מסך מחשב
אני מתלבט אם שווה להשקיע על המסך הזה Dell IPS U2414H ובזאפ בעקרון יש מסכי IPS ב900 שקל אבל מ2 סיבות אני מעדיף את U2414H: והן: 1. המסגרת דקה מאוד 2. יש חיבור HDMI בנוסף לDP (אני צריך את שניהם.)
אבל האם שווה להשקיע עליו, איך איכות התמונה שלו מול המתחרים ברמת מחיר הזו (1000-1700 IPS)?
או שכדאי להשקיע בכלל על מסך 4k שעולה 3 אלף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891743 ?
דרך אגב למישהו יש מושג איפה אפשר לראות את המסך הקעור של סמסונג בתצוגה [LS27D590CS , S27D590CS]? או מסכי 4k?
אבל האם שווה להשקיע עליו, איך איכות התמונה שלו מול המתחרים ברמת מחיר הזו (1000-1700 IPS)?
או שכדאי להשקיע בכלל על מסך 4k שעולה 3 אלף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891743 ?
דרך אגב למישהו יש מושג איפה אפשר לראות את המסך הקעור של סמסונג בתצוגה [LS27D590CS , S27D590CS]? או מסכי 4k?
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
המסכים של דל מדהימים. ולדעתי שווים את ההפרש. אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל על סמך אינסוף ביקורות.
יותר מזה, הוא עונה לך על כל הבקשות
לא צריך להרחיק עד ירושלים, יותר מזה, זה מריח כמו פרסומת.
לא צריך להרחיק עד ירושלים, יותר מזה, זה מריח כמו פרסומת.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
הבאתי 3 דגמים שונים של דל, אתה יכול להפנות אותי לביקורות על הדגמים האלה?Chura כתב:המסכים של דל מדהימים. ולדעתי שווים את ההפרש. אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל על סמך אינסוף ביקורות.
לא צריך להרחיק עד ירושלים, יותר מזה, זה מריח כמו פרסומת....
לא הבנתי איך ירושלים נכנסה לכאן ועל איזה פרסומת דיברת?
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היה מישהו שפירסם איזה טכנאי מירושלים, מחקו לו את ההודעה אז אני יוצא שאני פיתה, לא נורא 
אני רואה רק דגם אחד והוא מאוד מומלץ (של דל)
לדעתי היום לא שווה להשקיע 3000 ב4k.
לדעתי היום לא שווה להשקיע 3000 ב4k.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
כן הייתי צריך להוסיף לינק לאחד המסכים הזולים יותר של DELL P2414HChura כתב:היה מישהו שפירסם איזה טכנאי מירושלים, מחקו לו את ההודעה אז אני יוצא שאני פיתה, לא נורא
לדעתי היום לא שווה להשקיע 3000 ב4k....
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX