אחלה דיל למי שמחפש לקנות בריקה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני הזמנתי מאמזון. הגיע תוך שבוע פחות יום, משהו כזה, ועם שליח עד הבית.
זה, אגב, הגיע מהר יותר מטוטוקרמה ביאלטי (מקציף חלב) שהזמנתי מהארץ והגיע רק אחרי כשבועיים...
מומלץ בחום.
זה, אגב, הגיע מהר יותר מטוטוקרמה ביאלטי (מקציף חלב) שהזמנתי מהארץ והגיע רק אחרי כשבועיים...
מומלץ בחום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·שילוח דרך מי? מנסיוני אמאזון לא שולחים לארץ.pixies כתב:אני הזמנתי מאמזון. הגיע תוך שבוע פחות יום, משהו כזה, ועם שליח עד הבית.
מומלץ בחום....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Mimi111, מדובר בשירות חדש יחסית של אמזון, שנה-שנתיים, שנקרא "אמזון גלובל", ובו הם גם משלמים לך מראש גם מכס, כך שגם אין שום הפתעות מהמכס כשהמוצר מגיע לארץ. הקטע של המכס כמובן רלוונטי למוצרים יקרים יותר כמו רסיברים ומקרנים, שעולים בהרבה מקרים כולל משלוח ומיסים חצי מאשר בארץ.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לי יצא לפני חודשיים-שלושה כ-180 ש"ח כולל משלוח לבריקה 2 כוסות, לעומת 330 ש"ח שעלה אז בארץ בחנות הכי זולה בזאפ.
בטוטוקרמה לא היה כמעט הבדל במחיר, אז הזמנתי מהארץ.
טיפ חשוב למי שמזמין מאמזון: בחרו תמיד בחיוב כרטיס האשראי במטבע המקומי (למשל, יורו באמזון גרמניה) ולא בשקלים, כי שער ההמרה של אמזון לשקלים גרוע.
בטוטוקרמה לא היה כמעט הבדל במחיר, אז הזמנתי מהארץ.
טיפ חשוב למי שמזמין מאמזון: בחרו תמיד בחיוב כרטיס האשראי במטבע המקומי (למשל, יורו באמזון גרמניה) ולא בשקלים, כי שער ההמרה של אמזון לשקלים גרוע.