מגבר קטן מבית Monitor Audio הבריטית, המעוצב באומץ וכזה שיתאים לחדרי מגורים, סלון וגם לפינת עבודה כפתרון איכותי.

[left]British manufacturer of medium to hi-end audiophile loudspeakers for stereo systems and home theater setups[/left]...
חברה שמכוונת לרמות הביניים לא הייתה משקיעה זמן ומשאבים בפיתוח ושיווק רמקולים כמו ה-PL200, שמתומחרים בכ-40 אלף ש"ח, או סדרת ה-APEX לקולנוע ביתי, שמתומחרת בלמעלה מ-20 אלף ש"ל לסט 5.1. זה שיש להם גם רמקולים שמתומחרים בצורה הרבה יותר "שפויה", לא אומר שהם מכוונים נטו לפלח שוק מסויים.[left]Whatever your taste and budget you'll discover a Monitor Audio speaker that answers your desire for great sound.[/left]...

[left]One of a total of 4,815 entries from 53 countries, the compact, innovative and oh-so-connected A100 network-ready amplifier impressed the 40-strong Red Dot jury of experts with an exclusive blend of technology and style. Monitor Audio’s A100 received the “Red Dot Award: Product Design 2014”[/left]...

·אני רואה שאתה לחלוטין מפספס את הנקודה, לכן ארחיב.ufffnick כתב:@shigidar
·
אני מתקשה להתייחס לשאר הדיון ברצינות כאשר מדובר במי שיש לו עניין למכור את המוצר.
רק סתירה אחת אשמח אם תוכל ליישב לי - מצד אחד, אתה טוען שהאתר הפך למסחרי ולא אובייקטיבי, מצד שני - ביקורת מאוד לא מחמיאה למוצר שאתה כנראה מתעתד למכור מרימה אותך להעביר ביקורת על הביקורת. איך זה מתיישב יחד?
מסתבר שאובייקטיביות זה עניין סובייקטיבי, לא כך?...

בשורה התחתונה, יש למוניטור אודיו 10 סדרות מוצרים, כאשר בערך חצי מהן מכוונות ל-Low ו-Mid-market, וחצי מהן ל-Style, Upper ו-High-end - לפחות עפ"י וויקיפדיה הגרמנית.ufffnick כתב:בשורה התחתונה רוב המוצרים שלה פונים לקהל ביניים, מלבד ליינים ספציפיים. היא רחוקה מלהיות חברת נישה אדיופילית יוקרתית.
מהתוצאות הראשונות של גוגל תמצא וויקיפדיה בגרמנית. משם....

אני לא יודע מה יש לך בבית, אבל הרסיבר הממוצע רחב בכ-30% יותר מה-A100...ufffnick כתב:כשנחת בסלון די נרתעתי מהמימדים שלו ולקרוא לו מגבר שולחני מעלה בי שאלה על איזה שולחן אתה מדבר?
כי שולחני הוא לא.
אולי שולחן אוכל, אולי שולחן טלוויזיה, אולי שידת החתלה.
הוא יותר בגודל מארז של מחשב htpc גדול, ומבחינת הרוחב תופס מימדי מדף של רסיבר....
אתה חמוד אתה... כבוגר שני תארים במנהל עסקים עם התמחות בשיווק, אחד מהם מאוניברסיטה שמדורגת בטופ 5 בעולם בתחום, וכמי שבעוונותיו עוסק בכך מזה כ-15 שנה ומנהל בימים אלה תקציבים של למעלה מרבע מיליארד ש"ח, אני מודה לך על השיעור הקצר במיתוג.ufffnick כתב:לגבי דעת הכותב בוויקיפדיה, היה ואני במקרה גם מסכים איתו.
לתפיסתי מותג יוקרה מתמקד אך ורק ביוקרה. היות ואתה עצמך מצאת שלא כך הדבר לגבי מוניטור אודיו לפחות ב50% מהמקרים דרשני.
כאן כנראה ניכנס מדיון הפילוסופי מהו מותג יוקרה, כבוגר מספר קורסים במיתוג ושיווק אני יכול לעזור לך ולומר - ההגדרה של מותג יוקרה נעשית בראי ההמון. אם חברה מצליחה ליצור היקש יוקרתי לסך המוצרים שלה, היא מותג יוקרה (לרוב זה בא עם תג מחיר בהתאם, ואין לשניהם כל קשר למוצר עצמו ולמפרט שלו, כל עוד יש מי שרואה בו יוקרתי ומוכן לשלם בהתאם. זו תורת המיתוג על רגל אחת.)...

·ברור שדוקטורינת "ההגנה הכי טובה היא התקפה" חלה עליך כאן, לצערי אתה ממשיך לעסוק בי ובך ולא בטענה העיקרית שלי לגבי הכתבה שלך.ufffnick כתב:@shigidar
·
אני לא מבין למה אתה צריך לענות את הקוראים בשתי פסקאות של תוכן שיווקי של עצמך וחברתך בכדי להגיד שאתה רוצה לכתוב באתר.
לטעמי דבריך רק מדגישים עד כמה אתה לא מבין את צרכי הלקוח, ומדגיש בעיני את השאיפות המסחריות הסמויות שבדבריך....

·shigidar כתב:·ברור שדוקטורינת "ההגנה הכי טובה היא התקפה" חלה עליך כאן, לצערי אתה ממשיך לעסוק בי ובך ולא בטענה העיקרית שלי לגבי הכתבה שלך.......
לגבי הבנת צרכי הלקוח, יתכן שאתה צודק, כמו שכתבתי אני לא יודע מי אתה וכמה חנויות אתה מנהל/ניהלת בחייך, אני מנהל את שיגידר כבר יותר מ -24 ( עשרים וארבע) שנים אז כנראה מדי פעם אני כן מצליח איכשהו לפגוע לצרכי הלקוח![]()
לגבי שאיפות מסחריות סמויות, רשמת שאתה בוגר משהו בתחום השיווק, אז ברור לך שלא יתכן שיש לי שאיפות מסחריות סמויות, יש לי שאיפות מסחריות גלויות !!!
פשוט הן לחלוטין לא קשורות לביקורת על הכתבה שלך....

עם איזה הגדרה בדיוק אתה חושב שאני מסכים!?ufffnick כתב:מה שמעניין, שאתה מסכים ההגדרה, וזה מה שחשוב....
1) אני חושב על עיקר הקוראים כאן, ואני גם חושב על תגובת היבואן אם הוא יגלה שבפורום הכי גדול בארץ בתחום, השורה הראשונה של ביקורת על מוצר שלו היא "חברה בריטית המתמחה בעיקר ברמקולים לשוק הביניים".ufffnick כתב:תחשוב עיקר הקוראים כאן, זה לא בהכרח החלק העיקרי בכתבה....
כמה מוכר? מאוד. כמה מוצרים פונים על המיד? פחות מחצי. עוד מישהו חושב כמוני? עובדה שלא.ufffnick כתב:הכללים לקביעה שלי היא - כמה מוכר, כמה מוצרים פונים אל המיד, ועוד מישהו שחושב כמוני....
תרשה לי להקדים אותך:ufffnick כתב:מבחינתי, אין לי בעיה לפתוח קטגוריית ביניים בין הביניים לבין הגבוהה (אשמח לשיום הקטגוריה)....

ההגדרה בה מותג יוקרתי הוא בעיני הצרכן ולא בעיני היצרן/משווק.עם איזה הגדרה בדיוק אתה חושב שאני מסכים!? אופס......
1) אני שמח לגלות עוד נציג של החברה והיבואן כאן באתר. עד כמה שידוע לי זה מצריך תגית של עוסק בתחום לשם גילוי נאות.1) אני חושב על עיקר הקוראים כאן, ואני גם חושב על תגובת היבואן אם הוא יגלה שבפורום הכי גדול בארץ בתחום, השורה הראשונה של ביקורת על מוצר שלו היא "חברה בריטית המתמחה בעיקר ברמקולים לשוק הביניים".
2) מוזר שעכשיו חשובה לך דעת עיקר הקוראים כאן, אבל זה לא הפריע לך העביר ביקורת לא פשוטה על מוצר שאתה באופן ברור - על הרמקולים והתפיסה העיצובית שלך - לא ממש יכול להיחשב לקורא הממוצע......
אני עדיין מחפש את העובדה שלא, כי כרגע נראה שהשניים שלא מסכימים איתי הם - משווק המוצר ונציג של היבואן (ככה הצגת את עצמך) כך שמבחינת אמינות שניכם לא בראש הסקאלה.כמה מוכר? מאוד. כמה מוצרים פונים על המיד? פחות מחצי. עוד מישהו חושב כמוני? עובדה שלא....