אנטנת עידן +
יש לי אנטנה אקטיבית que בעוצמה של 25dB אך אני עדיין חווה בעיות קליטה.
יותר נכון, אני לא קולט כלום - אם אני מוציא את היד עם האנטנה מהחלון (קומה 2) אז מדי פעם יש קליטה ממש חלשה ומפוקסלת.
יש המלצות לאנטנה עד 200 ש"ח ?
ממיר לוייני עד 200 ש"ח גם יהיה טוב.
תודה
שכחתי לציין אני גר בשרון (מזרחית לנתניה)
יותר נכון, אני לא קולט כלום - אם אני מוציא את היד עם האנטנה מהחלון (קומה 2) אז מדי פעם יש קליטה ממש חלשה ומפוקסלת.
יש המלצות לאנטנה עד 200 ש"ח ?
ממיר לוייני עד 200 ש"ח גם יהיה טוב.
תודה
שכחתי לציין אני גר בשרון (מזרחית לנתניה)
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אנטנה חיצונית איכותית החל מ69 שקל ועד 600 שקל ממיר לוויני עד 200 שקל תמצא בלוחות המכירה בהנחה שיש לך גישה לצלחת על הגג או צלחת במרפסת יש לך קיו 101 נכון
- tomer_1968
- עוסק בתחום

קיו 101 ממש עוצמתית מאחר ולא עזרה חייב חיצונית לגבי ממיר לוויני יש בלוח וידיאו יד שנייה במחיר טוב מאחר ואתה מעדיף פנימית שזה לא אפשרי ויש לך צלחת וכבל אז ממיר לוויני בא בחשבון ובמחיר טוב ולא ב200 שקל מהיכן אתה בארץ יש גם אפשרות להחלפה של ציוד
גם אני חוויתי ים של תסכול עד שהצלחתי להגיע לקליטה טובה בעידן, יש כמה דברים שצריך לשים לב אליהם, וכולם חשובים, כל תזוזה של האנטנה אפילו במילימטר משפיעה מאוד, הממיר מגיב קצת באיחור לשינויים באנטנה לכן צריך להכניס את הממיר למצב של סריקה ידנית שם רואים בצורה מיידית את איכות הסיגנל, לשים את האנטנה כמה שיותר גבוה בתדר 538 ולנסות בעדינות למצוא את הנקודה הנכונה, גם באנטנות יש 2 סוגים, מוגברת חשמלית ופסיבית, ניסיתי את שניהם, לחשמלית יש 2 מודים, אחד שהיא עובדת עם שנאי ואחד שהיא מקבלת את החשמל מהממיר, משום מה אצלי ראיתי שהיא עובדת יותר טוב ללא שנאי, תוך שהיא מקבלת חשמל מהממיר, בחשמלית יש גם בעייתיות מסוימת שהיא גם מגבירה את ההפרעות, בקיצור לא מציאה, אנטנה יאגי פסיבית עולה בסביבות 53 שח http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=e-tvconverter&productid=881951 עשתה בשבילי עבודה סבירה, בנוסף תשים לב שאין שום דבר אחר שמחובר באזור וגורם להפרעות בקליטה, אצלי ממיר לווין גרם להפרעות בעידן, וגם הממיר חשוב, יש כאלה עם קליטה טובה יותר ויש פחות, אם יש לך אנטנה של יס תוכל לחבר ממין לווין ולקלוט ערוץ 1-2-10-33, אפשר לקנות אותם בזול באליאקספרס, תחפש DVB-S2, לדוגמא http://www.aliexpress.com/item/FTA-HDMI-Android-TV-Box-DVB-S2-satellite-TV-receiver-compatible-DVB-S-Mpeg-4-supports/32260552607.html אני רואה שנמכר ב 30$, אמנם תקלוט ללא הפרעות אבל אני חושב שהתמונה בעידן קצת יותר איכותית ויש גם את ערוץ 23, אני קניתי לא מזמן ממיר שהוא גם ממיר לוויני גם ממיר עידן http://www.aliexpress.com/item/2015-Cloud-IBox-3-COMBO-newer-than-Cloud-IBox-3-and-Cloud-IBox-2-HD-Twin/32272127574.html , בכ 95$, עושה את העבודה, ובנוסף תוכל להתקין על מחשב את תוכנת קודי, יש שם תוסף לטלויזיה חיה בשם ISRALIVE, תוכל לראות את הערוצים דרך האינטרנט, פחות נוח, יותר איטי ולא תמיד עובד אבל יש מגוון מטורף של ערוצים מכל העולם.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

האנטנה קיו 101 מושכים אותה עד הסוף ואז מתחילים להזיז ימינה או שמאלה לקליטה אופטימלית כנראה הקומה השנייה הקליטה על הפנים כאמור מחיר הוגן מאוד לממיר מחיר עלות ואפילו אפשרות החלפה ממיר לוויני בעד ממיר עידן פלוס הפרטים בלוח וידאו יד שנייה היא יכולה לעבוד גם על שנאי מתאים במקום כניסת הUSB בממיר ותהיה אותה קליטה בקיצור אני מציע לך החלפה של ממיר לוויני בממיר עידן פלוס עם האנטנה קיו 101 הצעה טובה מזו לא תקבל או ממיר לוויני במחיר דומה למחיר חול
היי. קניתי את האנטנה הבאה בebay ועדיין אני קולט גרוע או לא בכלל. מה אפשר לעשות?
http://www.ebay.com/itm/Digital-Freevie ... 35c01f5a1f
http://www.ebay.com/itm/Digital-Freevie ... 35c01f5a1f
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
מה שאפשר לעשות זה להשתמש באנטנה אמיתית
ולא באנטנת גימיק
תשתמש באנטנה כדוגמת זאת
ולא באנטנת גימיק
תשתמש באנטנה כדוגמת זאת
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מישהו ממורמר...NatanBarri כתב:מה שאפשר לעשות זה להשתמש באנטנה אמיתית
ולא באנטנת גימיק
תשתמש באנטנה כדוגמת זאת...
אנטנה כזאת היא מה שעושים כשכלו כל הקיצים ושום אנטנה פנימית לא עובדת, אצל ההורים שלי הייתי חייב להשתמש בכזאת על הגג + מגבר תורן וגם אז לפעמים עדיין יש בעיות. עם זאת ברוב האיזורים בארץ אנטנה פנימית יותר מתספיק.
- NatanBarri
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
negativel
"ממורמר"?
איזו תגובה זו?
מי שמתבאס זה אנשים שקונים אנטנות שמציעות
ניסים ונפלאות ומתאכזבים ,תקרא פה בפורום כמה
כאלה יש.
שיש קליטה מיטבית גם חתיכת מתכת תקלוט.
אני משתמש באנטנה כזו למרות ש אין לי שום בעיה לקלוט אם
אנטנה פנימית את עידן+
רק שאיתה אף פעם בכל מצב לא היו בעיות
"ממורמר"?
איזו תגובה זו?
כאלה יש.
אנטנה פנימית את עידן+
רק שאיתה אף פעם בכל מצב לא היו בעיות
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
חבל סתם להציע לאנשים אנטנה שרובם לא יוכלו להתקין בעצמם ויצטרכו לשלם לאיש מקצוע אם יש פתרון אחר. ברוב המקרים אנטנה פנימית תקלוט בלי בעיה, אם כי לרוב צריך משהו יותר טוב מחתיכת כבל או האנטנה המגנטית הקטנה שמגיעה עם הממיר. שווה לתת לזה נסיון לפני שזורקים 500₪ למתקין אנטנות.NatanBarri כתב:negativel
"ממורמר"?
איזו תגובה זו?
כאלה יש.
אנטנה פנימית את עידן+
רק שאיתה אף פעם בכל מצב לא היו בעיות...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

מנסיון שלי אנטנה קיו 101 איכות קליטה מקסימלית בהשוואה ליאגי פנימית או לקסוס 360 יקרה. כאמור קיו 101 הכי זולה והכי חזקה
מעבר לכך חייב אנטנה חיצונית החל מ69 שקל שניתן לנסות להסתיר בתוך הבית או להתקין במרפסת אלו הדרכים הזולות ביותר
להתקנה עצמית
מעבר לכך חייב אנטנה חיצונית החל מ69 שקל שניתן לנסות להסתיר בתוך הבית או להתקין במרפסת אלו הדרכים הזולות ביותר
להתקנה עצמית