קרמה - עזרה באבחון
קניתי אוסקר יד שניה ( בת כמה חודשים) , קפה dada 70% , מטחנה רוקי. השוט אספרסו נמזג במהירות טובה, נוצרת קרמה משמעותית ויפה אך לאחר דקה היא נראית דלילה , שמנונית משהו ולא מכסה את כל פני הכוס. מישהו כאן יודע מה קרה ומה צריך לעשות ? הטעם עצמו לא רע , טיפה חלש
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה נראה כאילו חלק מהעוגיה נשארה לך דבוקה לרשתית , מה שככל הנראה מעיד על יותר מידי קפה.
בנוסף לזה , תשנה את הגדרות הסרטון ל"ציבורי" אחרת רק אתה יכול לראות אותו....
בנוסף לזה , תשנה את הגדרות הסרטון ל"ציבורי" אחרת רק אתה יכול לראות אותו....
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
נתחיל מהסוף, השוט נראה בסדר גמור. יתכן כי הקפה עצמו הוא לא הכי איכותי.
אני היתי עוצר מוקדם יותר את השוט, אבל זה עניין של טעם (יחס בין כמות הקפה שאתה מפיק ממשקל הקפה שיש בראש).
קרמה אמיתית לא נשארת כפי שהיא , ובטח אחרי דקה. הקרמה שאתה רואה בכל מיני נספרסו וכדו, לדעתי יש בקפה שם כל מיני "חיזוקים" כדי שהקרמה תישאר, גם אחרי כמה דקות. בשוט מקפה איכותי וטרי, הקרמה יורדת. כאשר בודקים קפה, לא סתם שותים אותו יחסית ישר אחרי סיום ההכנה ובשתי שוטים. כדי שכל הטעמים, שמאוחדים יחסית, יורגשו. אם תחכה, הטעמים יתחילו להיעלם.
אני היתי עוצר מוקדם יותר את השוט, אבל זה עניין של טעם (יחס בין כמות הקפה שאתה מפיק ממשקל הקפה שיש בראש).
קרמה אמיתית לא נשארת כפי שהיא , ובטח אחרי דקה. הקרמה שאתה רואה בכל מיני נספרסו וכדו, לדעתי יש בקפה שם כל מיני "חיזוקים" כדי שהקרמה תישאר, גם אחרי כמה דקות. בשוט מקפה איכותי וטרי, הקרמה יורדת. כאשר בודקים קפה, לא סתם שותים אותו יחסית ישר אחרי סיום ההכנה ובשתי שוטים. כדי שכל הטעמים, שמאוחדים יחסית, יורגשו. אם תחכה, הטעמים יתחילו להיעלם.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
אז תעבור לדאבל , תשתמש בקפה טרי (שבוע - שבועיים) ותעבוד על הטכניקה.
במכונות כאלו לא פשוט בכלל להוציא סינגל ראוי לשתיה, לי נראה שדווקא עשית יופי של עבודה
במכונות כאלו לא פשוט בכלל להוציא סינגל ראוי לשתיה, לי נראה שדווקא עשית יופי של עבודה
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 09/04/2015 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.