכם?