onkyo txds989
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בהנחה שבדקת שאתה לא ב Mute ( תתפלא זה קורה לכולם )mulkile כתב:שלום רכשתי היום מגבר של אונקיו חיברתי הכל כמו שצריך אני מפעיל ואין קול משום מה
המגבר מקבל דולבי דיגיטל מהדיוידי אבל אין שמע אם משהוא יכול לעזור לי אני אשמח
המגבר הוא מגבר אונקיו txds989
תודה מראש
מולי...
תבדוק שאתה לא ב Zone B .
למגבר הנ"ל יש שני Zones. אם חיברת את הרמקולים ל zone A וודא שאתה מנתב את ה
output אליו ואם חיברת ל Zone b נתב את ה output ל B.
ניתן לעשות זאת גם מהשלט.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לצערי לפני כמה דקות התקשר אלי דותן מנכ''ל טופ אודיו ואמר לי שנפנה טעות קניתי את המגבר מהעודפים של טופ אודיו שנערך היום ומחר בסטריאו שופ במחיר מגוחך של 2400 שקל ואומרים לי עכשיו שנפלה טעות ומבקשים שאני אחזיר את המגבר ואקבל פיצויי
ואני בתור בן אדם מן השורה הולך מחר להחזיר את המגבר אני בדרך להתאבל כל השבת על הטעות שלהם ממש חובבני
מה שבטוח שטופ אודיו כבר לא בטופ של הרשימה שלי
שיהיה סוף שבוע נעים ושנה אזרחית פוריה
ואני בתור בן אדם מן השורה הולך מחר להחזיר את המגבר אני בדרך להתאבל כל השבת על הטעות שלהם ממש חובבני
הרמקול שלי גדול יותר משלך
טופ אודיו כבר לא ב טופ
היום רכשתי מגבר!!!! אונקיו txds989
לצערי לפני כמה דקות התקשר אלי דותן מנכ''ל טופ אודיו ואמר לי שנפלה טעות קניתי את המגבר מהעודפים של טופ אודיו שנערך היום ומחר בסטריאו שופ במחיר מגוחך של 2400 שקל ואומרים לי עכשיו שנפלה טעות ומבקשים שאני אחזיר את המגבר ואקבל פיצויי
לצערי לפני כמה דקות התקשר אלי דותן מנכ''ל טופ אודיו ואמר לי שנפלה טעות קניתי את המגבר מהעודפים של טופ אודיו שנערך היום ומחר בסטריאו שופ במחיר מגוחך של 2400 שקל ואומרים לי עכשיו שנפלה טעות ומבקשים שאני אחזיר את המגבר ואקבל פיצויי
מצטער לשמועmulkile כתב:לצערי לפני כמה דקות התקשר אלי דותן מנכ''ל טופ אודיו ואמר לי שנפנה טעות קניתי את המגבר מהעודפים של טופ אודיו שנערך היום ומחר בסטריאו שופ במחיר מגוחך של 2400 שקל ואומרים לי עכשיו שנפלה טעות ומבקשים שאני אחזיר את המגבר ואקבל פיצויי
שיהיה סוף שבוע נעים ושנה אזרחית פוריה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: טופ אודיו כבר לא ב טופ
אם כבר אתה מדבר על אזרח מן השורה ,אז רק שתדע שלפי החוק אתה לא חייב להחזיר להם כלום!!!mulkile כתב: ואני בתור בן אדם מן השורה הולך מחר להחזיר את המגבר...
989 בפחות מ-3000 ?
ואגב - באמת אין צורך להחזיר את המכשיר, אם העסקה בוצעה באופן חוקי. המכשיר שלך והם צריכים ממש להתאמץ כדי שתחזיר להם אותו.
לא רק שטופ אודיו צריכים לבוא לקחת בעצמם, יותר מזה - יש חובה מוסרית לפצות אותך (לא רק להחזיר את הכסף) על פאק שלהם.
בהצלחה
ואגב - באמת אין צורך להחזיר את המכשיר, אם העסקה בוצעה באופן חוקי. המכשיר שלך והם צריכים ממש להתאמץ כדי שתחזיר להם אותו.
לא רק שטופ אודיו צריכים לבוא לקחת בעצמם, יותר מזה - יש חובה מוסרית לפצות אותך (לא רק להחזיר את הכסף) על פאק שלהם.
בהצלחה
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
טופ - אודיו שוב בטופ...
אכן עזות-מצח של המנכ"ל לבקש את הרסיבר בחזרה.
שייאכלו את פדיחה שלהם! - וישתקו.
שייאכלו את פדיחה שלהם! - וישתקו.
Re: טופ - אודיו שוב בטופ...
ועוד איזה פאדיחה....עופר_צפריר כתב:
שייאכלו את פדיחה שלהם! - וישתקו....
נראה לי הם שכחו איזה אפס בסוף...
mulkile אתה בטוח שזה המחיר שקנית את הרסיבר?
ניראה לי יותר מידי מוזר..
ניראה לי יותר מידי מוזר..
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
דבר ראשון אתה צודק. אבל..........
נכון, מדובר בטעות של החנות, טעות של המוכר וכו'. נכון שלפי החוק אתה לא צריך להחזיר להם את הציוד ולהגיד "שיחנקו", "בעיה שלהם" וכו'.
העניין הוא כזה, כשם שאנו דורשים הגינות מהמוכרים אני חושב שעלינו לדרוש אותה קודם מעצמנו. ברור לך שאם קנית את הרסיבר הנ"ל כחדש במחיר שציינת, אז לא רק שהחנות לא הרוויחה פה אפילו שקל, אלא הפסידה מספר אלפים.
תשים את עצמך בסיטואציות דומות. האם לא טעית אי פעם במהלך עבודתך? אם כתוצאה מטעות שלך היה נגרם הפסד כספי, לא היית רוצה להחזיר את הגלגל לאחור?
תשאל את עצמך האם באמת אתה צריך רסיבר כזה, או שקנית אותו בגלל המחיר והעובדה שהוא רסיבר מפוצץ. אם תוכל להסתפק ברסיבר אחר תשקול את החזרת הרסיבר הנ"ל. המינימום, לדעתי, שהחנות צריכה לפצות אותך הוא קניית רסיבר, ומוצרים אחרים ברווח אפס.
זאת לדעתי הוגנות הן מצד המוכר והן מצד הקונה.
כמו שאומרים: The ball is in your side of the court, and you have the advantage
העניין הוא כזה, כשם שאנו דורשים הגינות מהמוכרים אני חושב שעלינו לדרוש אותה קודם מעצמנו. ברור לך שאם קנית את הרסיבר הנ"ל כחדש במחיר שציינת, אז לא רק שהחנות לא הרוויחה פה אפילו שקל, אלא הפסידה מספר אלפים.
תשים את עצמך בסיטואציות דומות. האם לא טעית אי פעם במהלך עבודתך? אם כתוצאה מטעות שלך היה נגרם הפסד כספי, לא היית רוצה להחזיר את הגלגל לאחור?
תשאל את עצמך האם באמת אתה צריך רסיבר כזה, או שקנית אותו בגלל המחיר והעובדה שהוא רסיבר מפוצץ. אם תוכל להסתפק ברסיבר אחר תשקול את החזרת הרסיבר הנ"ל. המינימום, לדעתי, שהחנות צריכה לפצות אותך הוא קניית רסיבר, ומוצרים אחרים ברווח אפס.
זאת לדעתי הוגנות הן מצד המוכר והן מצד הקונה.
כמו שאומרים: The ball is in your side of the court, and you have the advantage
טוב חשבתי על זה מאתמול בערב ואני משתף אותכם במחשבות שלי
תראו מה אתם חושבים ? אם במידה זה היה ההפך ו-mulkile היה קונה את הרסיבר ב-24 K מבקום 2400 גם אז מנכ"ל החברה היה מתקשר אל mulkile ? ואומר לו אח שלי טעינו אני צריך להחזיר לך 20K שקל .
אני חושב שזה לא היה קורה בחיים,
תראו מה אתם חושבים ? אם במידה זה היה ההפך ו-mulkile היה קונה את הרסיבר ב-24 K מבקום 2400 גם אז מנכ"ל החברה היה מתקשר אל mulkile ? ואומר לו אח שלי טעינו אני צריך להחזיר לך 20K שקל .
אני חושב שזה לא היה קורה בחיים,
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/
http://www.kab.tv/