X-fi Extreme Music או Audigy 4 Pro 7.1?
שלום לכולם,
קיבלתי כמתנת גיוס רמקולים של Altec Lansing דגם MX5021
בינתיים, לאומת הSRS370 של CREATIVE שהיו לי הם נשמעים יותר טוב בהרבה.
אבל לפי מה שהבנתי כדי להפיק מהם את המקסימום אני צריך גם כ.קול ברמה... בינתים יש לי כ.קול מובנה על הלוח של ASUS.
רציתי לדעת כמה דברים:
1.אני לא כל כך מבין ברמקולים, אז רציתי לדעת איך הרמקולים בהשוואה לאחרים? יותר טובים מה- CREATURE 2.1 של JBL או מה ATP3 2.1 שיש לחברים שלי?
2. בדקתי בכמה אתרים וראיתי שהכרטיס AUDIGY 4 PRO 7.1 עולה יותר מה X-FI EXTREME MUSIC, איך זה יכול להיות? הרי ה X-FI הוא כרטיס חדש יותר שמבוסס על טכנולוגיה טובה יותר מהAUDIGY.. לא כך?
3. איזה כ.קול משני אלה אתם ממליצים לי לקנות? (יש לי תקציב לשניהם)
אני חדש בקהילה אז אני מקווה שזה הפורום הנכון לדיון הזה!
תודה מראש לעוזרים D:
קיבלתי כמתנת גיוס רמקולים של Altec Lansing דגם MX5021
בינתיים, לאומת הSRS370 של CREATIVE שהיו לי הם נשמעים יותר טוב בהרבה.
אבל לפי מה שהבנתי כדי להפיק מהם את המקסימום אני צריך גם כ.קול ברמה... בינתים יש לי כ.קול מובנה על הלוח של ASUS.
רציתי לדעת כמה דברים:
1.אני לא כל כך מבין ברמקולים, אז רציתי לדעת איך הרמקולים בהשוואה לאחרים? יותר טובים מה- CREATURE 2.1 של JBL או מה ATP3 2.1 שיש לחברים שלי?
2. בדקתי בכמה אתרים וראיתי שהכרטיס AUDIGY 4 PRO 7.1 עולה יותר מה X-FI EXTREME MUSIC, איך זה יכול להיות? הרי ה X-FI הוא כרטיס חדש יותר שמבוסס על טכנולוגיה טובה יותר מהAUDIGY.. לא כך?
3. איזה כ.קול משני אלה אתם ממליצים לי לקנות? (יש לי תקציב לשניהם)
אני חדש בקהילה אז אני מקווה שזה הפורום הנכון לדיון הזה!
תודה מראש לעוזרים D:
לדעתי אתה צריך להשוות את AUDIGY 4 PRO 7.1 לX-Fi Elite Pro וגם לא בטוח
ולא לX-FI EXTREME MUSIC שהוא מחליפו של AUDIGY 2 ZS 7.1
אני לא יכול לענות לך עם יש הבדל, הכל תלוי בצרכים שלך .
בקשר להבדלים מהותיים בין הטכנולוגיות , לא ניראה לי שCREATIVE המציאה את עצמה מחדש
אם אתה מעניין רק לשמוע מוזיקה ולשחק במשחקים , לך על הגרסה הזולה יותר
אם אתה מעוניין רק במוזיקה , והמשחקים הם בעדיפות קטנה יותר אצלך , מה גם המערכת שלך היא2.1 ותמיכה ב7.1 ערוצים פחות חשובה לך, אז בתקציב שלך אולי כדאי לך לבדוק כרטיסים אחרים , יש כרטיסים אחרים שבמוזיקה נחשבים ליותר טובים
מCREATIVE , לא שמעתי את הרמקולים שלך אבל הם נראים לי ממש אחלה למחשב , הם גם יקרים פי שלוש לפחות מהדגמים שיש לחברים שלך, לדעתי יש להם פוטנציאל יותר גדול , אבל הכי קל זה לבוא ולשמוע ולראות את ההבדלים כי זה משקובע בסופו של דבר.
אבל למרות זאת גם אם תבדוק את כרטיסי הקול השונים , אני לא יודע אם תשמע בהבדל בכלל ואם תשמע אולי הוא יהיה זניח מדי בשבילך
ולא לX-FI EXTREME MUSIC שהוא מחליפו של AUDIGY 2 ZS 7.1
אני לא יכול לענות לך עם יש הבדל, הכל תלוי בצרכים שלך .
בקשר להבדלים מהותיים בין הטכנולוגיות , לא ניראה לי שCREATIVE המציאה את עצמה מחדש
אם אתה מעניין רק לשמוע מוזיקה ולשחק במשחקים , לך על הגרסה הזולה יותר
אם אתה מעוניין רק במוזיקה , והמשחקים הם בעדיפות קטנה יותר אצלך , מה גם המערכת שלך היא2.1 ותמיכה ב7.1 ערוצים פחות חשובה לך, אז בתקציב שלך אולי כדאי לך לבדוק כרטיסים אחרים , יש כרטיסים אחרים שבמוזיקה נחשבים ליותר טובים
מCREATIVE , לא שמעתי את הרמקולים שלך אבל הם נראים לי ממש אחלה למחשב , הם גם יקרים פי שלוש לפחות מהדגמים שיש לחברים שלך, לדעתי יש להם פוטנציאל יותר גדול , אבל הכי קל זה לבוא ולשמוע ולראות את ההבדלים כי זה משקובע בסופו של דבר.
אבל למרות זאת גם אם תבדוק את כרטיסי הקול השונים , אני לא יודע אם תשמע בהבדל בכלל ואם תשמע אולי הוא יהיה זניח מדי בשבילך
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
יש סקירה די טובה של אנטולי ב HWZONE על ה X-FI ExtremeMusic, ממליץ לך לקרוא אותה.
אם המטרה של כרטיס הקול שלך היא למוזיקה בלבד, תשכח מכל ה X-FI הללו, ותקנה EMU 0404 או 1212 (שהוא יקר יותר) ואתה תקבל הרבה יותר.
בלי, גימיקים מיותרים, שטויות ותמיכה ב 7.1 רמקולים שאתה לא צריך בכלל. פשוט סטריאו נטו.
עוד אופציות שכדאי לך לשקול הן ESI @Juli, לדעתי הוא עדיף על ה EMU 0404 בגלל הדריברים שלו, שהם טובים בעוד ה EMU 0404 הוא בסופו של דבר מוצר מבית קריאטיב(EMU היא חברת בת), והדריברים שלהם הם מהנוראיים ביותר שראיתי מכל יצרן חומרה שאי פעם עבדתי איתו.
עוד אופציה נחמדה שמקבילה ל @Juli ול 0404 היא ה Maudio Audiophile 24/96.
בהצלחה.
אם המטרה של כרטיס הקול שלך היא למוזיקה בלבד, תשכח מכל ה X-FI הללו, ותקנה EMU 0404 או 1212 (שהוא יקר יותר) ואתה תקבל הרבה יותר.
בלי, גימיקים מיותרים, שטויות ותמיכה ב 7.1 רמקולים שאתה לא צריך בכלל. פשוט סטריאו נטו.
עוד אופציות שכדאי לך לשקול הן ESI @Juli, לדעתי הוא עדיף על ה EMU 0404 בגלל הדריברים שלו, שהם טובים בעוד ה EMU 0404 הוא בסופו של דבר מוצר מבית קריאטיב(EMU היא חברת בת), והדריברים שלהם הם מהנוראיים ביותר שראיתי מכל יצרן חומרה שאי פעם עבדתי איתו.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי The-Fox ב 30/12/2006 2:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אהלןThe-Fox כתב:יש סקירה די טובה של אנטולי ב HWZONE על ה X-FI ExtremeMusic, ממליץ לך לקרוא אותה.
בלי גימיקים שטויות ותמיכה ב 7.1 רמקולי םשאתה לא צריך בכלל. פשוט סטריאו נטו.
עוד אופציות שכדאי לך לשקול הן ESI @Juli, לדעתי הוא עדיף על ה EMU 0404 בגלל הדריברים שלו, שהם טובים.
לעומת זאת ה EMU 0404 הוא בסופו של דבר מוצר מבית קריאטיב, והדריברים שלהם הם הנוראיים ביותר שראיתי מכל יצרן חומרה שאי פעם עבדתי איתו.
בהצלחה....
תוכל לציין מחירים אפיניים של המוצרים שציינת?
תודה, יאיר
- The-Fox
- חבר ותיק

האלן יאיר,
תלוי איפה אתה קונה את המוצרים.
אני יכול לתת מחירי חו"ל את החשבון תעשה בעצמך.
EMU 0404 חדש נמכר בכ 100$, אולי קצת פחות, כמ"ל Maudio audiophile 24/96
ה ESI צריך להיות במחיר דומה.
ה EMU 1212 נמכר חדש בכ 150$ למרות שעד לא מזמן הוא היה נמכר ב 200$.
ה EMU 1212 נמכר חדש בכ 150$ למרות שעד לא מזמן הוא היה נמכר ב 200$.
ה EMU 0404 וה1212 נחשבים ליותר טובים באיכות הצליל למטרות מוזיקה/סרטים מEXTREM MUSIC X-FI או מה Audigy 2 ???The-Fox כתב:האלן יאיר,
ה EMU 1212 נמכר חדש בכ 150$ למרות שעד לא מזמן הוא היה נמכר ב 200$....
לא ראיתי אותם באף אתר מכירות... איפה אפשר לקנות אותם בארץ? (לינק)
- The-Fox
- חבר ותיק

יאיר, כמו שרשמתי מקודם, אלו מחירי חו"ל.yairf כתב:אלו מחירי חו"ל או בארץ? יש כאלו עם הגברת מיקרופון ("פנטום")?...
המחירים בארץ הם כפי 2.
לגבי ההגברת מיקורופון אני לא יודע, תסתכל באתר הבית שלהם.
TheOne23:
הכרטיסים האלה לא חדשים בשוק, הם בעיקר מיועדים להקלטות ולכן הדגש בהם הוא יותר על האיכות ופחות על הפיצ'רים והגימיקים.
הנה קישור ל 1212
ל 0404 לא מצאתי אבל אני מאמין שהוא נמכר בארץ, ממליץ לך לברר עם חנויות כמו חלילית וכלי זמר.
חשבתי שהם לא עולים הרבה...אבל 1650 ש"ח... וואו!The-Fox כתב:יyairf כתב:אלו מחירי חו"ל או בארץ? יש כאלו עם הגברת מיקרופון ("פנטום")?...
TheOne23:
הכרטיסים האלה לא חדשים בשוק, הם בעיקר מיועדים להקלטות ולכן הדגש בהם הוא יותר על האיכות ופחות על הפיצ'רים והגימיקים.
הנה קישור ל 1212
ל 0404 לא מצאתי אבל אני מאמין שהוא נמכר בארץ, ממליץ לך לברר עם חנויות כמו חלילית וכלי זמר....