התקנת משחק עם 2 קבצי ISO

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ניריטו פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ברשותי מכשיר עם כונן פנימי 4gb וכל המשחקים בכונן חיצוני

אני מבין שמשחקים עם 2 קבצים מכילים בדכ קובץ 1 שהנו התקנה והשני שהוא המשחק עצמו. לפי כל ההסברים באינטרנט יש לחלץ ולהעתיק מהקובץ הראשון את תיקיית content לכונן הפנימי ואת הקובץ השני להעתיק כרגיל על ידי iso2god.

האם ישנה אפשרות להתקין את קובץ 1 גם בכונן החיצוני עקב מגבלת מקום בכונן הפנימי ?

תודה

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

ניריטו כתב:ברשותי מכשיר עם כונן פנימי 4gb וכל המשחקים בכונן חיצוני

אני מבין שמשחקים עם 2 קבצים מכילים בדכ קובץ 1 שהנו התקנה והשני שהוא המשחק עצמו. לפי כל ההסברים באינטרנט יש לחלץ ולהעתיק מהקובץ הראשון את תיקיית content לכונן הפנימי ואת הקובץ השני להעתיק כרגיל על ידי iso2god.

האם ישנה אפשרות להתקין את קובץ 1 גם בכונן החיצוני עקב מגבלת מקום בכונן הפנימי ?

תודה
...
כן, אך לשם כך עליך לפרמט את הכונן החצוני במכשיר.
אל תדאג, אתה לא מפרמט את כל הכונן ולא יימחקו לך משחקים.
אתה פשוט מקצה נפח מסויים לטובת הנושא, כל השאר יישאר.
אתה ניגש לדשבורד המקורי של מייקרוסופט, הולך להגדרות הכונן ובהגדרות של הפרמוט, אתה בוחר CUSTOMIZE.
מקצה שם עד 32GB, אי אפשר יותר וגם לא צריך יותר ואז מפרמט.
למעשה הוא ייצור לך מחיצה מיוחדת שתהיה ניתנת לצפייה דרך הממשק של המכשיר, כולל תיקיית CONTENT הנכספת.

ניריטו פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תודה. הצלחתי בסוף דרך חילוץ ומיזוג הקובץ content לתיקיית המשחק ואז העתקת המשחק המעודכן לכו ן החיצוני. בינתיים עובד בלי תלונות.

דרך אגב יש לי ב Xbox כונן usb:mu0 או משהו דומה. אני לא רואה אותו ברגע שאני מחבר למחשב . האם שם אני אמור לשים את ה content?

תודה

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #4 

ניריטו כתב:תודה. הצלחתי בסוף דרך חילוץ ומיזוג הקובץ content לתיקיית המשחק ואז העתקת המשחק המעודכן לכו ן החיצוני. בינתיים עובד בלי תלונות.

דרך אגב יש לי ב Xbox כונן usb:mu0 או משהו דומה. אני לא רואה אותו ברגע שאני מחבר למחשב . האם שם אני אמור לשים את ה content?

תודה
...
לא.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”