בכל מקרה זה נראה כמו עוד מוצר נישתי שרק חובבי אפל מושבעים ישתמשו בו. אני לא רואה את עצמי שם סנפיר של כריש בבית...
מחירים בחו"ל לעומת הארץ של Airstream
-
starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
3490 ש״ח ? המחיר באנגליה הוא 200 פאונד (פחות מ-1200 ש״ח).
בכל מקרה זה נראה כמו עוד מוצר נישתי שרק חובבי אפל מושבעים ישתמשו בו. אני לא רואה את עצמי שם סנפיר של כריש בבית...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יופי, עכשיו תוסיף ל-200 פאונד שלך שער המרה אמיתי ולא שער יציג, משלוח ומיסים בשיעור של 35.7%, ותגיע למחיר שבו הוא נמכר בארץ בפועל (למען הסר ספק, זה לא מחיר המחירון המצוטט בכתבה..!) - פשוט מדהים אותי איך כל שבוע מחדש אנשים פה מזדעקים על המחירים בארץ בלי שמץ של מושג מה המחירים בפועל...starrywolf כתב:3490 ש״ח ? המחיר באנגליה הוא 200 פאונד (פחות מ-1200 ש״ח)....
-
starrywolf
- חבר ותיק

לא הבנתי מה ניסית להגיד בעצם.
גם אם תכפיל בשער המרה אמיתי, תוסיף משלוח ומיסים לא תגיע למחיר שצויין בכתבה.
קח 200 פאונד, תוסיף נניח 50 פאונד משלוח, תוסיף 35.7% על שניהם ותכפיל ב-6 ש״ח -תקבל קצת יותר מ-2000 ש״ח.
איך הגעת מהסכום הזה ל-3490 ש״ח ?
עריכה: לא משנה, הבנתי את כוונתך. איפה ראית את המוצר הזה בארץ ב-2000 ש״ח ?
גם אם תכפיל בשער המרה אמיתי, תוסיף משלוח ומיסים לא תגיע למחיר שצויין בכתבה.
קח 200 פאונד, תוסיף נניח 50 פאונד משלוח, תוסיף 35.7% על שניהם ותכפיל ב-6 ש״ח -תקבל קצת יותר מ-2000 ש״ח.
איך הגעת מהסכום הזה ל-3490 ש״ח ?
עריכה: לא משנה, הבנתי את כוונתך. איפה ראית את המוצר הזה בארץ ב-2000 ש״ח ?
- epony
- חבר במועדון 10K

תחשוב על זה ככה: ה-A100 עולה באנגליה 200 פאונד, ובארה"ב כ-$500 - איך יכול להיות שהוא עולה שם 60% יותר?!? מסכנים האמריקאים איך עושקים אותם!!! 
-
starrywolf
- חבר ותיק

תחשוב על זה ככה: ה-A100 מיוצר באנגליה ולא בארה"ב - צריך לייצא אותו לשם !!! 
חוץ מזה, עדיין לא ענית לשאלתי איפה ראית את המוצר הנ"ל ב-2000 ש"ח בארץ.
חוץ מזה, עדיין לא ענית לשאלתי איפה ראית את המוצר הנ"ל ב-2000 ש"ח בארץ.
- epony
- חבר במועדון 10K

ברור שצריך לייצא אותו לשם - בגלל זה הוא עולה בארה"ב כ"כ הרבה יותר מאשר באנגליה - את אותה הלוגיקה שכחת להפעיל כשהשווית את המחיר באנגליה למחיר בישראל...
לא ראיתי את המוצר בארץ ב-2,000 ש"ח, כי לא ביררתי מה המחיר שלו בארץ - בדיוק כמו שאתה לא טרחת לברר מה המחיר שלו בארץ. יחד עם זאת, מנסיוני עם מוצרים של החברה, אפשר להשיג אותו בארץ במחיר תחרותי ביחס לאופציה של יבוא אישי (שתסתכם להערכתי ביותר מ-2,000 ש"ח).
לא ראיתי את המוצר בארץ ב-2,000 ש"ח, כי לא ביררתי מה המחיר שלו בארץ - בדיוק כמו שאתה לא טרחת לברר מה המחיר שלו בארץ. יחד עם זאת, מנסיוני עם מוצרים של החברה, אפשר להשיג אותו בארץ במחיר תחרותי ביחס לאופציה של יבוא אישי (שתסתכם להערכתי ביותר מ-2,000 ש"ח).
-
starrywolf
- חבר ותיק

באתר homecinema.co.il הוא נמכר במחיר של 3,950 ש"ח.
בכתבה צויין שהוא נמכר ב-3,490 ש"ח.
מעבר לכך לא מצאתי שום אזכור לכך שהמכשיר נמכר בארץ - גם לא בזאפ.
עכשיו בוא תסביר לי בבקשה איך מהמחירים האלה שציינתי הגעת למסקנה שניתן למצוא אותו בארץ במחיר של 2,000 ש"ח בקירוב.
אגב, 500 דולר בארה"ב זה כ-2,000 ש"ח - אם זה היה המחיר גם בארץ לא הייתי אומר כלום אבל המחיר גבוה הרבה יותר מזה.
בכתבה צויין שהוא נמכר ב-3,490 ש"ח.
מעבר לכך לא מצאתי שום אזכור לכך שהמכשיר נמכר בארץ - גם לא בזאפ.
עכשיו בוא תסביר לי בבקשה איך מהמחירים האלה שציינתי הגעת למסקנה שניתן למצוא אותו בארץ במחיר של 2,000 ש"ח בקירוב.
אגב, 500 דולר בארה"ב זה כ-2,000 ש"ח - אם זה היה המחיר גם בארץ לא הייתי אומר כלום אבל המחיר גבוה הרבה יותר מזה.
- epony
- חבר במועדון 10K

תמשיך לחפש מחירים באינטרנט ואני אמשיך להסביר לך שכל קשר בין מחירים אונליין למחירים בפועל הוא מקרי בהחלט. 
-
starrywolf
- חבר ותיק

יכול להיות, אבל בסופו של דבר לא נתת לי אפילו שם של חנות אחת בארץ שמוכרת את המוצר ב-2,000 ש"ח.
אם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר אנא הבא דוגמה אחת ויחידה לחנות שכזאת ואוריד את הכובע בפניך.
אם אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר אנא הבא דוגמה אחת ויחידה לחנות שכזאת ואוריד את הכובע בפניך.
- epony
- חבר במועדון 10K

מצטער, אבל לא באתי לעשות את השיעורי בית שלך. צא ולמד... 
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·epony כתב:תמשיך לחפש מחירים באינטרנט ואני אמשיך להסביר לך שכל קשר בין מחירים אונליין למחירים בפועל הוא מקרי בהחלט....
אתה כל פעם חוזר על אותה מנטרה שהמחיר מחירון לא מייצג את המחיר האמיתי, אז בוא ניישר קו, אתה לא מגלה לנו את אמריקה בזה... הכל ידוע.
מה שמנסים להסביר לך כל פעם מחדש שגם המחיר בפועל הרבה יותר יקר מחול עם העלויות משלוח.
תאמין לי בדקתי עשרות מוצרים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
starrywolf
- חבר ותיק

·of1978 כתב:·......
אתה כל פעם חוזר על אותה מנטרה שהמחיר מחירון לא מייצג את המחיר האמיתי, אז בוא ניישר קו, אתה לא מגלה לנו את אמריקה בזה... הכל ידוע.
מה שמנסים להסביר לך כל פעם מחדש שגם המחיר בפועל הרבה יותר יקר מחול עם העלויות משלוח.
תאמין לי בדקתי עשרות מוצרים....
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.
חוץ מזה, אם אתה מסרב לתת לי שם של מקום אחד שמוכר את המוצר במחיר שציינתי כנראה שיש דברים בגו.
- epony
- חבר במועדון 10K

אני לא חוזר על שום "מנטרה", אני פשוט מפריך את השטויות שכתב פה המגיב הראשון לכתבה, ומבטל את הדרישות ההזויות שלו במהלך הדיון הזה, שהוא מתעקש לדרדר לרמות שלא מכבדות את התרבות המקובלת בפורום.of1978 כתב:·......
תאמין לי בדקתי עשרות מוצרים....
אני לא חייב לאף אחד הסברים והוכחות - נטל ההוכחה הוא על הגאון שדווקא כן טרח להציב את המחיר בחו"ל לפני מיסים ושילוח למחיר המחירון בארץ. אין לי מושג למה הוא חושב שמישהו צריך לעבוד בשבילו כדי שהוא יפסיק לדבר שטויות אחרי שכבר הפריכו אותן. מצד שני, עכשיו הוא טוען שאני משת"פ או משהו כזה וש-"יש דברים בגו" בגלל שאני לא נופל לרגליו בהכנעה ומספק לו את הדרישות ההזויות וחסרות הפשר שלו. כפי שכבר ציינתי בעבר, מי שמבקש למצוא את הפערים בפועל בין המחירים בארץ ובחו"ל, מוזמן לעשות שיעורי בית - זה באמת לא כזה קשה, ובטוח שזאת לא העבודה שלי. אין לי עניין להמשיך ולדון עם מי שנוקט בטקטיקות דיון של העברת נטל ההוכחה אל הצד השני אחרי שהטענה שלו הופרכה מכל וכל, וטענה לאינטרסים סמויים בקרב מי שסימך את טענותיו כהלכה.
נ.ב. תתפלא, אבל גם אני בדקתי (ולא רק בדקתי) עשרות ואפילו מאות מוצרים בשנים האחרונות, ואם תחפש לא יותר מדי קשה תמצא עשרות ואפילו מאות הודעות שלי שמפרטות בדיוק את ההבדלים בין המחיר בפועל בארץ למחיר בחו"ל אחרי שילוח ומיסים. אני לא מהסס להמליץ על יבוא אישי מחו"ל כשזה משתלם, אבל להגיד שזו תמיד הדרך הטובה ביותר לקנות מוצר זו הגזמה.
-
starrywolf
- חבר ותיק

וואו... כמות השטויות שנכתבה בהודעתך האחרונה פשוט שוברת שיאים...
אם הדרישה שלי לקבל שם של חנות אחת שמוכרת מוצר ב-2000 ש"ח בארץ על מנת להוכיח את צדקתי (או להוכיח אותך על טעותך) נחשבת "הזויה" בעינייך אז כנראה שאתה לא מבין את פירוש המושג "הזוי".
לגבי "התעקשותי לדרדר את הדיון": כל שכתבתי בהודעה הראשונה שלי היה המחיר בחו"ל לעומת הארץ ושזה מוצר נישתי לחובבי אפל מושבעים.
מי שדרדר את השרשור זה דווקא אתה שמתעקש על כך שהמחיר בארץ זהה למחירו בחו"ל כולל מיסים ומשלוח בלי לספק ולו הוכחה אחת לאחר שכבר ציינתי שאני לא הצלחתי למצוא הוכחה שכזו בעצמי.
"להגיד שזו תמיד הדרך הטובה ביותר לקנות מוצר" - איפה בדיוק כתבתי את זה ?
"אחרי שהטענה שלו הופרכה מכל וכל, וטענה לאינטרסים סמויים בקרב מי שסימך את טענותיו כהלכה" - על זה כבר באמת שאין לי מה לומר... אם הפרכת את טענתי וסימכת את טענותייך...
בכל מקרה, אין לי עניין לריב איתך - תמשיך להאמין במה שאתה רוצה להאמין בו. ממילא אתה תוקף גם אנשים נוספים שמוכיחים אותך על טעותך אבל אתה עדיין בשלך.
מבחינתי הדיון הזה הסתיים.
אם הדרישה שלי לקבל שם של חנות אחת שמוכרת מוצר ב-2000 ש"ח בארץ על מנת להוכיח את צדקתי (או להוכיח אותך על טעותך) נחשבת "הזויה" בעינייך אז כנראה שאתה לא מבין את פירוש המושג "הזוי".
לגבי "התעקשותי לדרדר את הדיון": כל שכתבתי בהודעה הראשונה שלי היה המחיר בחו"ל לעומת הארץ ושזה מוצר נישתי לחובבי אפל מושבעים.
מי שדרדר את השרשור זה דווקא אתה שמתעקש על כך שהמחיר בארץ זהה למחירו בחו"ל כולל מיסים ומשלוח בלי לספק ולו הוכחה אחת לאחר שכבר ציינתי שאני לא הצלחתי למצוא הוכחה שכזו בעצמי.
"להגיד שזו תמיד הדרך הטובה ביותר לקנות מוצר" - איפה בדיוק כתבתי את זה ?
"אחרי שהטענה שלו הופרכה מכל וכל, וטענה לאינטרסים סמויים בקרב מי שסימך את טענותיו כהלכה" - על זה כבר באמת שאין לי מה לומר... אם הפרכת את טענתי וסימכת את טענותייך...
בכל מקרה, אין לי עניין לריב איתך - תמשיך להאמין במה שאתה רוצה להאמין בו. ממילא אתה תוקף גם אנשים נוספים שמוכיחים אותך על טעותך אבל אתה עדיין בשלך.
מבחינתי הדיון הזה הסתיים.