ברשותי מכשיר עם כונן פנימי 4gb וכל המשחקים בכונן חיצוני
אני מבין שמשחקים עם 2 קבצים מכילים בדכ קובץ 1 שהנו התקנה והשני שהוא המשחק עצמו. לפי כל ההסברים באינטרנט יש לחלץ ולהעתיק מהקובץ הראשון את תיקיית content לכונן הפנימי ואת הקובץ השני להעתיק כרגיל על ידי iso2god.
האם ישנה אפשרות להתקין את קובץ 1 גם בכונן החיצוני עקב מגבלת מקום בכונן הפנימי ?
תודה
התקנת משחק עם 2 קבצי ISO
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כן, אך לשם כך עליך לפרמט את הכונן החצוני במכשיר.ניריטו כתב:ברשותי מכשיר עם כונן פנימי 4gb וכל המשחקים בכונן חיצוני
אני מבין שמשחקים עם 2 קבצים מכילים בדכ קובץ 1 שהנו התקנה והשני שהוא המשחק עצמו. לפי כל ההסברים באינטרנט יש לחלץ ולהעתיק מהקובץ הראשון את תיקיית content לכונן הפנימי ואת הקובץ השני להעתיק כרגיל על ידי iso2god.
האם ישנה אפשרות להתקין את קובץ 1 גם בכונן החיצוני עקב מגבלת מקום בכונן הפנימי ?
תודה...
אל תדאג, אתה לא מפרמט את כל הכונן ולא יימחקו לך משחקים.
אתה פשוט מקצה נפח מסויים לטובת הנושא, כל השאר יישאר.
אתה ניגש לדשבורד המקורי של מייקרוסופט, הולך להגדרות הכונן ובהגדרות של הפרמוט, אתה בוחר CUSTOMIZE.
מקצה שם עד 32GB, אי אפשר יותר וגם לא צריך יותר ואז מפרמט.
למעשה הוא ייצור לך מחיצה מיוחדת שתהיה ניתנת לצפייה דרך הממשק של המכשיר, כולל תיקיית CONTENT הנכספת.
תודה. הצלחתי בסוף דרך חילוץ ומיזוג הקובץ content לתיקיית המשחק ואז העתקת המשחק המעודכן לכו ן החיצוני. בינתיים עובד בלי תלונות.
דרך אגב יש לי ב Xbox כונן usb:mu0 או משהו דומה. אני לא רואה אותו ברגע שאני מחבר למחשב . האם שם אני אמור לשים את ה content?
תודה
דרך אגב יש לי ב Xbox כונן usb:mu0 או משהו דומה. אני לא רואה אותו ברגע שאני מחבר למחשב . האם שם אני אמור לשים את ה content?
תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא.ניריטו כתב:תודה. הצלחתי בסוף דרך חילוץ ומיזוג הקובץ content לתיקיית המשחק ואז העתקת המשחק המעודכן לכו ן החיצוני. בינתיים עובד בלי תלונות.
תודה...