סקירה קצרה על ממיר cloud Ibox3

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
FixTrics פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הקדמה קצרה,התקנתי לפני מספר שנים 2 אנטנות לנילסט ולעמוס אבל בשנים האחרונות ראיתי בכלל דרך עידן בממיר המובנה שיש בטלויזית LG, וסרטים וסדרות דרך HTPC עם קודי,הממירים היו ישנים ללא יציאת HD ואיכות התמונה בטלויזיה הייתה די מבאסת. ובכלל שמתי לב שממיר הלווין מפריע לקליטת שידורי העידן והם הופכים מפוקסלים,רציתי לראות עוד ערוצים, אפילו אם הם לרוב בשפות איזוטריות, קצת לזפזפ כמה אפשר למשוך עם 4 ערוצים בעידן ולכן החלטתי לקנות ממיר שישלב גם עידן T2 וגם לווין ורכשתי את המוצר הזה: http://www.aliexpress.com/item/2015-Clo ... 27574.html, במחיר של קרוב ל 400 שח,הגיע תוך 3 שבועות ללא מכס, חיברתי אותו לחשמל ולאנטנות לווין ולעידן ולרשת באמצעות כבל ולא קלטתי כלום, כבר רציתי לשלוח אותו חזרה לסין, הגיע גם ללא רשימת לווינים חוץ מאסטרה וכשניסיתי להחליף אותה תקעתי את הממיר, אחרי כמה ימים מתסכלים כבר התחלתי להבין את העסק, ראשית ה IMAGE שמגיע איתו בעייתי, הממיר מבוסס לינוקס וניתן להחליף את התוכנה, מורידים מאתר היצרן IMAGE עדכני, שומרים על כונן USB מכניסים לממיר מכבים ומדליקים, הממיר לא נותן שום סימן, לתומי חשבתי שאני לא מבצע את ההליך נכון, וקיללתי את היצרנים הסינים אבל אחרי 10 דקות בערך מופיע על הממיר DONE, אז ראשית בקשר לעידן, הרגישות של הממיר פחותה, אנטנת יאגי לא מוגברת לא הספיקה, אני כבר למוד סבל מכיוונון האנטנה בעידן אבל הדבר היחיד שפתר לי את הבעייה אחרי הרבה זמן, היה אנטנה חשמלית מוגברת, אחרי הכל אני חושב שבעידן התמונה שקיבלתי מהממיר המובנה בטלויזיה הייתה יותר טובה, התמונה מהממיר היא קצת דהוייה, בקשר ללווין, עובד מעולה, אחרי שהצלחתי להוסיף את נילסט לרשימת הלוווינים וסרקתי הופיעו לי איזה 1000 ערוצים, עכשיו יש תוכנה בשם DreamBoxEdit שמאפשרת טיפול ברשימת הערוצים והכנסתם למועדפים מהמחשב האישי, צריך רק לגלות את כתובת הממיר דרך הראוטר ומשם העסק פשוט, וסוף סוף הצלחתי לראות גם ערוצי HD,יש איזה 10 ערוצים שמשדרים ב 1920 על 1080 (באסה שבערבית) זה רק גרם לי להרגיש רע על ארצנו מעצמת ההיטק שלא מתביישת לשדר בערוץ הראשון שידורים חוזרים של רגע ודודלי בשחור לבן, רק לכורדים (בלי להעליב) יש 3 ערוצי .FULL HD לממיר יש תמיכה בעברית למי שחשוב, מראה את ה EPG בצורה נכונה ומפורטת בעברית, ערוצי הלווין ועידן מופיעים ביחד ברשימת המועדפים שלי ועוברים לערוצים אלה כמו שעוברים לכל ערוץ. בנוסף יש לממיר יכולות IPTV מוגבלות משהו ואיטיות, באמצעות תוכנת TSMEDIA שהתקנתי על הממיר יש אפשרות לראות תיאורטית ערוצים מכל העולם, בפועל זה עובד בצורה איטית אם בכלל, הרבה ערוצים לא פעילים, כנראה הכתובות שמאחוריהם התחלפו, למרבה הפלא מה שעבד בצורה תקינה הם דווקא ערוצי פורנו דרך תוסף Video Devil, אז זהו בינתיים בסך הכל ממליץ, אם לא היה לי אנטנות לא הייתי ממליץ להיכנס לכל הסיפור, ניתן לקלוט דרך KODI טלויזיה חיה בצורה נוחה יותר, אבל למי שמחפש פיתרון לעידן ולווין בהחלט ממליץ.

sagibarel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

איך הצלחת לראות BEIN ?

mg1913
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

הלינגק לא תקין...
איך שמת עברית?ממליץ גם על ibox 2?

FixTrics פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בקשר לתגובות: בלינק פשוט צריך להוריד את הפסיק בסוף: http://www.aliexpress.com/item/2015-Clo ... 27574.html
בקשר ל BEIN פשוט סרקתי בלווין נילסט וקיבלתי את הערוץ, משדר ספורט בערבית ב HD.
עברית יש מובנה בממיר פשוט משנים בהגדרות את השפה, לא מכיר IBOX2, אם כבר קונים אז כדאי לקנות מכשיר כמה שיותר חדיש,ושיש לו תמיכה, ההפרש בטוח הוא לא משהו משמעותי.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #5 

FixTrics כתב:בקשר לתגובות: בלינק פשוט צריך להוריד את הפסיק בסוף: http://www.aliexpress.com/item/2015-Clo ... 27574.html
בקשר ל BEIN פשוט סרקתי בלווין נילסט וקיבלתי את הערוץ, משדר ספורט בערבית ב HD.
עברית יש מובנה בממיר פשוט משנים בהגדרות את השפה, לא מכיר IBOX2, אם כבר קונים אז כדאי לקנות מכשיר כמה שיותר חדיש,ושיש לו תמיכה, ההפרש בטוח הוא לא משהו משמעותי.
...
·האם יש אפשורת להוסיף תרגום .. לשפת מקור .. :?:

FixTrics פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ראיתי שיש בשלט כפתור עבור כתוביות, ובמידה והערוץ משדר גם עם כתוביות בשפות נוספות ניתן להחליף בינהן, כנ"ל לגבי פס הקול, אל תצפה למצוא שם תרגום לעברית.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”