ריסבריי
1. האם מעבר לשנאי ,כרטיס זכרון,כבל HDMI לטלוויזיה אני צריך עוד משהו?
2. יש צלעות קירור כאלו באיביי האם הם נחוצות? ואם כן מוראה היכן להדביקם?
3. בהנחה ויש את הדברים לעיל...אזי נשאר מערכת הפעלה openelec וזהו?
3. בהנחה ויש את הדברים לעיל...אזי נשאר מערכת הפעלה openelec וזהו?
1.אפשר להוסיף דונגל WIFInew2014 כתב:1. האם מעבר לשנאי ,כרטיס זכרון,כבל HDMI לטלוויזיה אני צריך עוד משהו?
3. בהנחה ויש את הדברים לעיל...אזי נשאר מערכת הפעלה openelec וזהו?...
2.לא צריך
3.לצרוב openelec ולהנות
לגבי הUSB, זה לא מדויק בכלל.
הרסברי יודע להשתמש בכל היציאות, אך הרוחב פס והזרם משותפים.
הזרם הוא ברוב המקרים הנקודה הכי חלשה כי הוא מוגבל במקור ל 600ma שזה מה שכונן נייד אחד יצרוך ~
אפשר בקובץ הגדרות לשנות זאת ל 1.2A שישפר את המצב משמעותית. רק צריך לוודא שספק השנאי תומך בזרם של לפחות 2A
במצב זה תוכל לנצל wifi וכונן במקביל + מקלדת ועכבר אלחוטיים
מעבר לכך, יש אנשים שביטלו/שינו נגדים על הלוח והגיעו למעל 2A אבל זה נראה לי מוגזם ל99.99% מהאנשים
הרסברי יודע להשתמש בכל היציאות, אך הרוחב פס והזרם משותפים.
הזרם הוא ברוב המקרים הנקודה הכי חלשה כי הוא מוגבל במקור ל 600ma שזה מה שכונן נייד אחד יצרוך ~
אפשר בקובץ הגדרות לשנות זאת ל 1.2A שישפר את המצב משמעותית. רק צריך לוודא שספק השנאי תומך בזרם של לפחות 2A
במצב זה תוכל לנצל wifi וכונן במקביל + מקלדת ועכבר אלחוטיים
מעבר לכך, יש אנשים שביטלו/שינו נגדים על הלוח והגיעו למעל 2A אבל זה נראה לי מוגזם ל99.99% מהאנשים
קיבלתי את החבילה בשעה טובה לפני יומיים ...
עבדתי לפי המדריך של tomer953 הכל מוסבר והתקנה חלקה ופשוטה.
ואני מאוד מרוצה עד כה אם כי מעט איטי בכל מה שקשור לטעינה של סדרות או סרטים. ) כרגע על wifi ואולי זו הסיבה)
את ההרחבה של TheWiz לא הצלחתי להתקין מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הrpi לרשת הביתית.
בשורה התחתונה ודיברו על זה המון פה תמורה שווה למחיר
עבדתי לפי המדריך של tomer953 הכל מוסבר והתקנה חלקה ופשוטה.
ואני מאוד מרוצה עד כה אם כי מעט איטי בכל מה שקשור לטעינה של סדרות או סרטים. ) כרגע על wifi ואולי זו הסיבה)
את ההרחבה של TheWiz לא הצלחתי להתקין מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הrpi לרשת הביתית.
בשורה התחתונה ודיברו על זה המון פה תמורה שווה למחיר