שאלה :האם המחשב שלי במפרט הבא מסוגל להוציא סאונד ביציאת הHDMI ?
חברים שלום
אחרי שנים עם סטרימרים חשבתי לנסות את KODI חיברתי כבל HDMI לרסיבר YAMHA A3000 שלי יש תמונה אך אין קול
בלחיצה על סמן של הרמקול אני לא רואה אפשרות של HDMI האם אני צריך כרטיס קול אחר או כרטיס מסך לא מובנה או שיש משהו שאפשר לעשות בהגדרות ?
לוח אם GIGABYTE HASWELL 1150 GA-85M-HD3
מאיץ גרפי אינטל
כרטיס קול 5.1 על לוח האם.
אחרי שנים עם סטרימרים חשבתי לנסות את KODI חיברתי כבל HDMI לרסיבר YAMHA A3000 שלי יש תמונה אך אין קול
בלחיצה על סמן של הרמקול אני לא רואה אפשרות של HDMI האם אני צריך כרטיס קול אחר או כרטיס מסך לא מובנה או שיש משהו שאפשר לעשות בהגדרות ?
לוח אם GIGABYTE HASWELL 1150 GA-85M-HD3
מאיץ גרפי אינטל
כרטיס קול 5.1 על לוח האם.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
קליק ימני על הרמקול, בחר ב- Playback Devices.
איזה אפשרויות יש לך?
איזה אפשרויות יש לך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
דרייבר מלא לצ'יפ הגרפי מהאתר של אינטל (ולא מעדכון אוטומטי של ווינדוס) הורדת והתקנת?
האם כיבית ברסיבר מצב של TV+AMP (נקרא לעיתים גם HDMI Passthrough), כך שיהיה AMP בלבד?
האם כיבית ברסיבר מצב של TV+AMP (נקרא לעיתים גם HDMI Passthrough), כך שיהיה AMP בלבד?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לאור הניסיון שהיה לי היום בהתקנת מערכת ה HTPC שלי ובאותה בעיה ממש
אצלי לוח אם של אסוס,
אתה חייב להתקין כפי שציינו פה את הדרייברים של לוח האם (שצורפו). לאחר שתפעיל מחדש את המחשב גש ללוח הבקרה להתקנים של קול ותוודא שברירת המחדל תהיה יציאה של HDMI (חייב להופיע לאחר ההתקנה - חפש את שם חברת הרסיבר - אצלי זה מחובר לטלוויזית סמסונג ישירות ומופיע לי תחת סמסונג).
אתה חייב להתקין כפי שציינו פה את הדרייברים של לוח האם (שצורפו). לאחר שתפעיל מחדש את המחשב גש ללוח הבקרה להתקנים של קול ותוודא שברירת המחדל תהיה יציאה של HDMI (חייב להופיע לאחר ההתקנה - חפש את שם חברת הרסיבר - אצלי זה מחובר לטלוויזית סמסונג ישירות ומופיע לי תחת סמסונג).
הכבל תקין עובד עם הסטרימר
ניתקתי את PASS של הHDMI למקרן ואני מנסה לעדכן את הדריבר מאתר של אינטל ללא הצלחה ,אני מקבל הודעת שגיאה בהתקנה שמערכת זו אינה עומדת בדרישות המינימום להתקנה.
יכול להיות שיש איזו בעיה אם זה שאני בווינדוס 8.1 ?
ניתקתי את PASS של הHDMI למקרן ואני מנסה לעדכן את הדריבר מאתר של אינטל ללא הצלחה ,אני מקבל הודעת שגיאה בהתקנה שמערכת זו אינה עומדת בדרישות המינימום להתקנה.
יכול להיות שיש איזו בעיה אם זה שאני בווינדוס 8.1 ?
עובד !!!!
תודה לכל העוזרים, דרסתי את הההגדרות של הכרטיס מסך עם דריברים ישנים מהאתר של גיגהביט בתחילה המחשב סירב לעלות בכלל
אחרי מספר פעמים הוא עלה וזיהה ישר את החיבור HDMI במקום שהוא יזהה את המגבר הוא מזהה את המקרן אבל זה לא משנה
עכשיו אני אתחיל להתעסק עם "קודי" נראה אם שווה להחליף את הפופקורן A400 .
שוב תודה לכולם
תודה לכל העוזרים, דרסתי את הההגדרות של הכרטיס מסך עם דריברים ישנים מהאתר של גיגהביט בתחילה המחשב סירב לעלות בכלל
אחרי מספר פעמים הוא עלה וזיהה ישר את החיבור HDMI במקום שהוא יזהה את המגבר הוא מזהה את המקרן אבל זה לא משנה
עכשיו אני אתחיל להתעסק עם "קודי" נראה אם שווה להחליף את הפופקורן A400 .
שוב תודה לכולם