HTC One M7 - עדכון Lollipop

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
UriM פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 745
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

המכשיר שלי הוא מפלאפון עם 4.4.3 כרגע.
הלילה הגיע עדכון למכשיר שלי.
האם מישהו התקין ויודע לחוות דעה על התנהגות המכשיר אחרי העדכון?

UriM פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 745
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

675 צפיות ואף לא משדרג אחד עם חוות דעת. טוב, לא השארתם לי ברירה אלא לנסות בעצמי.

הייתי מוטרד מהשדרוג הזה מכיוון שהיו לא מעט ביקורות שלא החמיאו לסוכריה על המקל. בפורום ישראלי אחר קראתי על משתמשים ששידרגו (אני מדבר על הדגם שלי (לא יודע לגבי חברות/דגמים אחרים) ובסך הכל לא נרשמו תלונות מיוחדות והרוב היו די מרוצים. מה שבסוף הכניע אותי זה ההקפצה האגרסיבית של ההודעה של המכשיר שעדכון מוכן להתקנה. כמעט בכל פתיחה של המכשיר קפצה לי ההודעה. אמנם אין בעיה לדחות אותה אבל זה מנדנד.

אז שידרגתי.
המכשיר הוא, כמו שכתוב בכותרת HTC One M7, עם אנדרויאיד סטוק מחברת פלאפון ללא שום שינוי מעבר לשדרוג OTA מ-4.2.2, שאיתה הוא הגיע, ל-4.4.3.
בסך הכל השדרוג עבר חלק. הגרסה אליה המכשיר שודרג היא 5.0.2. אני לא מרגיש שינוי משמעותי בתפקוד המכשיר, שזה דבר טוב. זה אומר שאין בעיות של איטיות שעליהן דיווחו לא מעט משדרגים ושנבעה מניהול זיכרון כושל.
שני שינויים גדולים שאני מרגיש בשימוש היום יומי. הראשון והלא מוצלח, מבחינתי, זה מנגנות ההתראות (notification) שעבר שינוי מראה קיצוני ואני מוכרח להגיד שאני ממש לא אוהב אותו. כנראה זה עניין של הרגל. השינוי השני והמוצלח הוא אפשרות ה-Trusted Devices שמאפשרת מניעת נעילה של הטלפון כשהוא מחובר לדיבורית (חיבור bluetooth). זאת תכונה שתורמת לבטיחות היות והיא חוסכת בתשומת הלב שצריך להקדיש למכשיר בנהיגה (אני יודע שעדיף לא להתעסק עם המכשיר בכלל בנהיגה אבל רובנו חוטאים בזה).

בקיצור. ההמלצה שלי, למי שמתלבט כמוני, היא לשדרג. התפקוד של המכשיר לא נפגע ויש אפילו תוספות מועילות.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”