תודה ליורוקום - פאנסוניק ולחנות המתמחה פיוצר - זה שירות !
סיפור בקצרה ,
לפני כשנה וחצי קניתי טלויזיה 32 אינץ , פאר היצירה של פאנסוניק , FHD , מסך IPS ושאר ירקות.
לצערי בחצי שנה , במשך 4 פעמים עד היום , אחת לחודש , חודש וחצי , הספק היה נישרף , טכנאי מגיע הביתה , מחליף ספק והולך לדרכו (בפעם השלישית הטלויזיה נילקחה גם למעבדה לבדיקה מעמיקה יותר , אבל גם שם לא נימצא כל פיתרון אחר מלבד החלפת הספק שוב).
בפעם הרביעית , החלטתי לערב את דור מפיוצר , משם נירכשה הטלויזה , אמרתי מה יכול להיות (בכל זאת מדובר בטלויזה 32 אינץ בלבד שנרכשה לפני כשנה וחצי ...) דור ואדם ניכנסו ישר לפעולה , דיברו עם "הדרגים הבכירים" בפאנסוניק ולאחר בדיקה נוספת של הטלויזיה הוחלט להחליף לי את הטלויזיה ל טלויזיה 32 אינץ אחרת , במקביל הוצעה לי אופציה לרכישה של טלויזיה 42 אינץ , מהסדרות החדשות , בתוספת תשלום ,הצעה הוגנת מאוד מצידי (הלכתי לבסוף על ה 42 אינץ).
חייב לציין כי לאורך כל הדרך , עוד לפני שערבתי את דור ואדם מפיוצר , השרות של יורוקום פאנסוניק היה מהיר, אדיב ומקצועי .
אז הנה , מילה טובה מגיע גם ליורוקום פאנסוניק , אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לדוגמא היתה תקלה שכזו קוראת בסמסונג או כל מותג אחר בארצנו הקטנה (בוודאי לאור סיפורי הזוועה בכל הקשור לשירות).
2 מסקנות מסיפור שירות :
1. נישארתי קונה נאמן של פאנסוניק (מישהוא אמר VT65 בדרך .. ? ).
2. אם זה היחס והשרות שקבלתי מדור ואדם מפיוצר עבור טלויזיה 32 אינץ שנרכשה לפני שנה וחצי , אין ספק שזו חנות שחרטה על דיגלה שירות לפני הכל .
גם מילה טובה צריך לדעת להגיד , מועדים לשמחה , דרור .
לפני כשנה וחצי קניתי טלויזיה 32 אינץ , פאר היצירה של פאנסוניק , FHD , מסך IPS ושאר ירקות.
לצערי בחצי שנה , במשך 4 פעמים עד היום , אחת לחודש , חודש וחצי , הספק היה נישרף , טכנאי מגיע הביתה , מחליף ספק והולך לדרכו (בפעם השלישית הטלויזיה נילקחה גם למעבדה לבדיקה מעמיקה יותר , אבל גם שם לא נימצא כל פיתרון אחר מלבד החלפת הספק שוב).
בפעם הרביעית , החלטתי לערב את דור מפיוצר , משם נירכשה הטלויזה , אמרתי מה יכול להיות (בכל זאת מדובר בטלויזה 32 אינץ בלבד שנרכשה לפני כשנה וחצי ...) דור ואדם ניכנסו ישר לפעולה , דיברו עם "הדרגים הבכירים" בפאנסוניק ולאחר בדיקה נוספת של הטלויזיה הוחלט להחליף לי את הטלויזיה ל טלויזיה 32 אינץ אחרת , במקביל הוצעה לי אופציה לרכישה של טלויזיה 42 אינץ , מהסדרות החדשות , בתוספת תשלום ,הצעה הוגנת מאוד מצידי (הלכתי לבסוף על ה 42 אינץ).
חייב לציין כי לאורך כל הדרך , עוד לפני שערבתי את דור ואדם מפיוצר , השרות של יורוקום פאנסוניק היה מהיר, אדיב ומקצועי .
אז הנה , מילה טובה מגיע גם ליורוקום פאנסוניק , אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לדוגמא היתה תקלה שכזו קוראת בסמסונג או כל מותג אחר בארצנו הקטנה (בוודאי לאור סיפורי הזוועה בכל הקשור לשירות).
2 מסקנות מסיפור שירות :
1. נישארתי קונה נאמן של פאנסוניק (מישהוא אמר VT65 בדרך .. ? ).
2. אם זה היחס והשרות שקבלתי מדור ואדם מפיוצר עבור טלויזיה 32 אינץ שנרכשה לפני שנה וחצי , אין ספק שזו חנות שחרטה על דיגלה שירות לפני הכל .
גם מילה טובה צריך לדעת להגיד , מועדים לשמחה , דרור .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
כל הכבוד על הפירגון ועל האינפורמציה
פיוצ'ר ..... שאפו!!
השרות שמקבלים מהחנות ממש מצדיק ומחזק את המוניטין שלהם
פיוצ'ר ..... שאפו!!
השרות שמקבלים מהחנות ממש מצדיק ומחזק את המוניטין שלהם
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
משהו שיושב לי על הלב:
רק במדינה שלנו אנחנו מאושרים לקבל את מה שמגיע לנו על פי חוק כאילו זה לא דבר מובן מאליו.
עצוב
מבלי לגרוע בשירות שקיבלת.
רק במדינה שלנו אנחנו מאושרים לקבל את מה שמגיע לנו על פי חוק כאילו זה לא דבר מובן מאליו.
עצוב
מבלי לגרוע בשירות שקיבלת.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
@of1978
·
לא נראה לי שהמקרה שתואר כאן מעוגן בחוק.
וכן שירות טוב זה נתון שכדאי לפרסם ולפרגן
·
וכן שירות טוב זה נתון שכדאי לפרסם ולפרגן
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·מה שאני מנסה להגיד שדבר כל כך טריוויאלי בשירות הופך למשהו שבעל החנות ( שבאמת שאפו לו) צריך לדבר עם "הדרגים הבכירים" ביורוקום.molvy כתב:@of1978
·
וכן שירות טוב זה נתון שכדאי לפרסם ולפרגן...
עם יד על הלב- כל אחד מאיתנו כשמתקלקל לו מוצר בארץ בזמן האחריות מכין את עצמו נפשית לאיזשהי סאגה, במצב שהכל מתנהל לשביעות רצונו מה שמלכתחילה אמור להיות, הוא כל כך מאושר שפסיכולוגית הוא חושב שעשו לו משהו מיוחד.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
@of1978of1978 כתב:משהו שיושב לי על הלב:
עצוב
מבלי לגרוע בשירות שקיבלת....
יש הרבה בדבריך ובגלל זה היה חשוב לי להעלות את הפוסט הזה .
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו היה מדובר ב HOT (זמן ההמתנה הטלפונית , הטכנאי שזמין רק בעוד שנתיים , מגיע ולא יודע מה לעשות ... ועוד שאר מכות מצריים) . או ספק שירות שכזה (ראה מקרה טלפונים סלולרים) שהיה בקלות יכול להאשים את "החשמל " בבית שלי , את "חברת החשמל" ואת ה "אחות של הקבלן".
כל זה , לשמחתי, לא ניתקלתי בשירות של יורוקום פאנסוניק (גם ללא עזרה של דור ואדם מפיוצר) ולבסוף הכי חשוב , יבואן שלוקח אחריות על המוצרים שהוא מוכר ומוכן להלחליף אחד באחד או אפילו לשדרג את המוצר, זוכה אצלי בנקודות כאשר אני בא לשקלל את הקניה הבאה שלי (לדוגמא , כאחד שהיה "פריק" של מוצרי ASUS בתחום המחשבים הניידים , היום אני לא אגע במוצר שלהם בגלל השירות הגרוע של היבואן בארץ).
אני אומר שרק ירבו יבואנים שכאלה וחניות שכאלה , אולי פעם בעוד הרבה שנים באמת ניקח מקרה שכזה כמובן מאילו.
שמח שטפלו לך בבעיה ,
אגב גם סמסונג הפתיעו אותי לטובה בכמה החלפות שביצעתי עבור חברים שהמלצתי להם על רכישה.
אני חושב שישנם כאלה שלצערם לא טופלו כראוי ונשאר להם טעם מר בפה מאותו יצרן/יבואן וישנם כאלה אשר בדיוק מאותו יצרן/יבואן קבלו שירות טוב.
לצערינו קורה לא אחת שאתה קונה מוצר ואינך יודע בביטחון מה יקרה ביום שתצטרך את השירות.
אגב גם סמסונג הפתיעו אותי לטובה בכמה החלפות שביצעתי עבור חברים שהמלצתי להם על רכישה.
אני חושב שישנם כאלה שלצערם לא טופלו כראוי ונשאר להם טעם מר בפה מאותו יצרן/יבואן וישנם כאלה אשר בדיוק מאותו יצרן/יבואן קבלו שירות טוב.
לצערינו קורה לא אחת שאתה קונה מוצר ואינך יודע בביטחון מה יקרה ביום שתצטרך את השירות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
יפה שאתה מרוצה....אבל חוץ ממסך תקול ושירות במסגרת האחריות, לא קיבלת שום דבר שמצדיק שירי הלל.לפני כשנה וחצי קניתי טלויזיה 32 אינץ , פאר היצירה של פאנסוניק , FHD , מסך IPS ושאר ירקות.
לצערי בחצי שנה , במשך 4 פעמים עד היום , אחת לחודש , חודש וחצי , הספק היה נישרף , טכנאי מגיע הביתה , מחליף ספק והולך לדרכו (בפעם השלישית הטלויזיה נילקחה גם למעבדה לבדיקה מעמיקה יותר , אבל גם שם לא נימצא כל פיתרון אחר מלבד החלפת הספק שוב)...
ומסך חדש שמתקלקל אחת לחודש-חודש וחצי 4 פעמים...זה ממש לא "פאר היצירה". ההיפך מזה הוא הנכון.
הגיוני שמסך חדש שמתקלקל יעבור תיקון במסגרת האחריות ואם התקלה חוזרת שוב (או במקרה שלך, בפעם הרביעית!!!) יוחלף לחדש.
בגלל זה תישאר לקוח של פנאסוניק?...
דור מפיוצ'ר צריך להתערב ולדבר עם "הדרגים הגבוהים" בשביל שתקבל שירות שמגיע לך?
בעיות אמינות כאלו, זו סיבה טובה לחשוב על מותגים אחרים.
זו דעתי לפחות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גם לדעתי .. ממזמן היית אמור לקבל מסך חדש !!טלHD כתב:יפה שאתה מרוצה....אבל חוץ ממסך תקול ושירות במסגרת האחריות, לא קיבלת שום דבר שמצדיק שירי הלל.......
ומסך חדש שמתקלקל אחת לחודש-חודש וחצי 4 פעמים...זה ממש לא "פאר היצירה". ההיפך מזה הוא הנכון.
הגיוני שמסך חדש שמתקלקל יעבור תיקון במסגרת האחריות ואם התקלה חוזרת שוב (או במקרה שלך, בפעם הרביעית!!!) יוחלף לחדש.
בגלל זה תישאר לקוח של פנאסוניק?...
דור מפיוצ'ר צריך להתערב ולדבר עם "הדרגים הגבוהים" בשביל שתקבל שירות שמגיע לך?
בעיות אמינות כאלו, זו סיבה טובה לחשוב על מותגים אחרים.
זו דעתי לפחות....
מסך שנכנס 4 פעמים למעבדה מבשר רעות !!!
שירי הלל על מה ?
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
@9000es @טלHD
לא יודע למה , אבל אני מעדיף לקבל 4 פעמים שירות למסך שמתקלקל מאשר מסך שמתקלקל פעם אחת ולא לקבל שירות !
שוב , זה שהמסך התקלקל 4 פעמים זה בחצי שנה (תקלה חוזרת) זה בהחלט לא מקובל , אבל כאמור קיבלתי שירות,זמינות וטיפול בכל פעם שפניתי לשירות. אף פעם לא הרגשתי ש"עבדו עלי" , "מרחו" אותי או לא התייחסו לבעיה , הרי בקלות היו יוכלים להאשים את החשמל אצלי בבית או את הפסקות החשמל שהיו בחורף.
שיר הלל בוודאי שלא , אבל כל זה בוודאי עדיף על סיפורי הסיוט על "השירות" של רונלייט (ASUS) במחשבים ניידים או של אלקטרוניקס פרו (סמסמנוג) במסכים.
לא יודע למה , אבל אני מעדיף לקבל 4 פעמים שירות למסך שמתקלקל מאשר מסך שמתקלקל פעם אחת ולא לקבל שירות !
שוב , זה שהמסך התקלקל 4 פעמים זה בחצי שנה (תקלה חוזרת) זה בהחלט לא מקובל , אבל כאמור קיבלתי שירות,זמינות וטיפול בכל פעם שפניתי לשירות. אף פעם לא הרגשתי ש"עבדו עלי" , "מרחו" אותי או לא התייחסו לבעיה , הרי בקלות היו יוכלים להאשים את החשמל אצלי בבית או את הפסקות החשמל שהיו בחורף.
שיר הלל בוודאי שלא , אבל כל זה בוודאי עדיף על סיפורי הסיוט על "השירות" של רונלייט (ASUS) במחשבים ניידים או של אלקטרוניקס פרו (סמסמנוג) במסכים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ברגע שמסך נכנס למעבדה 4 פעמים על אותה תקלה זה צריך להדליק נורהmadror כתב:@9000es @טלHD
שוב , זה שהמסך התקלקל 4 פעמים זה בחצי שנה (תקלה חוזרת) זה בהחלט לא מקובל , אבל כאמור קיבלתי שירות,זמינות וטיפול בכל פעם שפניתי לשירות. אף פעם לא הרגשתי ש"עבדו עלי" , "מרחו" אותי או לא התייחסו לבעיה , הרי בקלות היו יוכלים להאשים את החשמל אצלי בבית או את הפסקות החשמל שהיו בחורף....
העיקר שאתה מרוצה
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"