KODI מתאימה לי? (שאלה על הפרדת החומר המוזרם מהמחשב משאר מקורות הסטרימינג)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
jitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,

הקדמה קצרה, אפשר לדלג עליה, ולקפוץ ישר לשאלה שלמטה:
מאז שהסטרימרים פרצו לחיינו, אני חמוש באחד. זה התחיל מה"אקסטרימר" הראשון, עבר ל"PopBox V8", והיום אני עם "Dune TV303D".
רק שלאחרונה ממש התחיל להימאס עלי כל מה שקשור בDune. הייתי משתמש של Zappiti בשביל לייצר "קיר סרטים", אבל יום אחד הם החליטו שהם מתחילים לגבות תשלומים על רשיונות עבור השימוש במוצר. הרגיזה אותי הגישה של פשוט "לסגור את השלטר", וגם המחיר שהם גבו (לא זוכר כמה), היה נראה לי מופרז.
התעצבנתי - ניסיתי בערך כל מוצר אלטרנטיבי אחר שתומך בDune, ועם כולם זה רק נהיה יותר ויותר מסורבל. זנחתי את הנושא. כבר תקופה שאני סתם עובר בין התיקיות, לא תמיד זוכר מה זה מה. באסה.

עד שזהו, נמאס לי. החלטתי להזמין Cubox, שיגיע אלי בטח בימים הקרובים. עליו אני אתקין מה שבא לי, ואיך שבא לי :)

מה שמוביל אותי לשאלה - האם KODI היא הבחירה הנכונה בשבילי?
ניסיתי להתקין את קודי על ראספברי פיי 1, עם ההתקנה של TheWiz - ומעבר להרגשה הזוחלת שצפויה מPI1, ישר קיבלתי לפנים בום של תוספים וסרטים/סדרות בסטרימינג.
מה שהכי חשוב לי בסטרימר (או HTPC לצורך העניין) - זו יכולת ההזרמה מהסרטים ששמורים אצלי על המחשב.
משום מה - קודי מרגישה הרבה יותר כמו מערכת סטרימינג מהאינטרנט, ופחות כמו מערכת סטרימינג מסביבה מקומית.

אם אני אצטרך לתמצת את הכל לשאלה אחת, היא תהיה:
האם יש אפשרות בקודי להפריד לחלוטין את הסרטים/סדרות שמגיעים בסטרימינג מהאינטרנט מהסרטים/סדרות שמוזרמים מהסביבה המקומית - ועדיין לשמור על אוטומציה יפה של הורדת תקצירים/כתוביות (אם צריך)/ציון בIMDB/תמונות?
כי זה מה שהכי חשוב לי.
כל היתר בונוס, אבל רק במידה והוא לא מפריע לחוויה העיקרית שאליה אני מכוון (סטרימינג של הסרטים/סדרות שמוזרמים מהמחשב).

אני בטוח שרבים כמוני ירצו לקבל תשובה על השאלה הזו :)

המון תודה מראש!

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #2 

בתור אחד שגם עבר, לאחר שנים של סטרימרים, לעולם ה HTPC, ההתחלה קשה וצורבת, אך בסוף תהיה מרוצה :wink:
אחד היתרונות הבולטים של KODI זה שאפשר כממעט להגדיר הכל. זה שהרבה משתמשים בKODI לערוצי LIVETV וצפייה ישירה, זה לא אומר שהוא לא יכול לפעול כסטרימר לכל דבר ועניין.
אצלי יש ספריית וידאו לכל הסרטים שלי, סדרות והפעות חיות. ספריית מוזיקה של כל הדיסקים שלי. וספריית תמונות של כל צילומי/סרטוני המשפחה. כל זאת מתוכן מקומי בלבד. להזרמת תוכן מהאינטרנט/צפיה ישירה, אני משתמש בתוספים (פחות בשימוש אצלי).

אני מציע לך להתקין בהתחלה KODI נקי, ללא כל התוספות של קיר הסרטים כמו ניבורה וכו'. לאחר מכן תחליט אם להוסיף את הערבוב של תוכן מקומי עם תוכן מהרשת.

jitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

היי שי,
תודה על התגובה!

אשמח להכוונה - לאחר התקנת KODI נקי, מה השלב הבא לעבר אוטומציה של סריקת תיקייה ברשת + הורדת תקציר בעברית/ שם סרט בעברית/תמונות "כריכה", וכו' ?

תודה מראש!

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #4 

תתחיל עם המדריך הכללי - המדריך השלם ל-XBMC
לאחר מכן תמשיך ל- XBMC FAQ - שאלות ותשובות . מדריך זה עוסק גם בכיצד להגדיר תוכן מקומי, לכל סוג מדייה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”