שרות מחפיר של סאני

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים

רציתי לשתף אתכם בחווית שרות מחפירה , שקיבלתי מסאני יבואן סמסונג בארץ.

ברשותי S4 ACTIVE .
לפני כחצי שנה המסך הפך לכהה ,ככה פתאום ללא שום מכות/דפיקות והתעללויות אחרות. מאחר ויש לי אחריות של שנתיים על המכשיר ומאחר וחשבתי שחייבים לאפס אותו לצורך החלפת התצוגה לא מיהרתי לתקן את הבעיה.
לפני כחודש החליק לי המכשיר מהיד ונוצרה שריטונת קלה בחלקו העליון של המסך ושפשוף במסגרת . משהו מינורי לחלוטין.

היום בגלל החופש אמרתי לעצמי יאללה נלך לתקן המכשיר.

אני מגיע לסניף סאני בסגולה ונותן המכשיר לתיקון. אומרת לי פקידת הקבלה תשמע יש שריטה על הזכוכית ולכן יש מצב שהתיקון לא יהיה באחריות ,כי כנראה התקלה בתצוגה היא מהמכה שגרמה לשריטה.

לא עזר לי כמה שניסיתי להסביר שאין קשר בין השניים. אחרי שלא אפשרו לי לדבר עם הטכנאי(אמרו שלא מדבר עם לקוחות ישירות- אלוהים בכבודו ובעצמו) ועם מנהל הסניף(אמרו שהוא לא נמצא), כדי לנסות ולהסביר ,נאלצתי לצערי לצאת מכלי והרמתי את קולי. פתאום הגיע אדון מנהל סניף (קודם נאמר לי שהוא לא נמצא) והסכים לשוחח איתי.

במהלך השיחה אומר לי המנהל ,שלפי מה שהוא קורא במחשב הטכנאי כתב שאחת משכבות המסך כנראה נשברה ומאחר ויש שריטה על המסך ובמסגרת, מבחינתם ,אין כיסוי.
אמרתי לו שמע גש לראות את המכשיר בעיניים אני אומר לך שהמסך לא שבור . אומר לי אדון מנהל סבבה בוא איתי וניגש לטכנאי ,שיושב בקומה מעליו.
ניגש הבחור לטכנאי ואחרי שתי דקות יוצא ואומר לי אין מה לעשות לא יכול לכסות זאת באחריות אתן לך 10% הנחה (מחיר תיקון לפני כ 700 ש"ח). אני שואל אותו המסך שבור? אומר לי לא. אני אומר לו אבל טענת קודם שהוא שבור וכנראה זה מהמכה שקיבל אומר לי המנהל על תתפוס אותי במילה .אין לי מה לעשות אתה חייב לשלם זה לא מכוסה באחריות.

בצר לי שילמתי , כי חייב את המכשיר, רק מבחינתי זו הפעם האחרונה שאני רוכש מכשיר מחברה שנתפסת לכל שטות קטנה , כדי לא לעמוד באחריות שהיא נותנת למכשירים .

בסמסונג, יש שריטה והמסך לא תקין? אין אחריות.(מבחינתם זו סיבה טובה להכניס לנו יד לכיס ולקחת כסף)

בושה וחרפה.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

לא נעים. היה עדיף ללכת למעבדה פרטית היית יוצא בזול.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #3 

כן זה ידוע שהשירות שלהם לא מדהים..
הבנתי שגם היבואנים של השאר לא מצטיינים.. לא של lg ולא של htc
והיות ואנחנו ממשיכים לקנות מהם כי אין ממש ברירה הם ימשיכו לתת כזה שירות כי
איזה אינטרס אחר יש להם

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

יש ברירה - קונים מחו"ל (ומקבלים אחריות אמיתית) ובמידת הצורך - מתקנים במעבדה פרטית בארץ

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #5 

תכל'ס לא שווה תיקון ב-630 שקל.

מצד שני ,היה להם את המכה לתלות בה את אי כיבוד האחריות.
אני מבין את התסכול שלך, אבל במקרה הזה, למרות שאני מאמין לך שהתקלה היתה קודם, נוצר להם מצב לחמוק מכיבוד האחריות.
נערך לאחרונה על ידי shraga007 ב 05/04/2015 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #6 

מעציב לשמוע את הסיפור הזה יואב לצערנו השרות בישראל גרוע (n)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

לפני שידעתי שניתן להחליף ללא איפוס המכשיר בררתי במעבדה פרטית. אמרתי לעצמי שתמורת נניח 200 ש"ח אני מעדיף להחליף במעבדה פרטית רק שלא יאפסו לי המכשיר. הבעיה שהמחיר שקיבלתי בפרטי היה זהה ,כלומר 700 ש"ח ולכן ניגשתי לסאני.

ברור לי שהם מצאו חבל להיתפס עליו ולברוח ממימוש אחריות אבל מה יכולתי לעשות? לרכוש מכשיר חדש? היה יוצא יקר יותר מה גם שזה עונה על כל דרישותיי ומעבר.

בסבב הבא של החלפת הניידים בבית אצלי סמסונג לא יכנסו בוודאות.

הכי הרגיז אותי שגרמו לי להרים את הקול ולהתנהג כמו הישראלי המכוער ,מה שממש לא אופייני לי .אשכרה הרגשתי שמכניסים לי יד לכיס וגונבים ממני 700 ש"ח.

לא חשוב ,המכשיר סודר ועכשיו אני רגוע ,שיוציאו הכסף על רופאים.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #8 

מה הסיפור לגבות את המכשיר במחשב ? או בענן ? לכל מכשיר אנדרואיד יש חשבון שאתה מכניס בהתחלה והוא מגבה אליו הכל, איפוס זה כלום בימינו.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

BANDIT
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #9 

גם אני ממאוכזבי סמסונג:
היה לי גלקסי S3 - צ'יקמוק, מוות פתאומי וכו'.
מכונת כביסה - הרסה את כל הבגדים.
מקרר - קפא המאוורר, הייתה סדרה שלמה עם הבעיה הזו, לא טרחו אפילו לעשות RECALL מסודר לדגם הזה.
מסך מחשב - רכשתי מסך מחשב הגיע עם 9 פיקסלים שרופים, כל מסך שהחלפתי בחנות ממנה קניתי היה עם פיקסלים שרופים - בסוף בוטלה העסקה.

אציין כי כלל המוצרים היו עם אחריות מקורית ולא אחריות מייבוא מקביל.

אני בסמסונג לא נוגע. ישנן חלופות רבות אחרות.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #10 

יואב .

זה לא התחום היחידי בארץ שנותני השרות לא עומדים באחריות . ומוצאים כול מיני סיבות כדי להתנער מהאחריות למוצר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

יוחאי_ד
טרול
טרול
תגובות: 150
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

הם נתפסו על זה שנזק פיזי למכשיר לא מכוסה ולכן החוק היבש איתם.
ולכן לדעתי אין לך מה לבוא אליהם בטענות

ophir1412
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #12 

אני מצטער להגיד לך, ואין לי כוונה להעליב חס וחלילה,
את זה אבל מי שיצא בלי שכל במקרה הזה הוא אתה (ושוב אין כוונה להעליב)

אם יש לך תקלה במכשיר תקין הדבר הראשון שאתה עושה הוא לרוץ לממש אחריות.
הרי ברור שכל חברה שבנויה על מקסום רווחים תנסה להתנער מאחריות אם יש לה סיבה הגיונית

בהנחה שהם מקביל 100 פניות ביום על מסך תקול ורואים על המכשיר נזק פיסי (גם אם מינורי לגמרי)
לכמה אנשים ניתן להאמין שהנזק לא קשור? כמה אנשים ינסו לסבן ולהגיד שהנזק לא קשור גם אם הוא כן קשור?
אנחנו ישראלים, ואם ניתן לנסות להתנער ולבקש אחריות מלאה גם במקרה של נזק פיסי - אנשים יעשו את זה.
לכן אני לא הייתי רץ להאשים את סאני בחוסר כיבוד אחריות גם אם המסך לא נשבר. הרי מכה יכולה לגרום נזק גם בלי שבר

העובדות היבשות -
אתה הבאת מכשיר עם בעיה פיסית ועם פגיעה פיסית שלטענתך לא קשורות
אין דבר להוכיח אי תלות, וזה משהו שאתה לא יכול לצפות ממעבדה שהיא לא פילנטרופית להניח.
לא עשית בזמן את מה שהיה צריך לעשות.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #13 

ophir1412 כתב:אני מצטער להגיד לך, ואין לי כוונה להעליב חס וחלילה,
את זה אבל מי שיצא בלי שכל במקרה הזה הוא אתה (ושוב אין כוונה להעליב)

אם יש לך תקלה במכשיר תקין הדבר הראשון שאתה עושה הוא לרוץ לממש אחריות.
הרי ברור שכל חברה שבנויה על מקסום רווחים תנסה להתנער מאחריות אם יש לה סיבה הגיונית

בהנחה שהם מקביל 100 פניות ביום על מסך תקול ורואים על המכשיר נזק פיסי (גם אם מינורי לגמרי)
לכמה אנשים ניתן להאמין שהנזק לא קשור? כמה אנשים ינסו לסבן ולהגיד שהנזק לא קשור גם אם הוא כן קשור?
אנחנו ישראלים, ואם ניתן לנסות להתנער ולבקש אחריות מלאה גם במקרה של נזק פיסי - אנשים יעשו את זה.
לכן אני לא הייתי רץ להאשים את סאני בחוסר כיבוד אחריות גם אם המסך לא נשבר. הרי מכה יכולה לגרום נזק גם בלי שבר

העובדות היבשות -
אתה הבאת מכשיר עם בעיה פיסית ועם פגיעה פיסית שלטענתך לא קשורות
אין דבר להוכיח אי תלות, וזה משהו שאתה לא יכול לצפות ממעבדה שהיא לא פילנטרופית להניח.
לא עשית בזמן את מה שהיה צריך לעשות.
...
·

אתה , כמו כולנו אני מניח, רגיל לרמת שרות ישראלית שאומרת שכל עוד ניתן לנקנק את הלקוח זו הדרך העדיפה.

אני , לאור נסיוני בחו"ל, חשבתי שחברות מכובדות כמו סאני (כבר לא ממש מכובדת לדעתי) תנסה ללכת לקראת הלקוח על מנת שיהיה מרוצה. (לא ניגשתי קודם כי גם לא רציתי לאפס וגם לא מצאתי זמן להיפרד ממנו ל 4 ימים . בסוף התברר שמשך התיקון שודרג לשעתיים - הדבר החיובי היחידי שניתן לומר על הסניף הזה)
הרי כל בר דעת ,שהיה רואה המכשיר, היה מבין שהתקלה במסך לא קשורה לשריטה וגם מנהל הסניף הזבל הבין ,תאמין לי שהבין האפס הזה ,אבל למה לא לקחת 700 ש"ח מהלקוח ולהגדיל את הרווח לסניף?

אז נכון ,הוא הגדיל הרווח ,אבל הפסיד לטווח ארוך. האפס הזה (אשכרה אפס עם מוח של בצל חבל שלא ראית אותו היית מבין את המצב) בעידן של ימינו עדיף שיתחיל לנהל סניף של מקקים ולא של חברת סאמסונג.

הייתה לי תקלה משך האחריות עדין רחוק מלהסתיים לא מצאתי סיבה לרוץץץ מייד לתיקון לא חלמתי שזו תהיה התוצאה.

עכשיו אני כבר יודע 2 דברים:
יש תקלה -גש לתקן
סמסונג קנית ,טעית .
מבחינת האפס הזה הוא הפסיד 5 מכשירים עתידיים (של כל המשפחה) אילו היה מסוגל בעזרת מוחו הקטנטן לעשות חשבון מכולת היה מבין שההתנהלות שלו לא הגיונית.

לפעמים כדאי להיות חכם ולא צודק הוא בחר לא להיות אף אחד מהם לצערי.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

יוחאי_ד כתב:הם נתפסו על זה שנזק פיזי למכשיר לא מכוסה ולכן החוק היבש איתם.
ולכן לדעתי אין לך מה לבוא אליהם בטענות
...
·

לא טענתי שהחוק היבש לא איתם למרות שאילו היה לי זמן ועצבים הייתי ניגש איתם לבית משפט מביא מומחים שהיו מאשרים שאין מצב שמהשריטה הלך המסך.
לא מכיר הרבה אנשים ,שאין להם שריטה כזו או אחרת על המסך, אז מה זה אומר שבגלל השריטה אין אחריות לתפקוד המסך??? נו באמת ,זה שרות זה? זה *** של שרות.

אני כלקוח ותיק (סמסונגים זרוקים לי בבית כמו נמלים) ציפיתי ליחס של אמון ,כנראה הייתי נאיבי מידי.

שורה תחתונה הפסדתי 630 ש"ח הוא הפסיד יותר ובגדול ,רק שהוא טיפש מידי להבין זאת.

ophir1412
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #15 

בערך מה שכתבת. למדתי פשוט לא לצפות.
ואיפה שאפשר להזהר לא ליפול (או לאחר)

בישראל איפה שאפשר לדפוק ידפקו. אין פה אדיבות או תודעת שירות ברמה שרואים בחול

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #16 

OK
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”