הקדמה קצרה, אפשר לדלג עליה, ולקפוץ ישר לשאלה שלמטה:
מאז שהסטרימרים פרצו לחיינו, אני חמוש באחד. זה התחיל מה"אקסטרימר" הראשון, עבר ל"PopBox V8", והיום אני עם "Dune TV303D".
רק שלאחרונה ממש התחיל להימאס עלי כל מה שקשור בDune. הייתי משתמש של Zappiti בשביל לייצר "קיר סרטים", אבל יום אחד הם החליטו שהם מתחילים לגבות תשלומים על רשיונות עבור השימוש במוצר. הרגיזה אותי הגישה של פשוט "לסגור את השלטר", וגם המחיר שהם גבו (לא זוכר כמה), היה נראה לי מופרז.
התעצבנתי - ניסיתי בערך כל מוצר אלטרנטיבי אחר שתומך בDune, ועם כולם זה רק נהיה יותר ויותר מסורבל. זנחתי את הנושא. כבר תקופה שאני סתם עובר בין התיקיות, לא תמיד זוכר מה זה מה. באסה.
עד שזהו, נמאס לי. החלטתי להזמין Cubox, שיגיע אלי בטח בימים הקרובים. עליו אני אתקין מה שבא לי, ואיך שבא לי
מה שמוביל אותי לשאלה - האם KODI היא הבחירה הנכונה בשבילי?
ניסיתי להתקין את קודי על ראספברי פיי 1, עם ההתקנה של TheWiz - ומעבר להרגשה הזוחלת שצפויה מPI1, ישר קיבלתי לפנים בום של תוספים וסרטים/סדרות בסטרימינג.
מה שהכי חשוב לי בסטרימר (או HTPC לצורך העניין) - זו יכולת ההזרמה מהסרטים ששמורים אצלי על המחשב.
משום מה - קודי מרגישה הרבה יותר כמו מערכת סטרימינג מהאינטרנט, ופחות כמו מערכת סטרימינג מסביבה מקומית.
אם אני אצטרך לתמצת את הכל לשאלה אחת, היא תהיה:
האם יש אפשרות בקודי להפריד לחלוטין את הסרטים/סדרות שמגיעים בסטרימינג מהאינטרנט מהסרטים/סדרות שמוזרמים מהסביבה המקומית - ועדיין לשמור על אוטומציה יפה של הורדת תקצירים/כתוביות (אם צריך)/ציון בIMDB/תמונות?
כי זה מה שהכי חשוב לי.
כל היתר בונוס, אבל רק במידה והוא לא מפריע לחוויה העיקרית שאליה אני מכוון (סטרימינג של הסרטים/סדרות שמוזרמים מהמחשב).
אני בטוח שרבים כמוני ירצו לקבל תשובה על השאלה הזו
המון תודה מראש!

