האם kodi זהה ל popcorn time?
שלום לכולם וחג שמח,
קראתי הרבה מאוד מדריכים שמסבירים על קודי/xbmc והבנתי שהוא בעיקר מזרים תכנים שאני הורדתי מבעוד מועד למחשב שלי.
מה שלא הצלחתי להבין, האם בקודי יש אפשרות לראות סרטים בצפיה ישירה ממש כמו בpopcorn time- כלומר חלוקה של סדרות וסרטים לפי עונות וכו׳ מבלי שאני אצטרך להוריד אותם למחשב שלי.
במידה והתשובה חיובית:
1. האם יש תרגום?
2. האם הסרטים בעלי פס קול מתקדם true hd/dts hd master?
תודה לעונים
קראתי הרבה מאוד מדריכים שמסבירים על קודי/xbmc והבנתי שהוא בעיקר מזרים תכנים שאני הורדתי מבעוד מועד למחשב שלי.
מה שלא הצלחתי להבין, האם בקודי יש אפשרות לראות סרטים בצפיה ישירה ממש כמו בpopcorn time- כלומר חלוקה של סדרות וסרטים לפי עונות וכו׳ מבלי שאני אצטרך להוריד אותם למחשב שלי.
במידה והתשובה חיובית:
1. האם יש תרגום?
2. האם הסרטים בעלי פס קול מתקדם true hd/dts hd master?
תודה לעונים
@DeNiro
·
1.האם בגנסיס ישנם סרטים עם פסי קול מתקדמים? (True hd/dts hd master/Dolby digital 5.1)
2. האם בגנסיס הסרטים מופיעים עם העטיפה וכו?
3. יש תרגום בגנסיס? או שצריך תוסף נוסף עבור תרגום?
האם יש תוספים נוספים הגנסיס?
·
1.האם בגנסיס ישנם סרטים עם פסי קול מתקדמים? (True hd/dts hd master/Dolby digital 5.1)
2. האם בגנסיס הסרטים מופיעים עם העטיפה וכו?
3. יש תרגום בגנסיס? או שצריך תוסף נוסף עבור תרגום?
האם יש תוספים נוספים הגנסיס?
@mp3lll
·
XBMCTORRENT מת מזמן. לא נתמך בקודי 15 יותר. יש היום PULSAR. ומתי בדיוק נתקלת בסרט עם פס קול DTS HD MA ב גנסיס? 99% מהסרטים שם הם בפס קול AAC 2 ערוצים ובאיכות גרועה. ג'נסיס מבוסס על סרטים בשרטי אכסון. PULSAR מבוסס על טורנט.
·
XBMCTORRENT מת מזמן. לא נתמך בקודי 15 יותר. יש היום PULSAR. ומתי בדיוק נתקלת בסרט עם פס קול DTS HD MA ב גנסיס? 99% מהסרטים שם הם בפס קול AAC 2 ערוצים ובאיכות גרועה. ג'נסיס מבוסס על סרטים בשרטי אכסון. PULSAR מבוסס על טורנט.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·Sexter כתב:@mp3lll
·
XBMCTORRENT מת מזמן. לא נתמך בקודי 15 יותר. יש היום PULSAR. ומתי בדיוק נתקלת בסרט עם פס קול DTS HD MA ב גנסיס? 99% מהסרטים שם הם בפס קול AAC 2 ערוצים ובאיכות גרועה. ג'נסיס מבוסס על סרטים בשרטי אכסון. PULSAR מבוסס על טורנט....
מת בשבילך, אני משתמש בו עדיין בהנה רבה.
ואשמח אם תקרא את דיון לפני שאתה קופץ.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
PULSAR פועל בדומה לג'נסיס, אך במקום צפיה ישירה משרתים, זה מבצע צפיה ישירה תוך כדי הורדה מטורנט (זה לא מוריד פיזית את הסרט למחשב, אלא אם תגדיר את זה כך).
מציע שתוריד את התוכנה למחשב ותתנסה בה, בעזרת המדריכים המופרטים שיש בפורום.
מציע שתוריד את התוכנה למחשב ותתנסה בה, בעזרת המדריכים המופרטים שיש בפורום.
@שי-כ
·
תודה רבה. מספר שאלות:
1. האם הסרטים בפולסר עובדים עם פס קול מתקדם?
2. האם התוסף של התרגום הוא יחודי עבור הגנסיס או שהוא אמור לעבוד עם כל תוספי הסרטים של הקודי?
3. שאתה אומר מחשב אם מתכוון ל pc? כי אני מתכוון להתקין את הקודי על ריסבפרי פאי 2
4. האם פולסר הוא תוסף שמתקנים עבור הקודי או שזה משהו נפרד מהקודי?
·
תודה רבה. מספר שאלות:
2. האם התוסף של התרגום הוא יחודי עבור הגנסיס או שהוא אמור לעבוד עם כל תוספי הסרטים של הקודי?
3. שאתה אומר מחשב אם מתכוון ל pc? כי אני מתכוון להתקין את הקודי על ריסבפרי פאי 2
4. האם פולסר הוא תוסף שמתקנים עבור הקודי או שזה משהו נפרד מהקודי?
·שי-כ כתב:PULSAR פועל בדומה לג'נסיס, אך במקום צפיה ישירה משרתים, זה מבצע צפיה ישירה תוך כדי הורדה מטורנט (זה לא מוריד פיזית את הסרט למחשב, אלא אם תגדיר את זה כך).
מציע שתוריד את התוכנה למחשב ותתנסה בה, בעזרת המדריכים המופרטים שיש בפורום....
הוא כן מוריד פיזית לספריה זמנית, אך מוחק את הקובץ בשניה שאתה מפסיק את הסרט. רצוי להגדיר את התוסף שישמור את הסרט, כי כך אפשר לעצור ולהמשיך מבלי להמתין עד להורדה מחודשת. רק חשוב למחוק קבצים שלא רוצים אחת לשבוע.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·DanielGe כתב:@שי-כ
·
תודה רבה. מספר שאלות:
4. האם פולסר הוא תוסף שמתקנים עבור הקודי או שזה משהו נפרד מהקודי?...
1. סהתאם לטורנט שתנגן.
2, לא זה תוסף לכל דבר.
3.פולר עובד רק על חלונות.
4.תוסף כמו כל התוספים.
הצעה,תתחיל לנסות ותפסיק לשאול.