מקרן קול-עזרה בבקשה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
yooosss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

טוב אז שלום לכולם,
אחרי שרציתי טיפה לשדרג את השמע,ובעקבות זה שיש לי חדר קטנטן שאני לא אוהב להעמיס עליו,והאפשרות לגמור את כל הסיפור בפלטה אחת על השולחן וסאבופר,מקרן קול נראה לי ממש טוב בשבילי-אך ורק אם זה באמת מספק את הסחורה.
אני מעוניין לרכוש מקרן קול לחדר
307 אורך
2.76 רוחב
מטר מרובע פלוס מינוס, שישמש אותי בעיקר לps4 ולטלויזיה, ויספק 5.1 או 7.1 גם אם מדומה.
עד היום הסתדרתי עם הרמקולים של הטלויזיה (sony w653).
אז ככה,אחרי בדיקות מרובות הבנתי שהחברה שכדאי לי לשים עליה את שקליי זו ימאהה בלבד כי היא היחידה ש!כביכול! מצליחה לדמות 5.1 בדגמים היקרים.
בארץ המחירים פשוט מופקעים,מה ששלח אותי לאמזון,ואמזון מבין ימאהה שולחות רק 2 דגמים ספציפים(תקנו אותי אם אני טועה?)
ysp 2500 ysp1400
ממה שקראתי ysp 1400 לא מספק את מה שלשמו הוא יוצר אך עולה 1400 היישר מאמזון למפתן דלתי-בארץ אפשר לקנות ב3000.
הדגם השני והיקר ysp 2500 ניתן להביא ב4000 עד לבית מאמזון,בעוד שבארץ ניתן להביא בסביבות ה 6וחצ-7.
בהתחלה התקציב שלי היה 2500..עליתי ל3 ושם קיוויתי לעצור..ועכשיו אני עולה ל4...שאם אני מקבל משהו ממש ממש משופר שעושה בוודאות את העבודה ומטורף אם קצת שגעון אני אזמין את זה..
(עוד נקודה מסויימת-הימאהה מוציאה
162 W total power: 2 W x 16 beam drivers + Dynamic 130 W subwoofer
וחבר שלי אמר לי שזה אולי לא מתאים לחדר כמו שלי יותר לסלון ובגלל זה יש מצב שאשמע פחות טוב..-קיצר עזרתכם..
צריך ממכם עזרה,כל מה שכתבתי פה זה רק על סמך פורומים בחו"ל וקצת עזרה מחברים בארץ.אין לי ידע בסאונד ואני לא יודע אם באמת זה יהיה לי טוב גם למימדי חדר.
אם בבקשה תוכלו לתת עצות או להסביר אני אשמח
אם יש לכם עצות ספציפיות למכשירים דומים אני גם אשמח.
אם יש עצות לגבי הדגמים שציינתי זה יהיה מצויין-או כל דגם אחר שניתן להביא מחו"ל.
אשמח אם תוכלו לעזור בהקדם כי הנושא הזה עולה לי כבר ביותר מידי שינה ואני לא מרגיש שאני מתקדם.
יש לי יציאה אופטית מה ps4,וגם מה טלויזיה.
על המקרן היקר יש 2 יציאות אופטיות +hdmi ,לזול אופטי אחד
תודה רבה וחג שמח!!!!!!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”