משחק מומלץ לילד בן 7 לXBOX ONE
שלום,
לאחי הקטן(בן 7) יש עוד מעט יום הולדת, ואני מעוניין לקנות לו משחק מכות בסגנון טקן.
אין לי יותר מדי מבחר(משחקים ל360 לא עובדים בוואן), ומצאתי בעיקרון 2 מועמדים ראויים: טקן 7 ומורטל קומבט X.
כעיקרון, מהסתכלות קצרה ביוטיוב, נראה ששני המשחקי הללו די דומים. לכן, אם תנאי הרכישה יהיו זהים, אני כנראה אלך על טקן כי אותו אני מכיר ויודע שגם ילדים קטנים יכולים לחרבש מקשים ולהנות ממנו.
הבעיה היא שטקן 7, חוץ מביפן, עוד לא יצא. הוא היה אמור לצאת בכל העולם ב18 במרץ, אך נראה שיש עיכוב כלשהו.
בעיקרון יש לי עוד זמן, יום ההולדת של אחי הוא ב24 לחודש.. הבעיה שאני לא לא מוצא שום מקום באינטרנט שאומר מתי הוא ייצא.
אז השאלה הראשונה שלי:
האם מישהו יודע מתי טקן 7 אמור לצאת?
השאלה השניה:
האם מורטל קומבט X דומה לטקן מהבחינה שילדים קטנים יוכלו ללחוץ על כפתורים באופן חצי רנדומלי ובכל זאת להנות(כך זה לפחות היה נראה לי מהסתכלות ביוטיוב).
השאלה השלישית:
להפתעתי, המחיר של מורטל קומבט בארץ כמעט זהה למחיר של אמזון.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886507
בחנות הראשונה(GameMobile) רשום את הדבר הבא:
"שימו לב:
ישנן חנויות המנצלות את תמימות הלקוח ,
קיימות חנויות המוכרות לכם משחקים בגרסא האסייתית,
גרסא זו מגבילה את המשתמש אשר אין ברשותו משתמש אסייתי כגון:
הורדת,תכנים רשמיים שישוחררו לאותו המשחק,ועוד הרבה פיצ'רים שלא תוכלו לממש ברשת האונליין."
מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר?
הXBOX של אח שלי הוא מארה"ב, אז האם הגרסה האירופית טובה בשבילו?
תודה רבה לעוזרים מראש!
לאחי הקטן(בן 7) יש עוד מעט יום הולדת, ואני מעוניין לקנות לו משחק מכות בסגנון טקן.
אין לי יותר מדי מבחר(משחקים ל360 לא עובדים בוואן), ומצאתי בעיקרון 2 מועמדים ראויים: טקן 7 ומורטל קומבט X.
כעיקרון, מהסתכלות קצרה ביוטיוב, נראה ששני המשחקי הללו די דומים. לכן, אם תנאי הרכישה יהיו זהים, אני כנראה אלך על טקן כי אותו אני מכיר ויודע שגם ילדים קטנים יכולים לחרבש מקשים ולהנות ממנו.
הבעיה היא שטקן 7, חוץ מביפן, עוד לא יצא. הוא היה אמור לצאת בכל העולם ב18 במרץ, אך נראה שיש עיכוב כלשהו.
בעיקרון יש לי עוד זמן, יום ההולדת של אחי הוא ב24 לחודש.. הבעיה שאני לא לא מוצא שום מקום באינטרנט שאומר מתי הוא ייצא.
אז השאלה הראשונה שלי:
האם מישהו יודע מתי טקן 7 אמור לצאת?
השאלה השניה:
האם מורטל קומבט X דומה לטקן מהבחינה שילדים קטנים יוכלו ללחוץ על כפתורים באופן חצי רנדומלי ובכל זאת להנות(כך זה לפחות היה נראה לי מהסתכלות ביוטיוב).
השאלה השלישית:
להפתעתי, המחיר של מורטל קומבט בארץ כמעט זהה למחיר של אמזון.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886507
בחנות הראשונה(GameMobile) רשום את הדבר הבא:
"שימו לב:
ישנן חנויות המנצלות את תמימות הלקוח ,
קיימות חנויות המוכרות לכם משחקים בגרסא האסייתית,
גרסא זו מגבילה את המשתמש אשר אין ברשותו משתמש אסייתי כגון:
הורדת,תכנים רשמיים שישוחררו לאותו המשחק,ועוד הרבה פיצ'רים שלא תוכלו לממש ברשת האונליין."
מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר?
הXBOX של אח שלי הוא מארה"ב, אז האם הגרסה האירופית טובה בשבילו?
תודה רבה לעוזרים מראש!
נערך לאחרונה על ידי giladk123 ב 09/04/2015 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
מורטל קומבט X זה משחק אלים מאוד אפילו בז'אנר משחקי המכות. אתה בטוח שאתה רוצה שילד בן 7 ישחק במשחק שאתה יכול לערוף ראשים, לעקור לבבות ולשבור עמוד שדרה בצורה כזו גרפית?
יש לך את DEAD OR ALIVE 5:
http://www.gamestop.com/xbox-one/games/ ... und/117138
יש לך את DEAD OR ALIVE 5:
http://www.gamestop.com/xbox-one/games/ ... und/117138
בהחלט בעייתי האלימות שאתה מדבר עליה.
אתה יכול להגיד לי עד כמה היא שכחיה(בסרטונים שראיתי ביוטיוב לא ראיתי אלימות כזו), ובנוסף עד כמה האקטים האלה "מציאותיים"?
זאת אומרת, האם זה נראה כמו 2 דמויות מצוירות שנלחמות או ממש כמו בן אדם שנעקר לו הלב?
אתה מכיר את המשחק DEAD OR ELIVE? אף פעם לא שעמתי עליו פשוט..(במורטל קומבט אף פעם לא שחקתי, אבל לפחות שמעתי עליו).
ראיתי אותו לפני שפתחתי את האשכול, ודווקא חשבתי שהוא סוג של משחק פרובוקטיבי לכל מיני חובבי HENTAI אסיאתיים, כל הלוחמות היו נשים בבקיני ונראה לי שזה לא במקרה.
אני מתבלבל, אפשר לקנות את המשחק הזה לילד בן 7?
בנוסף, פדיחה.
באתי לתקן אבל כבר הגבת.
התבלבלתי, אח שלי נולד ב24 למאי, לא באפריל.
חחחחח
אז כנראה שבכל זאת אחכה לטקן, נקווה שעד אז הוא ייצא לעולם.
אתה יכול להגיד לי עד כמה היא שכחיה(בסרטונים שראיתי ביוטיוב לא ראיתי אלימות כזו), ובנוסף עד כמה האקטים האלה "מציאותיים"?
זאת אומרת, האם זה נראה כמו 2 דמויות מצוירות שנלחמות או ממש כמו בן אדם שנעקר לו הלב?
אתה מכיר את המשחק DEAD OR ELIVE? אף פעם לא שעמתי עליו פשוט..(במורטל קומבט אף פעם לא שחקתי, אבל לפחות שמעתי עליו).
ראיתי אותו לפני שפתחתי את האשכול, ודווקא חשבתי שהוא סוג של משחק פרובוקטיבי לכל מיני חובבי HENTAI אסיאתיים, כל הלוחמות היו נשים בבקיני ונראה לי שזה לא במקרה.
אני מתבלבל, אפשר לקנות את המשחק הזה לילד בן 7?
בנוסף, פדיחה.
באתי לתקן אבל כבר הגבת.
התבלבלתי, אח שלי נולד ב24 למאי, לא באפריל.
אז כנראה שבכל זאת אחכה לטקן, נקווה שעד אז הוא ייצא לעולם.
@Batnun
תודה רבה שעזרת לי לשלול את המשחק הזה על הסף.
מה שכן, זה נראה אחלה משחק לאנשים בוגרים.
אתה יודע אולי מתי טקן/סטריט פייטר(הוא לא עד כדי כך אלים אני מקווה, נכון?) יוצא?
ומה אתה אומר על DEAD OR ALIVE 5?
תודה מראש
תודה רבה שעזרת לי לשלול את המשחק הזה על הסף.
מה שכן, זה נראה אחלה משחק לאנשים בוגרים.
אתה יודע אולי מתי טקן/סטריט פייטר(הוא לא עד כדי כך אלים אני מקווה, נכון?) יוצא?
ומה אתה אומר על DEAD OR ALIVE 5?
תודה מראש
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

שיחקתי ב DEAD OR ALIVE הקודמים בסדרה. נכון יש שם נשים בביקיני חשוף מאוד.
אולי סטריט פייטר עדיף כי שם האלימות לא מפורטת כמו במורטל קומבט.
טקן 7 אמור לצאת לקונסולות אבל לא הוכרז עדיין תאריך יציאה.
אולי סטריט פייטר עדיף כי שם האלימות לא מפורטת כמו במורטל קומבט.
טקן 7 אמור לצאת לקונסולות אבל לא הוכרז עדיין תאריך יציאה.
@toxin
לצערי, נראה שסטריט פייטר מתכננים להוציא משחק אקסולוסיבי לPS4, וגם הוא לא ייצא בזמן הקרוב.
בנוגע לטקן, לפי מה שקראתי באינטרנט, הוא יצא כבר ביפן ב18 לפברואר והיה אמור לצאת לכל העולם ב18 במרץ, אך משום מה מתעכב. השאלה היא כמה זמן.. אני כנראה אחכה עד תחילת חודש מאי ואם הוא לא ייצא עד אז אקנה משחק אחר.
נראה שכל משחקי המכות לא ממש מתאימים, האם אתה מכיר משחק אחר שילד בן 7 יכול להנות ממנו?
בעיקר רצוי משחקים שהוא יוכל לשחק עם חברים שלו(לא ברשת, בבית), ועדיף שלא משחקי ספורט כי כבר יש לו כאלה.
ראיתי טריילר של נארוטו וזה היה נראה לי די יפה, אני לא יודע אם הוא רואה את הסדרה הזו.. אבל המשחק נראה די מגניב.
אתה מכיר אולי משחק מרוצים שיתאים לו?
תודה רבה מראש על העזרה
לצערי, נראה שסטריט פייטר מתכננים להוציא משחק אקסולוסיבי לPS4, וגם הוא לא ייצא בזמן הקרוב.
בנוגע לטקן, לפי מה שקראתי באינטרנט, הוא יצא כבר ביפן ב18 לפברואר והיה אמור לצאת לכל העולם ב18 במרץ, אך משום מה מתעכב. השאלה היא כמה זמן.. אני כנראה אחכה עד תחילת חודש מאי ואם הוא לא ייצא עד אז אקנה משחק אחר.
נראה שכל משחקי המכות לא ממש מתאימים, האם אתה מכיר משחק אחר שילד בן 7 יכול להנות ממנו?
בעיקר רצוי משחקים שהוא יוכל לשחק עם חברים שלו(לא ברשת, בבית), ועדיף שלא משחקי ספורט כי כבר יש לו כאלה.
ראיתי טריילר של נארוטו וזה היה נראה לי די יפה, אני לא יודע אם הוא רואה את הסדרה הזו.. אבל המשחק נראה די מגניב.
אתה מכיר אולי משחק מרוצים שיתאים לו?
תודה רבה מראש על העזרה
@toxin
אם אני לא טועה, הFORZA זה משחק המירוצים שהגיע עם האקסבוס. הוא היה נראה יפה אך לא מתאים לילד קטן(מציאותי מדי, גם לי ולאחי בן ה16 היה קשה לשחק בו).
שני המשחקים האחרים נראו לי קצת מעפנים מדי.. הם אמנם זולים כך שאני אוכל לקנות את שניהם ואולי אפילו עוד משחק(למשל קילר אינססטינקט), אבל אני מעדיף לא לקנות הרבה משחקים שהוא לא ישחק בהם בכלל.
למשל בפיפא 2015 שההורים שלי קנו לו לפני כמה חודשים טובים, הוא משחק עם חברים שלו עד עכשיו, ולא נראה שהוא מתכוון להפסיק בקרוב.. אני מעדיף לקנות משהו כזה.
הסתכלתי הפעם על הטריילר הרשמי של DEAD OR ALIVE 5 ולא ראיתי נשים חשופות כלכך(וראיתי גם דמויות גבריות לשם שינוי).
יכול להיות שבסרטון הקודם שראיתי על המשחק, זה היה של אנשים שהתלהבו מדמויות נשיות בלבוש חושפני, אך בפועל אין על זה כלכך דגש?
זאת אומרת, גם בטקן רואים נשים בבגדים מינימליים, העניין הוא שלא שמים על זה ממש דגש. אח שלי הרי לא נזיר, הוא חי בעולמנו, מן הסתם שיצא לו לראות פה ושם בטלוויזיה נשים בלבוש פרובוקטיבי. השאלה היא אם בדד אור אלייב מדגישים נשים בלבוש חושפני כך שזה חוצה את הגבול, מה אתה אומר?
ד"א, מה דעתך על קילר אינסטינקט? זה נראה על פניו משחק מכות רגיל.. הקטע שמשום מה הוא נראה לי קצת מעפן(והמחיר בהתאם). שמעת עליו פעם?
בכל מקרה, בגלל שחשבתי שאח שלי נולד חודש מוקדם יותר
, פתחתי את האשכול הזה מוקדם מדי.
אני מקווה שעד תחילת החודש הבא אולי טקן ייצא ואז אני אקנה אותו.
לפי ניסיונך, עיכובים כאלה נפתרים בזמן כזה או שאין סיכוי?
תודה על הסבלנות עם בור שכמותי חח
אם אני לא טועה, הFORZA זה משחק המירוצים שהגיע עם האקסבוס. הוא היה נראה יפה אך לא מתאים לילד קטן(מציאותי מדי, גם לי ולאחי בן ה16 היה קשה לשחק בו).
שני המשחקים האחרים נראו לי קצת מעפנים מדי.. הם אמנם זולים כך שאני אוכל לקנות את שניהם ואולי אפילו עוד משחק(למשל קילר אינססטינקט), אבל אני מעדיף לא לקנות הרבה משחקים שהוא לא ישחק בהם בכלל.
למשל בפיפא 2015 שההורים שלי קנו לו לפני כמה חודשים טובים, הוא משחק עם חברים שלו עד עכשיו, ולא נראה שהוא מתכוון להפסיק בקרוב.. אני מעדיף לקנות משהו כזה.
הסתכלתי הפעם על הטריילר הרשמי של DEAD OR ALIVE 5 ולא ראיתי נשים חשופות כלכך(וראיתי גם דמויות גבריות לשם שינוי).
יכול להיות שבסרטון הקודם שראיתי על המשחק, זה היה של אנשים שהתלהבו מדמויות נשיות בלבוש חושפני, אך בפועל אין על זה כלכך דגש?
זאת אומרת, גם בטקן רואים נשים בבגדים מינימליים, העניין הוא שלא שמים על זה ממש דגש. אח שלי הרי לא נזיר, הוא חי בעולמנו, מן הסתם שיצא לו לראות פה ושם בטלוויזיה נשים בלבוש פרובוקטיבי. השאלה היא אם בדד אור אלייב מדגישים נשים בלבוש חושפני כך שזה חוצה את הגבול, מה אתה אומר?
ד"א, מה דעתך על קילר אינסטינקט? זה נראה על פניו משחק מכות רגיל.. הקטע שמשום מה הוא נראה לי קצת מעפן(והמחיר בהתאם). שמעת עליו פעם?
בכל מקרה, בגלל שחשבתי שאח שלי נולד חודש מוקדם יותר
אני מקווה שעד תחילת החודש הבא אולי טקן ייצא ואז אני אקנה אותו.
לפי ניסיונך, עיכובים כאלה נפתרים בזמן כזה או שאין סיכוי?
תודה על הסבלנות עם בור שכמותי חח
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

כל עוד אין תאריך רשמי לשחרור של טקן הוא בטוח לא יצא עד חודש הבא. החברות מכריזות חודשים מראש על יציאה של משחק.
לגבי DOA 5, כנראה שאתה צודק, הוא לא חושפני במידה כזאת שכבר לא ראוי לשחק בו אבל ממה שראיתי ביקורות עליו הוא די בינוני.
את KILLER INSTINCT אני לא מכיר אז לא רוצה להטעות אותך.
לגבי DOA 5, כנראה שאתה צודק, הוא לא חושפני במידה כזאת שכבר לא ראוי לשחק בו אבל ממה שראיתי ביקורות עליו הוא די בינוני.
את KILLER INSTINCT אני לא מכיר אז לא רוצה להטעות אותך.
העניין הוא שהם כבר הוציאו את המשחק ביפן לפני חודש וחצי והיו אמורים להוציא אותו ב18 למרץ.... חח איזה באסה.
גם לי זה היה נראה שDOA דיי מעפן ביחס לטקן ולמורטל קומבט.. וקילר אינסטינקט עוד יותר מעפן ממנו.
חבל מאוד שמשחקים של 360 לא עובדים בONE.
יש לך אולי רעיון אחר למשחק? מה עם הנארוטו הזה?
גם לי זה היה נראה שDOA דיי מעפן ביחס לטקן ולמורטל קומבט.. וקילר אינסטינקט עוד יותר מעפן ממנו.
חבל מאוד שמשחקים של 360 לא עובדים בONE.
יש לך אולי רעיון אחר למשחק? מה עם הנארוטו הזה?
@giladk123
·
המשחק שוחרר ביפן בגירסת Arcade, שזה אומר מכונות משחק יעודיות באולמות משחק. זוכרים שזה היה להיט בארץ? (מסתבר שזה עדיין פופולרי ביפן).
גירסת הקונסולות (בינתיים מדובר על פלייסטיישן 4 ואקסבוקס וואן בלבד) אמורה להשתחרר באוגוסט 2015, לפי השמועות האחרונות.
Batnun
.
·
המשחק שוחרר ביפן בגירסת Arcade, שזה אומר מכונות משחק יעודיות באולמות משחק. זוכרים שזה היה להיט בארץ? (מסתבר שזה עדיין פופולרי ביפן).
גירסת הקונסולות (בינתיים מדובר על פלייסטיישן 4 ואקסבוקס וואן בלבד) אמורה להשתחרר באוגוסט 2015, לפי השמועות האחרונות.
Batnun
.
תודה לשניכם.
GTA וCALL OF DUTY לא בסגנון שלו.
יש לו גם CALL OF DUTY וWATCH DOGS שבעיקר אחי בן ה16 משחק בהם, הוא לא נמשך לזה.
אם למישהו יש רעיונות למשחקים אחרים אשמח לשמוע!
אם לא....... כנראה אלך על DOA בכל זאת, לא רואה ממש אופציה אחרת.
GTA וCALL OF DUTY לא בסגנון שלו.
יש לו גם CALL OF DUTY וWATCH DOGS שבעיקר אחי בן ה16 משחק בהם, הוא לא נמשך לזה.
אם למישהו יש רעיונות למשחקים אחרים אשמח לשמוע!
אם לא....... כנראה אלך על DOA בכל זאת, לא רואה ממש אופציה אחרת.
הלוואי שאתה צודק.vic1234 כתב:לגבי MORTAL KOMBAT
אם אני לא טועה בהתחלה הוא שואל אותך אם אתה רוצה לראות את כל הגרפיקה ה"קשה" שיש במשחק
אם תלחץ לא אז אני משאר שהשחק לא יהיה בעייתי לילד בן 7...
אתה יודע איך אפשר לבדוק את זה?
לא הייתי קונה לילד בן 7 את מורטל קומבט החדש. אני ממש לא מתחסד אמריקאי אבל המשחק הזה באמת אלים בצורה מאוד יוצאת דופן. גם אם יש אפשרות לבטל את הדם, תהיה בטוח שהוא ימצא דרך להפעיל אותה מחדש. לדעתי לא כדאי, גיל 7 זה ממש צעיר. זו גם לא אלימות של cod או ac, זה בכוונה אלימות קשה ובוטה. לשיקולך כמובן.
killer instinct הרבה יותר רגוע, אבל המשחק עצמו יחסית קשה (לי לפחות) לשליטה משאר משחקי המכות. אני מניח שילד יהנה בלי קשר, מה שכן הגרסה הבסיסית מחולקת בחינם אז אפשר לנסות. (אם רוצים את כל הדמויות צריך לשלם. בחינמית יש שתי דמויות מתחלפות בכל כמה זמן)
dead or alive מכיל סתם בנות בלבוש לא צנוע, כמו כל משחק יפני אחר. האלימות שם מאוד רגועה יחסית
child of light יהיה משעמם או מאתגר מדי לילד בן 7, לדעתי יותר יתאים לו מקס או ריימן. כל משחק לגו גם יהיה מוצלח.
יש עוד כמה משחקי ילדים כמו legend of kora
אפשרות נוספת זה לרכוש לו (במידה ואין) מנוי גולד (אפשר ב 130-140 שקלים) ואז הוא יקבל שני משחקים כל חודש להורדה בחינם. החודש נגיד יש את ריימן, child of light ומשחק סנוקר.
אפשרות נוספת זה מנוי שנתי ל ea access שנותן לו אפשרות להוריד ולשחק בחינם בגרסאות מלאות של משחקי של ea שנמצאים ב"כספת", כל עוד המנוי פעיל. תקרא על הרשימת משחקים ועוד באתר של ea access. זה עולה 30 דולר לשנה.
killer instinct הרבה יותר רגוע, אבל המשחק עצמו יחסית קשה (לי לפחות) לשליטה משאר משחקי המכות. אני מניח שילד יהנה בלי קשר, מה שכן הגרסה הבסיסית מחולקת בחינם אז אפשר לנסות. (אם רוצים את כל הדמויות צריך לשלם. בחינמית יש שתי דמויות מתחלפות בכל כמה זמן)
dead or alive מכיל סתם בנות בלבוש לא צנוע, כמו כל משחק יפני אחר. האלימות שם מאוד רגועה יחסית
child of light יהיה משעמם או מאתגר מדי לילד בן 7, לדעתי יותר יתאים לו מקס או ריימן. כל משחק לגו גם יהיה מוצלח.
יש עוד כמה משחקי ילדים כמו legend of kora
אפשרות נוספת זה לרכוש לו (במידה ואין) מנוי גולד (אפשר ב 130-140 שקלים) ואז הוא יקבל שני משחקים כל חודש להורדה בחינם. החודש נגיד יש את ריימן, child of light ומשחק סנוקר.
אפשרות נוספת זה מנוי שנתי ל ea access שנותן לו אפשרות להוריד ולשחק בחינם בגרסאות מלאות של משחקי של ea שנמצאים ב"כספת", כל עוד המנוי פעיל. תקרא על הרשימת משחקים ועוד באתר של ea access. זה עולה 30 דולר לשנה.
@elangab
היי
דבר ראש, תודה רבה על התגובה! עזר מאוד!
לא חושב שאח שלי ישנה את זה בעצמו, אבל מצד שני זה באמת נורא אלים ואני לא חושב שגם אם לא יישפך דם זה יהיה יותר טוב. בנוסף, לא מצאתי לכך שום סימוכין ברשת. אפילו לא אזכור. כך שאני מסופק אם זה נכון(וגם אם זה נכון, אני מסופק אם זה מספיק).
האגדה של קורה נראה כמו משחק סבבה ביוטיוב.
העניין הוא שאפשר לקנות אותו רק בחנות של אקסבוקס.. דבר קצת מוזר(אפילו באיביי אי אפשר).
יש לך מושג כמה הוא עולה במייקרוסופט? כי רשום 70 שקל אבל אני מניח שזה המחיר האמריקאי(אין לי אפשרות להתחבר למשתמש של האקסבוקס ולבדוק.. רק מחר בצהריים).
יש לך מושג אם יש אפשרות לשחק במשחק הזה בזוגות?
מגיעים לאחר שלי הרבה פעמים חברים הביתה, ובדרך כלל הם בוחרים לשחק רק במה שאפשר לשחק בו בזוגות(פיפא וכו').
האקס בוקס גולד וEA נשמעים מעניינים, גם את זה אני אבדוק.
אבל שוב, אני מעדיף לקנות משחק אחד שהוא ישחק בו מאשר הרבה שהוא לא...
יצא לך להתרשם מנארוטו או דרגון בול?
בדרגון בול אני גם יודע שאפשר לשחק בזוגות.. הם נראים משחקים די טובים.
תודה רבה על העזרה
היי
דבר ראש, תודה רבה על התגובה! עזר מאוד!
לא חושב שאח שלי ישנה את זה בעצמו, אבל מצד שני זה באמת נורא אלים ואני לא חושב שגם אם לא יישפך דם זה יהיה יותר טוב. בנוסף, לא מצאתי לכך שום סימוכין ברשת. אפילו לא אזכור. כך שאני מסופק אם זה נכון(וגם אם זה נכון, אני מסופק אם זה מספיק).
האגדה של קורה נראה כמו משחק סבבה ביוטיוב.
העניין הוא שאפשר לקנות אותו רק בחנות של אקסבוקס.. דבר קצת מוזר(אפילו באיביי אי אפשר).
יש לך מושג כמה הוא עולה במייקרוסופט? כי רשום 70 שקל אבל אני מניח שזה המחיר האמריקאי(אין לי אפשרות להתחבר למשתמש של האקסבוקס ולבדוק.. רק מחר בצהריים).
יש לך מושג אם יש אפשרות לשחק במשחק הזה בזוגות?
מגיעים לאחר שלי הרבה פעמים חברים הביתה, ובדרך כלל הם בוחרים לשחק רק במה שאפשר לשחק בו בזוגות(פיפא וכו').
האקס בוקס גולד וEA נשמעים מעניינים, גם את זה אני אבדוק.
אבל שוב, אני מעדיף לקנות משחק אחד שהוא ישחק בו מאשר הרבה שהוא לא...
יצא לך להתרשם מנארוטו או דרגון בול?
בדרגון בול אני גם יודע שאפשר לשחק בזוגות.. הם נראים משחקים די טובים.
תודה רבה על העזרה