נשארתי עם 2 מועמדים לרכישה.צריך עזרה בבחירה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לי 2 מועמדים של 55 " .
SAMSUNG HU8500 או את הlg 979.
איזה מומלצת יותר?חשובה לי איכות תמונה
SAMSUNG HU8500 או את הlg 979.
איזה מומלצת יותר?חשובה לי איכות תמונה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

הסוני יקרה יותר
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

מחיר הסוני 1500 יותר מהסמסונג וזה ממש קצה גבול.אם המחיר היה זהה אז היתי שוקל
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
דבר ראשון - תנסה להתמקח על סוני. דבר שני - אם אני לא טועה, לסוני יש אחריות של 5 שנים. זה בעיניי די חשוב גם. אבל בכל מקרה - מיקוח הביקור בכמה חנויות יכול לעזור לך.
המחיר לא יכול להיות קרוב, שלא לדבר על זהה. אתה לא יכול לקנות מרצדס והונדה באותו מחיר
עוד עצה מניסיון - אם אתה באזור המרכז, תבקר בחנות פיוצ'ר. לי הם עזרה עם הקניה. גם מחיר וגם תנאי תשלום
המחיר לא יכול להיות קרוב, שלא לדבר על זהה. אתה לא יכול לקנות מרצדס והונדה באותו מחיר
עוד עצה מניסיון - אם אתה באזור המרכז, תבקר בחנות פיוצ'ר. לי הם עזרה עם הקניה. גם מחיר וגם תנאי תשלום
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

תודה אבל
@dima_vy
·
אני בקשר עם חנות מצויינת שכבר רכשתי ממנה בעבר והמחיר לא יכול להשתנות יותר מדי.
ההבדל בין הסוני והדגם של סמסונג שאני שוקל ממש לא כמו ההבדלים בין הונדה למרצדס (יש לי הונדה במקרה).
ההבדלים הם מינורים וברשת ה 8500 מקבלת הרבה יותר פירגון מהסוני.
המחיר שלהם באירופה דיי זהה ולכן אין הצדקה לעוד 2000 שקל במדינה שגם ככה מתמחרת את המסכים כפול לפחות.
באירופה יכולתי לקבל את ה65 " ועוד להישאר עם כסף אז העוד 2000 שקל מצדיק שימקרו מסך אחד פחות.
·
אני בקשר עם חנות מצויינת שכבר רכשתי ממנה בעבר והמחיר לא יכול להשתנות יותר מדי.
ההבדל בין הסוני והדגם של סמסונג שאני שוקל ממש לא כמו ההבדלים בין הונדה למרצדס (יש לי הונדה במקרה).
ההבדלים הם מינורים וברשת ה 8500 מקבלת הרבה יותר פירגון מהסוני.
המחיר שלהם באירופה דיי זהה ולכן אין הצדקה לעוד 2000 שקל במדינה שגם ככה מתמחרת את המסכים כפול לפחות.
באירופה יכולתי לקבל את ה65 " ועוד להישאר עם כסף אז העוד 2000 שקל מצדיק שימקרו מסך אחד פחות.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

נכון
@jtk
·
כרגע המחיר של ה979 וה8500 זהה ואני מאמין שהבחירה תהיה בניהם אבל אני לא יודע איפה ה979 מוצגת בחיפה.
·
כרגע המחיר של ה979 וה8500 זהה ואני מאמין שהבחירה תהיה בניהם אבל אני לא יודע איפה ה979 מוצגת בחיפה.
גם בלי להסתכל על הדגם הספציפי, ל-IPS ו-VA יש תכונות בסיסיות שאמור להיות אפשר לראות ברמה זו או אחרת בכל מסך. IPS עם זוויות צפיה טובות יותר, שחורים גרועים יותר, אולי צבעוניות לשחור בהתאם לזווית. VA עם שחורים טובים יותר, אבל יותר השפעה לרעה של זוויות צפיה, במיוחד בשחור.