מחפש המלצה למערכת שמע לסלון עד 2000₪ לא מבין בתחום

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
RamManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני מעונין בהמלצה לאיזו שהמא מערכת שאתם ממליצים לסלון פתוח לפי מה שהבנתי זה חוסם אופציה למקרן קול ועוד דברים
בגדול אני נגד טלייה אני מעדיף משהו נייד אני אישית מעוד מתלהב בשתי רמקולים גדולים שעומדים בצידי המזנון עכשיו אני לא יודע עם מה זה בא או אם צריך בנוסף עוד איזה בס/סנטר /רסיבר .
שוב הידע שלי שואף לאפס מחפש המלצה טובה גג 2000₪ וכמה שפחות יותר טוב ואם אפשר קישור ולדעת איך מורכבת המערכת ואני לא מעוניין לתלות רמקולים שוב.תןדה מראש רם

integer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

לאיזה שימוש המערכת?

התקציב שלך מאוד בעייתי, מישהו פתח לדעתי אתמול דיון דיי דומה תראה מה כתבו שם...

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #3 

אתה מתלהב מרמקול רצפתי כרהיט או כאמצעי להשמעת קול?
לפי איך שאתה מתאר את עצמך, האפשרות הראשונה היא הנכונה.

קח בחשבון שרמקול מדפי נותן תמורה טובה יותר לכסף לעומת רצפתי.
אתה רוצה מערכת של 2 רמקולים או של 5 רמקולים?

אתה בוחר את המבנה של הרמקולים שאתה רוצה, או מסתפק מבחינת תקציבית ומשלים מאוחר יותר, כשיתפנה עוד תקציב.
אתה יכול לרצות מערכת של 2.0, 2.1, 3.0 3.1, 4.0, 4.1, 5.0, 5.1
(המספר משמאל לנקודה הוא מספר הרמקולים
המספר מימין לנקודה הוא האם יש סאבוופר)

אתה יכול לתכנן מסלול התקדמות לפי תקציב איך שאתה רוצה.
להתחיל עם 2 רמקולים,
אח"כ להוסיף עוד 2 (סוראונד), או רק עוד סאבוופר,
אתה יכול להוסיף עוד רמקול אחד (סנטר)

בכל מקרה אתה צריך רסיבר, שיפעיל את הרמקולים, וימתג את המקורות שאתה רוצה לנגן מהם (ממיר הוט\YES\עידן\מחשב וכו' )

בתקציב שלך, רסיבר עולה קרוב ל- 1000 ש"ח כך שנשאר לך 1000 ש"ח לרמקולים זה מעט מאוד, בטח לזוג רצפתיים.
(אפשר למצוא זוג רצפתי ב- 1000 ש"ח, אבל באיכות רצפה)

RamManor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אוקיי תודה רבה על העזרה אני ימקד את עצמי:
ללא אופציה לשידרוג בעתיד אני כעט משתמש בz323 של לוגיטצאצ
שבכלל קניתי למחשב פשוט אני מעדיף את הרמקולים האלה על הרמקולים של הטלוויזיה . אני כניראה לא יודע מה זה איכות אמיתית של שמע סראונד אני מחפש כמו שאמרתם ניראה לי רמקול מדפי באמת המזנון שלי ריק ויש אופציה להשים עליו רמקולים ויש מקום לתוספות כמו רסיבר או סאבוופר במידת הצורך .
לסיכום אני מחפש להפיק את המיטב מהכסף בין אם זה רמקולים מדפים או זוג רמקולים עם רסיבר אני שוב אומר אני לא יודע איך עובדים הקומבינציות יש לי רק טלוויזיה תלויה ומזנון רק לא איכפת לי מנוי איכפת לי מאיכות לרוב ראיית סרטים ואם יש תאופציה אולי פעם בה לחבר ולשמוע מוזיקה בעט שטיפת הבית

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”