אוזניות Sennheiser RS120
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מנסיון של יותר מבנאדם אחד: אמזון ארה"ב. 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
להשתמש בשירות שילוח כגון MUSTOP או BUY2USA...
יש לי גם RS180, איפה מצאת ב-80$? אוזניות מצויינות, יושבות נוח, טווח קליטה ענק (עובר דרך 3 קירות בטון בבית שלי). עלו 300$ וירדו ל 200$ קצת לפני יציאת דגמים חדשים, קניתי 2 זוגות והייתי קונה עוד זוג אם אמצא מחיר קרוב ל 100$. אלה אוזניות פתוחות ומאוד שומעים את הסביבה, לי זה מצויין כי רציתי לשמוע מה הולך סביבי תוך צפיה בטלוויזיה. להשוואה hd598 שהיה לי זמן קצר וגם נחשבות פתוחות היו הרבה יותר מבודדות.
RS120 אוזניות on ear.
180 אוזניות over ear. אני מניח שיש יותר הבדלים כי 180 היא סדרה גבוהה יותר
RS120 אוזניות on ear.
180 אוזניות over ear. אני מניח שיש יותר הבדלים כי 180 היא סדרה גבוהה יותר
120 אוזניות מלפני יותר מעשר שנים. המון קרה מאז. אם מוצר הוא מושלם לא הייתי מהסס גם אם זה הרבה שנים אחרי שיצא לשוק. במקרה של ה120 ניתן לראות בביקורות שהדעות חלוקות. יש הרבה שמתלוננים על ניתוקים בזמן צפייה. מצד שני יש כאלה שמרוצים כולל הרבה מהפורום פה והמחיר באופן יחסי הרבה יותר זול מהסדרה החדשה 165 175 185 195.
הימור. רק אתה יכול להחליט אם לקחת אותו
הימור. רק אתה יכול להחליט אם לקחת אותו
מחירים הזויים... כולה אוזניות... כלומר אם אני רוצה לי ולאישתי אוזניות נגיד את נrs-180 צריך להוציא 1600 שח?? לא סביר בעליל... לא יודע אולי אני לא מנוסה בתחום האוזניות... אולי באמת הסאונד שמתקבל הוא משהו פנומנלי...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה משהו שאפשר להגיד על כל קנייה
כל החלטת תקציב היא עניין אישי בהתאם להעדפות
אם למישהו יש מליון שקל ויחליט לקנות ב-950 אלף קולנוע ביתי וב-50 אלף לנסוע בסמארט זה הזוי?
אוזניות זה לא רק שמע, בוודאי אם רוצים לשבת איתם הרבה שעות
יש גם ענין של משקל על הראש, לחץ על האוזניים, הזעה וכו'
כל אחד מחליט על תקציב שמתאים לצרכיו ולכיסו
כל החלטת תקציב היא עניין אישי בהתאם להעדפות
אם למישהו יש מליון שקל ויחליט לקנות ב-950 אלף קולנוע ביתי וב-50 אלף לנסוע בסמארט זה הזוי?
אוזניות זה לא רק שמע, בוודאי אם רוצים לשבת איתם הרבה שעות
יש גם ענין של משקל על הראש, לחץ על האוזניים, הזעה וכו'
כל אחד מחליט על תקציב שמתאים לצרכיו ולכיסו
@guyezra
·
אתה כמובן צודק...
פעם אחרונה שהשתמשתי באוזניות היה בשנות השמונים עם ווקמן...
מישהו יכול לתאר את החוויה של צפייה בסרט עם אוזניות כמו RS-120 או 180? האם זה נשמע טוב יותר או פחות מאשר מערכת רמקולים ביתית או סאונד של טלויזיה? זה שווה את ההשקעה?
תודה לכולם
·
אתה כמובן צודק...
פעם אחרונה שהשתמשתי באוזניות היה בשנות השמונים עם ווקמן...
מישהו יכול לתאר את החוויה של צפייה בסרט עם אוזניות כמו RS-120 או 180? האם זה נשמע טוב יותר או פחות מאשר מערכת רמקולים ביתית או סאונד של טלויזיה? זה שווה את ההשקעה?
תודה לכולם
·שאלה אם אתה חייב אלחוטי, ואם כן מה האופציות. כשנמאס לי מחוטי קניתי פנסוניק בסיסי באייבורי, 200 ש"ח, 0 נוחות, בשביל קליטה חייבות להיות בקו ישר עם מקלט. rs180 עלו 200$, משלוח די זול כי לא שוקלות הרבה, מסים עניין של מזל, יצא נגיד 900 ש"ח. בוודאות פי 5 טובים יותר מפנסוניק שהיה לי לפני, לא כי הצליל אלוהי למרות שהוא די טוב אלא כי ממש לא מרגישים אותם על הראש, לא מזיעים בהן וקולטות דרך קירות בטון (לא שחייב אבל נחמד).bar333 כתב:מחירים הזויים... כולה אוזניות... כלומר אם אני רוצה לי ולאישתי אוזניות נגיד את נrs-180 צריך להוציא 1600 שח?? לא סביר בעליל... לא יודע אולי אני לא מנוסה בתחום האוזניות... אולי באמת הסאונד שמתקבל הוא משהו פנומנלי......
למה אתה מחפש דגם שיצא מייצור ולא rs185 נגיד?