שאלה על iCLEBO

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
pbp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
אני חדש דנדש והגעתי לפורום בעקבות מחקר שאני עורך לפני רכישה של שואב אבק, בהתחלה בכלל חשבתי על הרומבה או הניטו אבל בעקבות קריאה פה בפורום התחלתי לחשוב על הiCLEBO אך יש לי מספר שאלות:
1. קראתי ביקורת דיי מאכזבת בCNET על הרובוטו. אשמח אם בעלי הרובוטו יפרטו מה הם חושבים על כך. הכתבה:
http://www.cnet.com/products/yujin-robot-iclebo-arte/
2. יש לי בית עם שתי קומות, ככל הנראה הרובוט יעבוד גם בקומה הראשונה וגם בקומה השניה, האם יש בעיה לאור המיפוי שהרובוט עושה או שבכל הפעלה נעשה מיפוי מחדש של החלל (אגב, מה לגבי נפילות ממדרגות?)
3. לא הבנתי מה הולך עם המחירים בארץ, בחול ראיתי שמדובר על סכום של כ1500 ש"ח . בארץ המחיר לא ברור (וגם לא מפורסם באתר שלהם) אך הבנתי שהוא בסביבות ה2500 שח (ושהיתרונות שלו לעומת קניה בחול זה אחריות של 3 שנים ושידרוג תוכנה). - מה בת'כלס המחירים ?
4. לגבי חלפים, באיביי מצאתי רק מטליות, האם ניתן לקנות חלפים בחול (בהנחה שהמחירים יותר זולים מאשר אצל היבואן בארץ)

תודה !

אוריזאבי
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תשובה חלקית

שליחה #2 

לגבי שתי קומות. לדעתי יש צורך בשני רובוטים, זה לא שאחד לא יכול לעשות את העבודה, אך הרעיון הוא שהם יעבדו שאתה לא בבית ולא שתתצרך להזיז את הרובוט מקומה לקומה.
לגבי המבחן. תקרא את המבחן פה באתר וראה את ההבדלים בתוצאות ותחליט.
לגבי חלקים תקרא בפורום הודעות. נדמה לי שההפרש לא גדול בין חלקים ברשת ואצל היבואן.

Wormer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

היי,

פרה פרה:
1. מכיר את הביקורת. בהחלט מורידה חשק. הסוגיה נחה בהחלטה: למה אתה קונה את השואב? אני קניתי בכדי לתחזק את רמת הניסיון בבית. לשם כך iClebo מספק את הסחורה. אכן העובדות בשטח מראות כי בפעולת שאיבה עצמה הוא פחות טוב. נכון לעכשיו לא יצא לי לחזור מהים עם חול ולנסות אותו. יש לי אדמה רגילה ליד הבית, אנסה לפורר ולבדוק. באופן כללי, אנשים בפורום שחיים עם כלבים אומרים שהמכשיר משרת אותם בצורה נאמנה.
2. לי יש בבית שני מפלסים (בגדול אותה סיטואציה עם הפרש גובה של 1.5 מטר ולא 3). מה שאני עושה זה להדליק את הרובות פעם במפלס אחד פעם באחר (פשוט מעביר את כולו עם עמדת טעינה ושם במקום החדש). הרובות "בוחן" את הסביבה ולומד אותה כל הדלקה מחדש, אך תודות לאלגוריתם התמצאות שלו, מבצע את העבודה מהר יותר מן המתחרים.
3. המחיר של 2500 עבור רכישה בארץ הוא אכן המחיר. כמו כל דבר: גם הניקיון בארץ לא זול :). קניתי בארץ. אם אתה שואל האם שווה: לי היה שווה כי המוצר יחסית חדש בשוק ורציתי מישהו שנותן אחראיות.
4. חלפים: נכון לעכשיו הרובוט אינו מספיק נפוץ בעולם בכדי שמוכרים של סחורה סינית יוכלו להתפתח. יש את המוכר הנוכחי ב-eBay אשר מוכר חלקי חילוף. אבל המוכרים לא אטרקטיביים. החבר'ה באתר אומרים שהבלאי לא מהיר ולכן לא תצטרך יותר מדי החלפות.

מקווה שעזרתי :)

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”