המלצה לרסיבר בתקציב נמוך
רציתי המלצה לרסיבר זול (עד 1500 ש"ח, אפשר גם בפחות, עדיף בהרבה פחות)
נכון להיום יש לי מגבר של ימהה בן 7 שנים (דגם נדמה לי 770) שבתהליך גסיסה מתקדם.
ועקב בעיות תזרים זמניות אני מחפש רסיבר זול שלא יעוות את הסאונד יותר מידי, יתחבר אליו זוג רמקולים קדמיים של JBL מסדרת STUDIO. סאב אקטיבי ורמקולים אחחוריים רצפתיים פשוטים של PEERLESS.
חובה שיהיו לו לפחות 3 כניסות דיגיטליות\אופטיות.
השימושים העיקריים, קולנוע ביתי + מוסיקה לפרקים.
תודה לעונים
נכון להיום יש לי מגבר של ימהה בן 7 שנים (דגם נדמה לי 770) שבתהליך גסיסה מתקדם.
ועקב בעיות תזרים זמניות אני מחפש רסיבר זול שלא יעוות את הסאונד יותר מידי, יתחבר אליו זוג רמקולים קדמיים של JBL מסדרת STUDIO. סאב אקטיבי ורמקולים אחחוריים רצפתיים פשוטים של PEERLESS.
חובה שיהיו לו לפחות 3 כניסות דיגיטליות\אופטיות.
השימושים העיקריים, קולנוע ביתי + מוסיקה לפרקים.
תודה לעונים
המפרט נראה נחמד.
האמת היא שיש לי כבר הרבה שנים מגברים של ימהה ונראה לי שבא לי לגוון.
ראיתי רסיבר שקצת הרבה חורג מהתקציב שלי - דנון 1706 . נראה לי שהוא גם קצת יותר חזק מהימהה וירים את הרמקולים שלי יותר טוב.
אגב, הנה קישור לסוג הרמקולים הקדמיים. אם יש המלצות למגבר שיתאים להם. אני אשמח.
http://www.jbl.com/home/products/produc ... kProduct=Y
האמת היא שיש לי כבר הרבה שנים מגברים של ימהה ונראה לי שבא לי לגוון.
ראיתי רסיבר שקצת הרבה חורג מהתקציב שלי - דנון 1706 . נראה לי שהוא גם קצת יותר חזק מהימהה וירים את הרמקולים שלי יותר טוב.
אגב, הנה קישור לסוג הרמקולים הקדמיים. אם יש המלצות למגבר שיתאים להם. אני אשמח.
http://www.jbl.com/home/products/produc ... kProduct=Y
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שים לב שיש כמה דברים שיכולם להתאים לך, ביד שנייה.
לבסוף נרכש היום מארנץ 4600 חדש מחנו הוליווד בהרליה פיתוח תמורת 1690 ש"ח.
חוץ מלחבר אותו ובדוק שהוא עובד לא ממש יצא לי לבחון את האיכויות שלו.
דבר אחד שלא פתרתי קשור דווקא לשלט ה MCE שלי, ניתן "ללמד" אותו לשלוט בוליום של המגבר, על הימהה הישן שלי זה עבר, ועל המרנץ לא. אין לי מושג למה.
ושאלה שיש לי, למגבר יש סראונד של דולבי פרולוג'יק II . שלפי מה שהבנתי הוא אמור לדמות צליל היקפי מסטריו (כמו יציאת הסאונד של הממיר). הבעיה היא שהצליל קצת צורם באופציה זו. לעומת זאת בפרולוג'ק רגיל, הסאונד משתפר.
הגיוני??
חוץ מלחבר אותו ובדוק שהוא עובד לא ממש יצא לי לבחון את האיכויות שלו.
דבר אחד שלא פתרתי קשור דווקא לשלט ה MCE שלי, ניתן "ללמד" אותו לשלוט בוליום של המגבר, על הימהה הישן שלי זה עבר, ועל המרנץ לא. אין לי מושג למה.
ושאלה שיש לי, למגבר יש סראונד של דולבי פרולוג'יק II . שלפי מה שהבנתי הוא אמור לדמות צליל היקפי מסטריו (כמו יציאת הסאונד של הממיר). הבעיה היא שהצליל קצת צורם באופציה זו. לעומת זאת בפרולוג'ק רגיל, הסאונד משתפר.
הגיוני??